Įkraunama...
Įkraunama...

Breketai...44 tema

Tas gumyciu nusidazymas tai tikrai nervina biggrin.gif pas mane jau ir elastine grandinele kazkokios neaiskios salotines spalvos tapo biggrin.gif
Atsakyti
o man nutrūko elastinė grandinėlė.. Pirmą kartą. O dar nei savaitė nuo vizito nepraėjo.. g.gif Tai ką, dabar vėl 30lt už ją mokėt.. doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Balalaika. @ 2011 08 03, 11:01)
o man nutrūko elastinė grandinėlė..  Pirmą kartą. O dar nei savaitė nuo vizito nepraėjo..  g.gif  Tai ką, dabar vėl 30lt už ją mokėt.. doh.gif

joms irgi garantinis terminas turėtų būrti biggrin.gif

dėl nusidažymo tai mane irgi nervina..kaip mano mama sako - tokius pinigus moki, o net kavos gert negali doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Balalaika. @ 2011 08 03, 09:01)
o man nutrūko elastinė grandinėlė..  Pirmą kartą. O dar nei savaitė nuo vizito nepraėjo..  g.gif  Tai ką, dabar vėl 30lt už ją mokėt.. doh.gif

vau, taip tipriai itempta ta grandinele pas tave??? blink.gif
beje maciau dantukus tavo pries keleta puslapiu, tai superiniai wub.gif
Atsakyti
QUOTE(ajaja @ 2011 08 03, 11:34)
vau, taip tipriai itempta ta grandinele pas tave???  blink.gif
beje maciau dantukus tavo pries keleta puslapiu, tai superiniai  wub.gif

ačiū smile.gif
Nėra taip stipriai įtemptos, gal brokuota kokia papuolė, pas mane jos trys, abejose pusėse ant krūminių ir ant dviejų priekinių. Tai nutrūko vienoj pusėj, kur tarpelis jau praktiškai beveik užsidaręs, mažiau nei 1mm likęs. Bet manau vis tiek reiktų nueit šiandien iki koc, tik neaišku ar bus damušienė. g.gif
Atsakyti
QUOTE(Balalaika. @ 2011 08 03, 09:38)
ačiū smile.gif
Nėra taip stipriai įtemptos, gal brokuota kokia papuolė, pas mane jos trys, abejose pusėse ant krūminių ir ant dviejų priekinių. Tai nutrūko vienoj pusėj, kur tarpelis jau praktiškai beveik užsidaręs, mažiau nei 1mm likęs. Bet manau vis tiek reiktų nueit šiandien iki koc, tik neaišku ar bus damušienė. g.gif

as manau irgi, kad reikia, kad uzdetu nauja ta grandinele, ypac jei dar tarpukas yra. tai gal 30 nekainuos, jei 3 nesioji, gal viena 10 kainuoja, o gal isvis nemokamai duos ax.gif
Atsakyti
nu va, uždėjo naują, mokėt nereikėjo. thumb_yello.gif
Atsakyti
Sveikos, atostogu metas, tai retai ir ateinu.
Kaip mane nervina tas israuto penktuko tarpas verysad.gif Nu jis taip rskiai sviecia kai sypsausi verysad.gif Matai, kad zmones taip ir ziuri i ji...
Tie elsatikai visai netraukia to tarpo schmoll.gif Kai sus iulu valau, net sunku i tarpadnti ilist.
O vizitas dar tik po menesio...
Atsakyti
QUOTE(Balalaika. @ 2011 08 03, 15:07)
nu va, uždėjo naują, mokėt nereikėjo.  thumb_yello.gif

good smile.gif taip ir maniau smile.gif
Atsakyti
labas rytas visoms 4u.gif
Aš katik po vizito, nieko gero nedarė, perrišo apačią bet liko ta pati vielutė tik truputį palankstė, viršuje tarpui užtraukinėti uždėjo spiruoklę, o elastikus nešiot taip pat kairėje pusėje nuo septintuko iki iltinio kuo daugiau.
Kitą savaitę eisiu išsiimti viršutinės vielutės nes reikia vieną nelaimėlį susiplombuoti, tai tada kažką darys su viršutine vielute.
Iš viso sumokėjau 110 Lt.
Atsakyti
QUOTE(Esha @ 2011 08 03, 15:00)
Sveikos, atostogu metas, tai retai ir ateinu.
Kaip mane nervina tas israuto penktuko tarpas  verysad.gif  Nu jis taip rskiai sviecia kai sypsausi  verysad.gif  Matai, kad zmones taip ir ziuri i ji...
Tie elsatikai visai netraukia to tarpo  schmoll.gif  Kai sus iulu valau, net sunku i tarpadnti ilist.
O vizitas dar tik po menesio...

Tau gal tik atrodo, kad elastikai tarpo netraukia, nes tikrai traukia pamazu smile.gif
Nors pas mane pacia vienas penktuko tarpas dar neuzsidare ir toks vaizdas, kad stovi vietoj. Gydytoja sake, kad nieko negalima paskubinti. Belieka laukti, kol jis prades judet. Keista, ta pati burna, tas pats zmogus, 3 tarpai seniai uzsidare, o 1 niekaip nenori pasiduot... Kaip nevienodai juda ir nesuprasi, nuo ko cia priklauso.
Atsakyti
Labas vakarelis. smile.gif Merginos,gal kas galit parekomenduoti burnos higieniste? Parskrendu kita penktadieni ir norejau burnos higiena pasidaryti,bet mano higieniste nedirba. sad.gif Zinau kad kazkada kazkur buvo kalbeta,bet net neisivaizduoju kurioj temoj. doh.gif
Atsakyti