Įkraunama...
Įkraunama...

Breketai...44 tema

QUOTE(aistuliaa @ 2011 07 27, 14:49)
Spyruoklutės tokios įdėtos, tai jos didžiausią darbą daro ir šiek tiek elastikais smile.gif

Sveikutes, 4u.gif
Tu cia apie mikroimplantus? A da kiti "aparatai" yr?
Atsakyti
QUOTE(Flegma @ 2011 07 27, 17:39)
Sveikutes,  4u.gif
Tu cia apie mikroimplantus? A da kiti "aparatai" yr?

smile.gif spyruoklės dar yra.
Atsakyti
QUOTE(gretoote @ 2011 07 27, 16:58)
Metaliniai ir esu jais patenkinta. smile.gif
Man ortodontė iš kart pasakė, kad jeigu kas, tai padėti gali seselė. Na aš nemanau ar gali iškilti kažkokių rimtesnių bėdų, nei breketo nukritimas. Galų gale, galima pasiskambinti pačiai ortodontei ir ji pasakys ką daryti. smile.gif Tikrai nuoširdžiai rekomenduoju savo ortodontę.  mirksiukas.gif
Labai ačiū, kad nepatingėjai pakonsultuoti 4u.gif

Papildyta:
QUOTE(Novia @ 2011 07 27, 16:08)
na mane ne drauge konsultavo, o ortodonte  ax.gif
manoji draugytė jau tiek metų tvarkosi nemažą savo bėdą (tuo pačiu ir tikrai prastoko sąkandžio problemą), kad tikrai supranta kaip kas turi atrodyti smile.gif
Atsakyti
aš paskutiniu metu labai patenkinta savo dantim. bigsmile.gif Šiandien buvau vizite, nuėmimas jau greitai šviečiasi, po poros mėnesių. clap.gif
Atsakyti
QUOTE(Balalaika. @ 2011 07 28, 13:54)
aš paskutiniu metu labai patenkinta savo dantim. bigsmile.gif  Šiandien buvau vizite, nuėmimas jau greitai šviečiasi, po poros mėnesių. clap.gif

oo kaip fainai thumbup.gif thumbup.gif
Net pavydu biggrin.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(aistuliaa @ 2011 07 28, 00:16)
Didesnis buvo wink.gif pas mane visiškai nesimatė apatinių dantų. O tos spyruoklės sakė ale kažkokios naujoviškos, labai geros, su senesnėm būtų reikėję ilgiau laukti rezultato

Va seną nuotrauką radau, kai niekas nebuvo daryta su sukandimu - apatinių dantų nėra biggrin.gif
http://images116.fot...rauka448-vi.jpg

ačiū už informaciją, mėginsiu klausti savo gydytojos. Tai reikia vienos ar dviejų spyruoklių į burną? smile.gif kokia kaina šito gėrio? ax.gif
Atsakyti
jetus, siaubas kokios mano gumytes baisios....
siaip tai viskas tas pats, jokiu pokyciu nematau
Atsakyti
Labas,

aš šiandien vizite buvau. Nors ne taip greitai, kaip jums, bet iki Naujųjų turėti nuimti ir man, jei viskas gerai smile.gif pridėjo pilną burną velniavos, elastikais jau tempsim centrus smile.gif ant apačios paskutinė viela, ant viršaus priešpaskutinė arba paskutinė smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Balalaika. @ 2011 07 28, 13:54)
aš paskutiniu metu labai patenkinta savo dantim. bigsmile.gif  Šiandien buvau vizite, nuėmimas jau greitai šviečiasi, po poros mėnesių. clap.gif

kaip faina bigsmile.gif sveikinu 4u.gif
QUOTE(Gardi @ 2011 07 28, 20:13)
Labas,

aš šiandien vizite buvau. Nors ne taip greitai, kaip jums, bet iki Naujųjų turėti nuimti ir man, jei viskas gerai smile.gif pridėjo pilną burną velniavos, elastikais jau tempsim centrus smile.gif ant apačios paskutinė viela, ant viršaus priešpaskutinė arba paskutinė smile.gif

idomu butu pamatyti smile.gif
man irgi zadejo iki Nauju nuimti smile.gif
Atsakyti
Kadangi mano breketukams puse metuku, prisiruosiau padaryti pora foto...

Prisimenant pacia pradzia, pirma diena... deja foto kokybe prasta, bet...

user posted image

O dabar as jau tokia smile.gif kaip suprantu sakandis tragiskas

user posted image

Apaciai biski daugiau nei 2 menesiai
user posted image

Ir paskutine foto, jusu teismui smile.gif

user posted image

P.S. Virsus sudetas sausio 28d., apacia - geguzes 14d.

Dar va viena foto, kai apacia tik sudeta...

user posted image

is sios foto matosi kaip graziai tvarosi apacia, net paciai labai smagu...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sau_lu_te: 28 liepos 2011 - 20:13
QUOTE(BlackHyacitnhus @ 2011 07 28, 15:50)
ačiū už informaciją, mėginsiu klausti savo gydytojos. Tai reikia vienos ar dviejų spyruoklių į burną? smile.gif kokia kaina šito gėrio? ax.gif

Nežinau kainos, nieko ten jos daug nekainuoja, pas mane nėra krūminių kai kuri, tai tose vietose abiejose pusėse ant vielutės uždėtos tos grandinėlės ir viskas smile.gif
Papildyta:
QUOTE(sau_lu_te @ 2011 07 28, 20:57)

Sukadimas tai nekoks dar tikrai wink.gif
Apačia gražiai į lanką stojasi thumbup.gif o kada tau tą dantuką prikabins?
Atsakyti
QUOTE(aistuliaa @ 2011 07 28, 21:05)

Sukadimas tai nekoks dar tikrai wink.gif
Apačia gražiai į lanką stojasi  thumbup.gif  o kada tau tą dantuką prikabins?

dar po apacios sudejimo nebuvau pas ortodonte, kita penktadieni vizitas... tai zesim kada cia ji man prikabins, noreciau kad jau prikabintu, nes... ziauriai nemalonu dantis viduri burnos, ir liezuviui taip nemoku net pasakyt, nu netelpa jis...
Atsakyti