Įkraunama...
Įkraunama...

Taupančiųjų dienos meniu

QUOTE(*Voque* @ 2011 11 06, 11:58)
Vaje,pyragas super bigsmile.gif  bigsmile.gif  bigsmile.gif
Turiu ir as recepta issisaugojus tik kazkaip neprisiruosiu smile.gif

Pagamint ji labai paprasta ,tik paskui tu asaru laukt reik kantrybes biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Chantel @ 2011 11 06, 12:08)
Pagamint ji labai paprasta ,tik paskui tu asaru laukt reik kantrybes  biggrin.gif

Manau ir be asaru skonis pasakiskas,reikes gamint smile.gif
Atsakyti
QUOTE(*Voque* @ 2011 11 06, 12:17)
Manau ir be asaru skonis pasakiskas,reikes gamint smile.gif

kam patinka varskes tikrai manau patiks, as neesu didele ju gerbeja:) bet ir man visai nieko. Mano vyrui patiko, man asaros didzioji dalis ,del ko as ji kepu smile.gif)))
Atsakyti
Pusryciai - kava, tevukas dar pyrago rado
Pietus - silke su grybais ir morkomis pomidoru padaza
Vakariene - vistienos troskinukas ( morkos, spar.pupeles, moliugai, cili, krapai) su grikiais
Atsakyti
na va, baigėsi mano mini atostogos smile.gif nuo ryt jau kibsiu į gaminimą, tad ir meniu rytoj bus smile.gif
Atsakyti
PUSRYCIAI-sumustiniai,saldi pyne su sviestu,arbata
PIETUS-MB burokeliu sriubos pas tevuku,as sausainiu,sumustini
VAKARIENE-tos pacios vistienos salotos,kaip vakar,kisielius,vakarykstis keksas smile.gif

Taigi uzsukom snd pas tevuku ir beabejo lauktuviu pridejo:rugstyniu,agurkeliu,burokeliu,farso,paciu sudytos sonines,svieziu desreliu smile.gif valgyt pirkt nereik,uzsibreziau tiksla,kad visa savaite i parduotuve neisiu nebent sviesto,kuris baigias ar pieno smile.gif

Kazko as dar uzkrimst noreciau,lendu i saldytuva biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *Voque*: 06 lapkričio 2011 - 19:51
apsivalgymo diena , greit ridensiuos kaip kubilas doh.gif

I - kiausiniene su daktariska desra ir kava (abu')
II- abu Plovas su jelapeno pipiriukais ir garstyciomis.
III- abu idaryti kiausiniai, biskvitiniai sausainiai(pati kepiau)
IV- Zele abiem ir dar sausainiu

Visa diena prastovejau prie plytu , o visa vakara kimsau pilva doh.gif
Atsakyti
1.Virti varsketukai su jogurtine grietine vaikams, man kava
2. vakarykstes blauzdeles su bulvem
3. kotletai su bulviu kose
4. Vaikas kaime desreliu su agurkais.
pienas, sausi pusryciai, taleriai , pyragaiciai .....
Atsakyti
sekmaaadienis wub.gif biggrin.gif

1. Abu privalgėm MB gamintos firminės kiaušinienės su dešrelėm, pomidorų padažu, agurkais, balta duona, kava/arbata;
2. Guminukai, šokoladai (nes pusryčiavom tai beveik per pietus biggrin.gif );
3. Aš makaronų su kečupu, vieną troškintą kotletą, desertui arbatos, meduolinį žmogutį (turbūt vien dėl to valgiau, kad labai patinka forma hihihi.gif ), MB kotletus troškintis, makaronų, sulčių
Atsakyti
oo, šiandien aš pirmoji su meniu smile.gif

I - blynai "širdelės" (vafliai), pienas, draugas dar sūrelį suvalgė
II - draugas pabaigė blynus, abu po bananą
III - troškinys moliniame inde (kiauliena, bulvės, morkos, svogūnas, pievagrybiai), gal draugas dar obuolių pavalgys

šiandien turguje nusipirkau daug mėsos smile.gif kiaulienos kumpis, vištienos krūtinėlė (tėvai nebeturi, tad teko pirkti), blauzdelės, kiaulienos, vištienos, kalakutienos faršas. Viso mėsai išleidau 33 lt, bet šaldiklis pilnas, porai savaičių turėtų užtekti smile.gif
Atsakyti
truputį keičiu vakarienės meniu smile.gif gavosi ne troškinys, o sriuba ax.gif ir dar pamiršau paminėti, kad šiek tiek lęšių įdėjau smile.gif
user posted image
Atsakyti
Megstu tokias sriubas-troskinukus smile.gif
Na,o musu snd valgymai tokie:

PUSRYCIAI-MB avizine kose,man kisielius ir saldi pyne su sviestu
PIETUS-man zemaiciu blynai,MB vedarai(mama gamino tai idejo siek tiek MB,as nlb megstu)su grietine
VAKARIENE-sumustiniai su varskes suriu,kisielius,keksas nuo sestadienio smile.gif
Atsakyti