Įkraunama...
Įkraunama...

Taupančiųjų dienos meniu

QUOTE(Chantel @ 2011 11 03, 18:05)
I-..as nieko
II- ...as nevalgiau
III-... as prikapojau brandintu makaronu, damusiau  biggrin.gif Jauciu tiek  smile.gif

DIeta? smile.gif ar irgi kaip ir man šiandien ko tais nesivalgo.. Šiandien valgiau tik ryte karštą bandelę su sūriu ir kumpiu darbe ir viskas nieko nebesinori, kažko ne kaip jaučiuosi..
Atsakyti
Sveikos,

PUSRYCIAI-man krabu lazdeliu blyneliai,MB riestainiai
PIETUS-as sveciuose,MB brandinti antradienio kotletai su padaziuku,bulves,agurkas
VAKARIENE-turejome sveciu tai desryte,suris,vynuoges,saldainiai,vynas smile.gif
Atsakyti
Pusryciai - kava su varskes suriu
Pietus - vistienos vyniotinis, pomidoras, tevukas likucius saldytuve tustino
Vakariene - ir virti varsketukai ir kepti varskeciai su vysniu uogiene ( nu reikejo sunaudoti lauktuviu gauta varske tongue.gif ) aroniju- dz.obuoliu-dz.kriausiu kompotas ( aronijos is kaimo, vaisiai paciu dziovinti )

user posted image

MB isvare i komandiruote iki kitos savaites pradzios, tai nusipirks, kazkiek idejau, bent namie reiks maziau per savaitgali gaminti ax.gif
Atsakyti
Siandien

1.Amerikietiski blyneliai su grietine. Truputi veliau dribsniu kose su dziov.vaisiais.

2.burokeliu sriuba su mesyte (kiaulien.kumpiu)

3.Sausi pusryciai su pienu. Apelsinai, obuoliai .

Labai skaniai kepti varskeciai atrodo bigsmile.gif
Atsakyti
šiandienos (pagaliau normalus meniu, tai ir rašau):

1. mb sumuštinis, arbata, man kavos puslitris bigsmile.gif
2. mb arbata, bandelės (iš darbo, tai nereikėjo pirkt), man traškučiai;
3. kugelio pusbrolis, kola, fanta;
4. mb turbūt valgys baltos mišrainės, o aš gal arbatos ir kokį sumuštinuką unsure.gif
Atsakyti
PUSRYCIAI-MB koldunai su varske,grietine,man sumustiniai su varskes kremu,arbata
PIETUS-vistienos blyneliai,majonezo-kecupo padaziukas,bulves,desertui kepiau pyragaicius is sluoksniuotos teslos su varske
VAKARIENE-kisielius,keli sumustiniai,desertinis varskes suris smile.gif
Atsakyti
QUOTE(deimapov @ 2011 11 03, 21:34)
DIeta? smile.gif ar irgi kaip ir man šiandien ko tais nesivalgo.. Šiandien valgiau tik ryte karštą bandelę su sūriu ir kumpiu darbe ir viskas nieko nebesinori, kažko ne kaip jaučiuosi..

ai ne , bet nesivalge geriau daug vandens,bo nuo viso edimo spogais visa isejus tai reikejo bent truputi prasivalyti biggrin.gif

I- nevalgau tik alijosiaus sulciu isgeriu(lb anksti keliuosi)vyras sumustiniai kava
II-as Burokeliu sriuba, vyras makaronus su farsu ir darzovemis
III- as 2 kibinus(nepirkau is darbo) ir milkos sokolada(pirkau lotuliukas.gif ) doh.gif lotuliukas.gif vel apsiedimas doh.gif vyras du bliudus tirstos zirniu sriubos , vistienos vyniotinio (mama uzvaisino) biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(mickute7 @ 2011 11 04, 19:54)

Visada gerėjausi tavo meniu, vaisiai, grybai visokie džiovinami pas tave, kopūstus patys raugiates, kompotus verdi, nu šaunuolė dar kartą jau nežinau kelintą kartą sakau, bet tikrai tam reikia laiko žinau kaip kartais sunku grįžus iš darbo eiti dar kažką gaminti, o tu žiūriu vis sukiesi ir sukiesi wink.gif pagarba smile.gif
QUOTE(Almost @ 2011 11 04, 20:42)
3. kugelio pusbrolis

o kugelio pusbrolis tai čia keptuvėje keptas kugelis, kai bulvės tarkuojamos burokine tarka ar kaip čia suprasti hihihi.gif

QUOTE(*Voque* @ 2011 11 04, 21:42)

oho kokia varškės diena wink.gif nu super wink.gif

QUOTE(Chantel @ 2011 11 04, 22:18)
ai ne , bet nesivalge geriau daug vandens,bo nuo viso edimo spogais visa isejus tai reikejo bent truputi prasivalyti biggrin.gif

Jo būna ir man tokių dienų wink.gif

Ei panos kur čia dirbat vienai bandeles dalina, kitai kibinus biggrin.gif SMagu smile.gif Nors aš tai irgi nesiskundžiu visą dieną darbe valgau ką noriu nemokamai smile.gif

Taigi o mūsų meniu šiandien toks:

Vyras:
I- sumuštinis su rūkyta žuvimi, svogūnais, majonezu, krienais.
II- Orkaitėje keptos bulvės, morkos, česnakas, svogūnas, vištienos krūtinėlė. Baigiant kepti užpyliau padažą(miltai, grietinė, vanduo)
III- Lavašas su vištiena
IV- bananas, spurgos su džemu, sausainiai.
V- spurgos su džemu

Mano:
I- lavašas (darbe)
II- Karštas sumuštinis

Šiandien kepu obuolių pyragą smile.gif Iki šios savaitės pabaigos liko dvi dienos, bereikia nusipirkti kiaušinių, majonezo, bananų smile.gif jeigu tik tiek ir tepirksiu, tai šią savaitę būsime labai mažai išleidę, uj kaip būtų smagu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(deimapov @ 2011 11 04, 20:31)
o kugelio pusbrolis tai čia keptuvėje keptas kugelis, kai bulvės tarkuojamos burokine tarka ar kaip čia suprasti hihihi.gif

Ei panos kur čia dirbat vienai bandeles dalina, kitai kibinus biggrin.gif SMagu smile.gif Nors aš tai irgi nesiskundžiu visą dieną darbe valgau ką noriu nemokamai smile.gif

kugelio pusbrolis yra orkaitėj keptas, bet taip - bulvės per burokinę tarkuotos smile.gif ir kas patiko, kad naudojamas kiaušinių ir pieno plakinys, bet pieno nesijaučia (kas man labai svarbu gaminant, nes mb alergiškas pieno gaminiams..).

o dirbu jaučiu panašiai, kaip ir Tu, tik pas mus ne tik visokių deli'o maistų yra, bet ir bandelių smile.gif
Atsakyti
QUOTE(deimapov @ 2011 11 04, 23:31)
Visada gerėjausi tavo meniu, vaisiai, grybai visokie džiovinami pas tave, kopūstus patys raugiates, kompotus verdi, nu šaunuolė dar kartą jau nežinau kelintą kartą sakau, bet tikrai tam reikia laiko žinau kaip kartais sunku grįžus iš darbo eiti dar kažką gaminti, o tu žiūriu vis sukiesi ir sukiesi wink.gif pagarba smile.gif

Pritariu del mickutes thumbup.gif

As dirbu maitinimo im. maistas ten nekainuoja niekam biggrin.gif Papusryciavom , vaziuosiu i turgu kokios mesytes pietum nupirkti mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(deimapov @ 2011 11 04, 23:31)
oho kokia varškės diena wink.gif nu super wink.gif

Nusipirkau kilograma tai naudoju visur ax.gif

Ka pietums skanaus zadat gamint? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(*Voque* @ 2011 11 05, 13:00)
Nusipirkau kilograma tai naudoju visur ax.gif

Ka pietums skanaus zadat gamint? smile.gif

as gaminsiu plova smile.gif
Atsakyti