Įkraunama...
Įkraunama...

Taupančiųjų dienos meniu

QUOTE(Ryto saule @ 2011 08 18, 19:54)
Kaip noreciau dabar karstu sumustiniu  biggrin.gif

ČIa kažkur sm`e skaičiau paimti dvi batono riekes, tarp jų dėti sūrį, tada mirkyti į kiaušinio plakinį ir į džiuvesėlius, kepti aliejuje, nu kaip skanu pasirodė, o jei dar pomidoro, baziliko kokio ten prie to sūrio, toks paprastas bet mmm koks skaniai skambantis man šis receptukas
Atsakyti
QUOTE(deimapov @ 2011 08 18, 21:08)
ČIa kažkur sm`e skaičiau paimti dvi batono riekes, tarp jų dėti sūrį, tada mirkyti į kiaušinio plakinį ir į džiuvesėlius, kepti aliejuje, nu kaip skanu pasirodė, o jei dar pomidoro, baziliko kokio ten prie to sūrio, toks paprastas bet mmm koks skaniai skambantis man šis receptukas

ideja thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(deimapov @ 2011 08 18, 20:15)
visai ne toks tas mano meniu buvo...

Deimapov, sugrįžai su kiek naujų idėjų bigsmile.gif Šaunuolė thumb_yello.gif
Lietinių užkepėlė liuks thumbup.gif

Vakar:
I-balta mišrainė, kava, sultys
II-brandinta moliūgų sriuba, "Lia troškinys" biggrin.gif (bulvės, morkos, paprikos, moliūgas, svogūnai, česnakai, čiliukas, švieži prieskoniai, parūkytų dešrelių gabaliukai)
III-troškinio likučiai, obuolių pyragas, obuolių-morkų sultys

Šiandien:
I-pyragas su arbata
II-agurkinė sriuba, plovas su dešrelių gabaliukais, pomidoro/agurko salotos su majonezu
Vakare bus pietų likučiai, pas mane draugė žadėjo užsukti, tai aišku ir vynas bus, ir sumuštinukus žadu daryt su krekeriais, sūriu ir vynuoge ax.gif
Atsakyti
Kaip ir kiekviena savaitgali beveik nebunam namie tai ir tas valgymas belekoks:va vakar buvom sveciuose tai vezemes rukytos zuvies,valgem dar keptu desreliu su bulvem,o snd voveruskos bus su bulviu kose ir agurkeliais smile.gif
Atsakyti
PUSRYCIAI-man kava,obuoliu keletas
PIETUS-cukiniju-surio kepsniukai su fetos padaziuku(feta,naturalus jogurtas,cesnakas,zalumynai,prieskoniai)
VAKARIENE-rukytas karsis,MB alaus dar gere smile.gif
Atsakyti
Mes savaitgalį šventėme gimtadienį draugo su kuriuo gyvename kartu, tai nieko negaminau, vakar tik padariau vyrui į darbą šiandien neštis vištienos krūtinėlių guliašą. Šiandien ryte iškepiau kotletų su bulvėmis, išviriau kalafijorą, padarysiu dar salotų ir susidedu daiktus ir išvykstu paatostogauti pas mamytę, kurios seniai nemačiau thumbup.gif Vyras gaminsis dabar pats maistą, nors kotletų prikepiau dviem dienom, užmarinavau vištienos blauzdeles, kad išsikeptų, o toliau valgys ką ras šaldytuve smile.gif
Čia kelios foto iš gimtadienio stalo:
user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image
Atsakyti
QUOTE(deimapov @ 2011 08 22, 11:15)
Mes savaitgalį šventėme gimtadienį draugo su kuriuo gyvename kartu,

O jergau, išvertei iš klumpių su tokiu vaizdeliu swoon.gif Žodžių nėra tavo darbštumui nusakyti, šaunuolė iš didžiosio Š.. thumbup.gif biggrin.gif Tai kiek laiko praleidai virtuvėje, kol visa tai suruošei?
O ten jorkšyro pudingai, berods, matosi su lašiša? bigsmile.gif

kuklus mūsų meniukas smile.gif :
šeštadienį-pusryčių nebuvo, pramiegojom blush2.gif
II-brandinta agurkinė sriuba, riešutai (savi, šiemet labai daug riešutų thumbup.gif )
III-vaiko sužvejotos žuvys, apkeptos, paskui troškintos su morkomis ir svogūnais, ryžiai, agurkai, pomidorai

Sekmadienį
I-manų košė su serb. drebučiais
II, III - pas mamą: voveruškų sriuba, cepelinai.

Deimapov, geros kelionės 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Zaklada @ 2011 08 22, 12:54)
O jergau, išvertei iš klumpių su tokiu vaizdeliu  swoon.gif Žodžių nėra tavo darbštumui nusakyti, šaunuolė iš didžiosio Š..  thumbup.gif  biggrin.gif Tai kiek laiko praleidai virtuvėje, kol visa tai suruošei?
O ten jorkšyro pudingai, berods, matosi su lašiša?  bigsmile.gif

kuklus mūsų meniukas  smile.gif :
šeštadienį-pusryčių nebuvo, pramiegojom  blush2.gif
II-brandinta agurkinė sriuba, riešutai (savi, šiemet labai daug riešutų  thumbup.gif )
III-vaiko sužvejotos žuvys, apkeptos, paskui troškintos su morkomis ir svogūnais, ryžiai, agurkai, pomidorai

Sekmadienį
I-manų košė su serb. drebučiais
II, III - pas mamą: voveruškų sriuba, cepelinai.

Deimapov, geros kelionės  4u.gif

Na kadangi ne viena gaminau, tiksliau aš tik padėjau, tai pusdienis virtuvėje tebuvo praleistas wink.gif
Taip ten jorkšyro pudingai, čia pas mus jų pilna smile.gif
Man tai labai patiko tie sumuštinukai matosi foto šiek tiek, kur su orandžiniu o kiti su baltu užtepu, tai labai skaniai buvo, visi gyrė. Batono riekę supjausčiau į 4 dalis (į trikappėlius) ir kiekvieną batono briauną pamirkius prieš tai į kiaušinį vėliau miškiau tai į aguonas, tai į sezamo sėklas, į kmynus, labai gražiai ir skaniai gavosi. Šiandien mūsų meniu:
VYro- I- pomidorinė sriuba
II- Vištienos krūtinėlių guliašas, bulvės, konservuotos anytos daržovės
III- bananas
IV- Krūtinėlių guliašas, bulvės, daržovės.
Mano:
I-kotletas, virtos daržovės
II-vištienos krūtinėlių guliašas, virtos daržovės
III-jogurtas, traškučiai
Atsakyti
Savaitgali buvom su MB kaime, ten biskeli turejome sveciu is Amerikes, tai gavosi toks kaip ir gimines suvaziavimas, tai ir cepelinai ir sakociai , nu kaip priklauso lotuliukas.gif namie aisku negaminau, tevuks vienas likes issivire sonines su sv.kopustais

Siandien:
Pusryciai - kava, varske, pyragas
Pietus -mane pavaisino grybu sriuba, vyrai kazka susirado saldytuve
vakariene - kepti grybai su spirguciais ir virtomis bulvemis, pasukos
Atsakyti
QUOTE(NickaD @ 2011 08 10, 15:46)
Pusryčiai: MB lazanijos likučiai, man ir dukrai - arbata + sumuštinis su dešra
Pietūs: varškės apkepas
Vakarienė: visiems po sūrelį

Ar vyras vakare gali pavalgyti nuo surelio? As pati nepavalgyciau.. Tik pastebejimas.

QUOTE(deimapov @ 2011 08 17, 22:11)
II- Žuviškas malonumas (žuvies file su sūriu, sviestu, kiaušiniu)

Kaip gaminti ta zuviska malonuma, net seiles tyst pradejo kaip noriu. Ryt kaip tik i turgu einu, zuvies nusipirkciau.
QUOTE(deimapov @ 2011 08 18, 19:15)
III- Lietinių užkepėlė.

Kai gaminti lietiniu uzkepele?
Atsakyti
JAU RADAU.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lona: 23 rugpjūčio 2011 - 11:30
QUOTE(deimapov @ 2011 08 22, 16:40)
Man tai labai patiko tie sumuštinukai matosi foto šiek tiek, kur su orandžiniu o kiti su baltu užtepu, tai labai skaniai buvo, visi gyrė. Batono riekę supjausčiau į 4 dalis (į trikappėlius) ir kiekvieną batono briauną pamirkius prieš tai į kiaušinį vėliau miškiau tai į aguonas, tai į sezamo sėklas, į kmynus, labai gražiai ir skaniai gavosi.

Labai šauni idėja užkandžiams bigsmile.gif Ačiū. mirksiukas.gif

vakar:
I-obuolių sūris (mama įdėjo), kava, arbata
II-pomidorų/agurkų/svogūno/paprikos salotos su tunu
III-pieniška daržovių sriuba, keptos bulvės, pasukos.
Prieš miegą dar obuolienė su batonu, čiobrelių arbata. wub.gif
Atsakyti