Įkraunama...
Įkraunama...

Stilinga ir jaunatviška 35-40-metės apranga

QUOTE(zaRAza @ 2011 08 04, 12:22)
Hm.. paskaitineju sia tema, tai prasidejo nuo aprangos, veliau aptarinejama kas tinka apvaluctems (juk yra apvaluciu tema) ir galiausiai nusivaziavo apie dar kazka... Tema gavosi su vis daugiau paplepesiu, bet ne informatyvumo, todel ar ji tikrai reikalinga bigsmile.gif

QUOTE(Gafsa @ 2011 08 04, 12:34)
Čia ne informacinis leidinys bigsmile.gif ,jei yra,kas plepa,matyt,reikalinga bigsmile.gif .Jei labai trukdysim,galėsim i bendraminčius išsikelt bigsmile.gif .

QUOTE(Faustina2000 @ 2011 08 04, 14:24)
pritariu sitam sumanymui  drinks_cheers.gif  thumbup.gif

Man, kaip šios temos kūrėjai, svarbi jūsų nuomonė. Pradžioj išties atrodė, kad ji "neįsivažiuos", bet Raudoni bateliai 4u.gif davė naują pradžią ir po jos įkeltų nuotraukų, merginų, besilankančių temoje, ratas tikrai išaugo thumbup.gif . Nenuostabu, kad kiekviena atėjo su ją dominančiais klausimais ir pasvarstymais ir kad kažkiek nukrypom nuo aprangos ir stiliaus "į lankas", bet bėda ta, kad ir tose "lankose " mums buvo įdomu, nes visas vienija bendraamžis interesas daugiau nei vienam gyvenimiškam aspektui mirksiukas.gif
Temelė tik įpusėjo, tad norėtųsi ją užbaigti čia, kur ji ir pradėta, o vėliau jos "gyvenamąją vietą" galima ir pakeisti, jei, žinoma, kažką tai erzina ar kelia nepatogumų mirksiukas.gif 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Cellina: 04 rugpjūčio 2011 - 15:02
QUOTE(Faustina2000 @ 2011 08 04, 11:22)
mano darbe tas pat- svarbiau kad jauna ir dirba uz maza alga, nei brandesne su patirtimi. Deja, tai LT ir niekas cia dar ilgai nesikeis.

kaip gerai, kad pas mus, to nera. Priimant i dabar yra vertinama patirtis, pasiekti rezultatai, turimos rekomendacijos.
Nors pagal kolektyva jauciu, kad nesusenti padeda ir aplinka. Pas mus toks miksiukas yra tarp jaunimo ir vyresniu, kad gaunasi tokia atsvara. Viena sveikini su vestuvemis ir po to su atzalomis, o kita gali sveikinti su apvaliu jubiliejumi ar anuko gimimu.
QUOTE(zaRAza @ 2011 08 04, 12:22)
Hm.. paskaitineju sia tema, tai prasidejo nuo aprangos, veliau aptarinejama kas tinka apvaluctems (juk yra apvaluciu tema) ir galiausiai nusivaziavo apie dar kazka... Tema gavosi su vis daugiau paplepesiu, bet ne informatyvumo, todel ar ji tikrai reikalinga bigsmile.gif

o tai pagal tave nera 35-40 "apvaluciu", kurios nori atrodyti stilingai ir jaunatviskai, kad nebutu galima to aptarineti nebijant kad kas nors prades aiskinti, kad ne i tema kalbama ?
Atsakyti
QUOTE(Bekasė @ 2011 08 04, 16:30)
o tai pagal tave nera 35-40 "apvaluciu", kurios nori atrodyti stilingai ir jaunatviskai, kad nebutu galima  to aptarineti nebijant kad kas nors prades aiskinti, kad ne i tema kalbama ?

Pagal mane yra, tiesiog veliau tema uzsiciklino labiau ant figuros, o ne ant aprangos. Kyla klausimas, ar sunku rengtis jaunatviskai, nes esate apvalute, ar del to, kad tai netinka prie veido? Galbut jei figura leistu, isvis kazkas rengtusi kaip pacanke. Uztai ir norisi arba savu deriniu, arba pavyzdziu kaip rengiasi kitos 30+. Foto. Komentaru. Ideju. Tema pasirode akcentuota labiau i amziu, o ne figura, o pasisakymai- atvirksciai smile.gif Ne, tikrai manes neerzina si tema, bet noreciau joje rasti tai, ko tikiuosi biggrin.gif
Atsakyti
zaRAza, pastabos verčia pasitempti biggrin.gif Tad reiks ieškot dar derinių.
Pačios derinių mačiau derinukų temoje, bet būtų smagu ir čia sulaukti mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(zaRAza @ 2011 08 04, 16:48)
Pagal mane yra, tiesiog veliau tema uzsiciklino labiau ant figuros, o ne ant aprangos. Kyla klausimas, ar sunku rengtis jaunatviskai, nes esate apvalute, ar del to, kad tai netinka prie veido? Galbut jei figura leistu, isvis kazkas rengtusi kaip pacanke. Uztai ir norisi arba savu deriniu, arba pavyzdziu kaip rengiasi kitos 30+. Foto. Komentaru. Ideju. Tema pasirode akcentuota labiau i amziu, o ne figura, o pasisakymai- atvirksciai smile.gif Ne, tikrai manes neerzina si tema, bet noreciau joje rasti tai, ko tikiuosi biggrin.gif

Laukiam cia derinuku smile.gif
Atsakyti
QUOTE(zaRAza @ 2011 08 04, 16:48)
Pagal mane yra, tiesiog veliau tema uzsiciklino labiau ant figuros, o ne ant aprangos. Kyla klausimas, ar sunku rengtis jaunatviskai, nes esate apvalute, ar del to, kad tai netinka prie veido? Galbut jei figura leistu, isvis kazkas rengtusi kaip pacanke.

taip sunku, nes Lietuvoje tokiu rubu pasiula yra labai maza ( jeigu neziureti individualiu rubu siuvimo, ka ne kiekvienas gali sau leisti).
Ir tas pats daiktas 38 dydzio ir 48 dydzio atrodo visiskai kitaip ir prie veido kitaip tinka. Keli ideti merginu derinukai, ta tik iliustruoja - asmeniskai as su tokia apranga atrodyciau klaikiai - ne kaip zavinga moteris, o kaip su protu suspykusi butybe, kuri pabande i kazkieno isaugtus drabuzius isisprausti.

I tema - anksciau akis i tai nekrypdavo, bet jau keleta metu kaip pamegau skaras. Ir vis svarstau apie koki sali - tik nerandu tokio, kuri pamacius ir pasimatavus pasakyciau vau noriu.
Atsakyti
QUOTE(Bekasė @ 2011 08 04, 22:38)
I tema - anksciau akis i tai nekrypdavo, bet jau keleta metu kaip pamegau skaras. Ir vis svarstau apie koki sali - tik nerandu tokio, kuri pamacius ir pasimatavus pasakyciau vau noriu.

O man žiauriai gražu pončo,ar kaip jie ten vadinas g.gif
user posted image
user posted image
Dar pareklamuosiu topsecret.gif čia būna drabužių,kurie,mano subjektyvia nuomone tinka visokioms figūroms
http://lemuse.eu/index.php?lang=1
be,to jie ir "gyvai"parduotuvę turi.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Gafsa: 04 rugpjūčio 2011 - 22:26
QUOTE(Gafsa @ 2011 08 04, 23:21)

Dar pareklamuosiu  topsecret.gif čia būna drabužių,kurie,mano subjektyvia nuomone tinka visokioms figūroms
http://lemuse.eu/index.php?lang=1
be,to jie ir "gyvai"parduotuvę turi.

Kainos doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Skambanti tyla @ 2011 08 05, 09:12)

Nu va,kaip viskas subjektyvu,o aš kaip tik galvojau,visai nieko blush2.gif .Kai rasiu ką pigiau,irgi užrodysiu 4u.gif .
Atsakyti
QUOTE(Gafsa @ 2011 08 05, 09:40)
Nu va,kaip viskas subjektyvu,o aš kaip tik galvojau,visai nieko blush2.gif .Kai rasiu ką pigiau,irgi užrodysiu 4u.gif .

Megztukas 260 lt visai nieko ? rolleyes.gif

Atsakyti
Manęs nieks neklausia, bet toks pastebėjimas.

Kai moteris stengiasi rengtis madingai ir stilingai, kai ji pasitempusi, tai ir atrodo jaunatviškai.

Kai moteris jaunatviškumą sieja su mada, kuri buvo jai jaunai būnant tarkim niolikos, ir ji to meto "madingais" rūbais rengiasi, tai čia vat ir praslysta kaip ten sakėt "užstrigusi laike" biggrin.gif Na, kai trūks plyš stengiasi parodyti, kad dar telpa į tuos pačius rūbus, kaip ir prieš 15-20 metų biggrin.gif O brandžios, bet sekančios madą moterys, atrodo žymiai jauniau nei iš tikrųjų 4u.gif

Čia toks pastebėjimas iš šalies, kai gatvėmis pavaikštai stumdydama vežimą, tai turi laiko buitinei filosofijai hihihi.gif
Atsakyti
QUOTE(Skambanti tyla @ 2011 08 05, 12:10)
Megztukas 260 lt visai nieko ? rolleyes.gif

Kai buvo 20 su trupučiu,dažniau norėjosi permainų,studentiški pinigai ,žinia,nekokie, būtų buvę labai ne nieko,bet kai yra 30 su trupučiu,pasikeitė požiūris,ieškau ilgai grojančių rūbų,ir jau supratau,kad brandus amžius įpareigoja kokybei.Atitinkamai ir pajamos pasikeitė,ir išlaidos.Mokėčiau megzt,nusimegzčiau,bet,kadangi nemoku,man paprasčiau negadint siūlų.Visose amžiaus grupėse yra skirtingų požiūrių,tik su amžium,bent jau mano aplinkoje,atsiranda daugiau tolerancijos kitai nuomonei 4u.gif .
Atsakyti