Saulute, aš jau apie 7 mėnesius gyvenu su dantim gomury, labai po truputi juda link lanko, nes visgi iltis, o jų šaknys ne pačios trumpiausios...
aaa, jau metai kaip pradėjau žingsniuot link gražios šypsenos!
QUOTE(Gitatuka @ 2011 07 28, 21:08)
Smagu
gumytes, tai turbut elastikai
QUOTE(Džinga @ 2011 07 29, 01:32)
Saulute, aš jau apie 7 mėnesius gyvenu su dantim gomury, labai po truputi juda link lanko, nes visgi iltis, o jų šaknys ne pačios trumpiausios...
sveikinu metuku proga
Mano dantys šiai dienai, vakar uždėjo grandinėlę (džiaugiuos kol dar balta), vėl per priekinius dantis, nes atsirado mažas tarpelis tarp dviejų priekinių pirmukų, tai jau žiūriu beveik užsitraukė.
QUOTE(natale @ 2011 07 28, 19:56)
Uždėjo tokį juoduliuką ant dešinio pirmuko, kad suktų dantį, tai šiandien vienas į vieną pusę, kitas į kitą žiūri
Balalaika., tik dabar atkreipiau dėmesį, kad ir tavo nedideli dantukai. Tai puikiai suprantu dėl to apipjaustymo, turėtų dar pagražėti šypsena
QUOTE(BlackHyacitnhus @ 2011 07 29, 15:17)
dar du mėnesiai
QUOTE(Gardi @ 2011 07 29, 15:16)
Balalaika., tik dabar atkreipiau dėmesį, kad ir tavo nedideli dantukai. Tai puikiai suprantu dėl to apipjaustymo, turėtų dar pagražėti šypsena 
nėra jie labai mažiukai, bet ir ne dideli, tai tikrai. Aš irgi manau, kad jei čiut padidėtų, tai būtų gražiau, nors kai kas sako, kad tada arkliški dantys bus, nesąmonė, nebus arkliški
QUOTE(Balalaika. @ 2011 07 29, 15:27)
nėra jie labai mažiukai, bet ir ne dideli, tai tikrai. Aš irgi manau, kad jei čiut padidėtų, tai būtų gražiau, nors kai kas sako, kad tada arkliški dantys bus, nesąmonė, nebus arkliški 
Arkliški tai tikrai nebus