Įkraunama...
Įkraunama...

Stilinga ir jaunatviška 35-40-metės apranga

QUOTE(Faustina2000 @ 2011 08 03, 16:03)
boruzele16, gaila, bet vidinį grožį ne visi mato, tuo labiau iš karto susitikus jo visai nematyt  biggrin.gif Kur beeisi, sutinka pagal išvaizdą.  blink.gif

Man atrodo, pas mus (LT) labai koją pakiša jaunystės kultas rolleyes.gif O jis tikrai yra. Kai išgirstu, kaip kokios 18-20metės trisdešimtmetes senėm vadina unsure.gif Kartais būna tiesiog kurioziškų situacijų, tada visai smagu pamatyt tokias akutes blink.gif kai sužino tikrąjį amžių. Tarp kitko, vyrai šiuo klausimu dažnai būna mažiau žiaurūs. Šiaip man didžiausia nesąmonė net 50metę vadinti "sena". Atsiverti laikraštį, o ten "senole" pavadinta 55 metų moteris... Tai ko tada stebėtis doh.gif
Atsakyti
QUOTE(raudoni bateliai @ 2011 08 03, 16:31)
Man atrodo, pas mus (LT) labai koją pakiša jaunystės kultas  rolleyes.gif O jis tikrai yra. Kai išgirstu, kaip kokios 18-20metės trisdešimtmetes senėm vadina  unsure.gif Kartais būna tiesiog kurioziškų situacijų, tada visai smagu pamatyt tokias akutes  blink.gif kai sužino tikrąjį amžių. Tarp kitko, vyrai šiuo klausimu dažnai būna mažiau žiaurūs. Šiaip man didžiausia nesąmonė net 50metę vadinti "sena". Atsiverti laikraštį, o ten "senole" pavadinta 55 metų moteris... Tai ko tada stebėtis  doh.gif

jaunimui besibučiuojantys 50-mečiai yra baisiau nei karas doh.gif Ne kartą esu girdėjusi sakant kaip šlykstu, kai tai rodo filmuose. O juk širdis jauna visą gyvenimą ir jausmai gali būt ne tik jaunystėje. Man labai gražu, kai užsienyje matau laimingus senukus ( kalbu apie tikrus senukus). Pas mus vyresni jausmų nerodo, ir auklėta taip, ir mūsų krašte tai negražu. Liūdna dėl to.
Darbuose tas pat. Žiūrima dažnai ne į žinias, o į jaunystę.
Papildyta:
Tekėjo mano 40-metė kolegė. Skyriaus jaunimui tai buvo šokas blink.gif Net kelis kartus paklausė tai kiek jai metų.
Atsakyti
QUOTE(raudoni bateliai @ 2011 08 03, 16:31)
Atsiverti laikraštį, o ten "senole" pavadinta 55 metų moteris... Tai ko tada stebėtis  doh.gif

Bet man ne mažiau klaiku,kai išgirstu ar perskaitau trisdešimtmetė mergina ar trisdešimt kelerių vaikinas...iš merginų ir vaikinų-į senolius,lyg šiaip vyrų ir moterų nebūna blink.gif .Merginos išeina tiesiai į pensiją,bliam cool.gif .O senėm vadina kvailokas jaunimas,protingi tokių metų jau suvokia,kad jaunystė duota tiek jiems,tiek vyresniems-tik skirtingu laiku,tai ne koks asmeninis nuopelnas,o va brandaus amžiaus,deja,sulaukt garantijų nėra,čia jau kaip pasiseks mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Sophi @ 2011 08 02, 19:53)
per daug blizgančių žurnalų skaitot rolleyes.gif

neskaitau visai 4u.gif čia nereikia būti ir profesionalu, kad būtų aišku jog miegojimas veidu į pagalvę odelei negerai 4u.gif juk net kremą tepam tam tikrais judesiais ir tam tikra kryptimi, iš vis rekomenduojama kuo mažiau liesti veidą, įsivaizduokit kas vyksta naktį su veido oda, kai ji visaip brūžinama ir tampoma 4u.gif

dėl jaunystės kulto Lt visiškai pritariu 4u.gif dirbau danų firmoje, nebuvo jokio amžiaus cenzo darbuotojų tarpe 4u.gif kai tik jie pardavė ją lietuviams, gavosi kad visi administracijos darbuotojai nusprendė išeiti, tai mums pakeisti atėjo vienos peroksidinės jauniklės, be jokios darbo patirties, dirbti už kapeikas biggrin.gif reikėjo girdėti, kokius klausimus uždavinėjo, perimdamos darbus doh.gif aš buvau jauniausia ofise, man buvo trisdešimt tuo metu, vyriausiai atėjusiai buvo gal 25 g.gif
dar vienas akivaizdus pavyzdys man visada buvo orlaivių palydovės biggrin.gif Lieuvos avialinijose visada teikdavo pirmenybę jaunoms, dažna kadrų kaita...man visada profesionalumo etalonu buvo SAS (Skandinavų avialinijų) palydovės, veik visos brandaus amžiaus 4u.gif negalvojame, kad nestandartinėse situacijose daug patikimiau atsidurti patyrusios profesionalės rankose, negu jaunos, nepatyrusios, bet seksualios merginos biggrin.gif 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Euforija: 04 rugpjūčio 2011 - 09:51
mano darbe tas pat- svarbiau kad jauna ir dirba uz maza alga, nei brandesne su patirtimi. Deja, tai LT ir niekas cia dar ilgai nesikeis.
Atsakyti
Hm.. paskaitineju sia tema, tai prasidejo nuo aprangos, veliau aptarinejama kas tinka apvaluctems (juk yra apvaluciu tema) ir galiausiai nusivaziavo apie dar kazka... Tema gavosi su vis daugiau paplepesiu, bet ne informatyvumo, todel ar ji tikrai reikalinga bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(zaRAza @ 2011 08 04, 12:22)
Hm.. paskaitineju sia tema, tai prasidejo nuo aprangos, veliau aptarinejama kas tinka apvaluctems (juk yra apvaluciu tema) ir galiausiai nusivaziavo apie dar kazka... Tema gavosi su vis daugiau paplepesiu, bet ne informatyvumo, todel ar ji tikrai reikalinga bigsmile.gif

Čia ne informacinis leidinys bigsmile.gif ,jei yra,kas plepa,matyt,reikalinga bigsmile.gif .Jei labai trukdysim,galėsim i bendraminčius išsikelt bigsmile.gif .
Atsakyti
O man kaip tik patinka tema, kad ji apie viską biggrin.gif Na, gal truputį nugrybavom į lankas, bet kitose temose irgi visko būna, net santykių aiškinimosi biggrin.gif

Gafsa teisi, būnam mergaitėm/merginom, po to (pagal LT standartus) peršokam prie senolių doh.gif biggrin.gif
Su siekiu būti stilingai ir jaunatviškai ne tik apranga susijusi, bet ir avalynė, aksesuarai, šukuosena, odos būklė ir turbūt svarbiausia, vidinė savijauta ax.gif Kai gerai jautiesi, esi savim patenkinta, tau sekasi ir nejauti spaudimo dėl išvaizdos ar amžiaus, tada ne taip jau ir sudėtinga išlikti jaunatviškai. Stilius labai individualus dalykas, vienoms jis tarsi įgimtas, kitoms - pastangų, stebėjimų, atradimų rezultatas, bet paprastai su amžium jis darosi vis individualesnis, subtilesnis, tobulėja (jei moteris neužstringa kokiame jaunystės etape) smile.gif
Atsakyti
man irgi labai patinka tema, nes ji apie viską, kas liečia mūsų amžių 4u.gif juk tai visuma aspektų betarpiškai susijusių tarpusavyje 4u.gif rengiamės taip, kaip jaučiamės, jaučiamės taip, kaip nusistatom ir save prisižiūrim, tiek daug tų tiek vidinių, tiek išorinių aspektų 4u.gif kodėl nepakalbėjus apie viską? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Gafsa @ 2011 08 04, 11:34)
Čia ne informacinis leidinys bigsmile.gif ,jei yra,kas plepa,matyt,reikalinga bigsmile.gif .Jei labai trukdysim,galėsim i bendraminčius išsikelt bigsmile.gif .

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif manau, kad dėl bendraminčių netgi labai geras sumanymas mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Gomerta @ 2011 08 04, 13:49)
drinks_cheers.gif  drinks_cheers.gif  drinks_cheers.gif manau, kad dėl bendraminčių netgi labai geras sumanymas mirksiukas.gif

pritariu sitam sumanymui drinks_cheers.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Faustina2000 @ 2011 08 03, 17:03)
boruzele16, gaila, bet vidinį grožį ne visi mato, tuo labiau iš karto susitikus jo visai nematyt  biggrin.gif Kur beeisi, sutinka pagal išvaizdąblink.gif

Tam cia ir uzsukame, kad pasitartume ir pro sona kartais neprasautume wink.gif

QUOTE(zaRAza @ 2011 08 04, 13:22)
... Tema gavosi su vis daugiau paplepesiu, bet ne informatyvumo, todel ar ji tikrai reikalinga bigsmile.gif

Jei tema nemerdi, tai manau, vis tik reikalinga g.gif

QUOTE(Gafsa @ 2011 08 04, 13:34)

thumbup.gif

QUOTE(raudoni bateliai @ 2011 08 04, 13:57)
O man kaip tik patinka tema, kad ji apie viską  biggrin.gif Na, gal truputį nugrybavom į lankas, bet kitose temose irgi visko būna, net santykių aiškinimosi  biggrin.gif

.......su amžium jis darosi vis individualesnis, subtilesnis, tobulėja (jei moteris neužstringa kokiame jaunystės etapesmile.gif

Labai gerai pasakyta thumbup.gif
Atsakyti