Įkraunama...
Įkraunama...

Stilinga ir jaunatviška 35-40-metės apranga

Sveikutes 4u.gif jungiuosi ir as prie jusu, nes patenku i sia amziaus kategorija...

viena pastabele, na gal as klystu, bet tiesiog paskaitinejau pasisakymus.. ir tiesiog noriu priminti, kad 35-40 tai nera brandi moteris, tai yra jauna moteris.. ir jai nereikia jaunintis, jai tiesiog nereikia vilktis rubu, skirtu moterims, kurioms apie 55-60 ar daugiau metu.. Lietuvoje kazkaip zmones labai sendinami, atrodo, 35 metai ar daugiau, tai jau viskas... uzsienio salyse tai laikoma jaunu, bet jau pasiekusiu kazko gyvenime zmogumi... ir rengtis galima visaip, jei graziai atrodai.. na gal isskyrus rekianciu spalvu pigiai atrodancius skuduriukus arba blizgia bizuterija, kuri geriau ant paaugliu atrodo.. realiai, mano mamai 63 metai, ji puikiai atrodo su dzinsais, tunikomis, mini sijonais (na apie delna virs kelio kazkur) ar ilgesniais.. svarbu kad tinka, graziai atrodo.. o amzius ne riba.. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Skambanti tyla @ 2011 08 05, 09:12)

Man ten viskas labai gražu ir seniai mano favorituose, bet kainytės žudo verysad.gif
Aišku, kaip už autorinį darbą, ne masinės gamybos "zarinį" ar "manginį", tai kainos nėra aukštos (pvz., mūsų žinomesnių dizainerių panašaus stiliaus megztukai kainuoja 500-1000Lt), bet man asmeniškai šiuo metu tikrai per brangu blush2.gif

cap carap, kaip tik šiandien teko susidurti su tokiu pavyzdžiu ax.gif
Moteris "iš akies", kokių 38, gražių plaukų, kurie surišti į uodegą ir perjuosti lankeliu, siekia užpakalį g.gif aptemptas megztukas ir trumputis raukiniuotas, žirniuotas sijonėlis su tympom, basutės su "svarovskiukais" ant vidutinio aukščio kulniuko. Lygiai taip pat apsirengusios ir susišukavusios jos dukrytės, kuriom kokie 9-10m., skirtumas tik toks, kad mergaičių rūbeliai rožiniai/balti, o mamos juodi/balti. Bet man pasirodė schmoll.gif
Gal kažkas sakys, kaip gražu, kai dukros su mama vienodai apsirengusios, bet vaizdelis tai nekoks. Gražiau būtų tos pačios medžiagos ar spalvos rūbas, bet skirtingo stiliaus arba suderintas stilius, bet ne iki tokių smulkmenų, kaip plaukų lankeliai g.gif
Atsakyti
[quote=dianita,2011 08 05, 13:29]
noriu priminti, kad 35-40 tai nera brandi moteris, tai yra jauna moteris. quote]

Sveika prisijungusi 4u.gif Visu 100 proc. pritariu šiai minčiai, ir man ji buvo atėjusi biggrin.gif Na, dar nevadinu aš savęs "brandžia moterimi". Jau kai bus 50+, tada.

Dėl pončo. Apvalutėms jie - super. O jeigu figūra daili, tai dar nesirinkčiau šito rūbo. Man vis menasi studijų laikų grupiokės žodžiai :"Kol turėsiu ką parodyti, tai ir rodysiu". Kam slėpti dailią figūrą? schmoll.gif
Atsakyti
Cia nesirodysiu biggrin.gif Nors dar nepriklausau siai amziaus kategorijai, o tik zygiuoju ta linkme, bet i tema, manau, tikciau, taciau tinku ir i apvaluciu tema, pasirodau kartais deriniu temoj, todel gautusi rodytis trijose vietose biggrin.gif Pasirodymui man uztenka vienos deriniu temos, o kitose labiau ideju ieskau ax.gif
Atsakyti
QUOTE(raudoni bateliai @ 2011 08 05, 13:40)

O aš tai pasiderinu su dukra blush2.gif tiesa spalvomis, bet ne mergaitiškais sijonais lotuliukas.gif Kitavertus nelabai aš lėliškai vaiką rengiu, tai paprasčiau ir susiderint smile.gif
...

"Branda: ankstyvoji branda (20-40m.), vidurinioji branda (40-60m.), vėlyvoji branda (nuo 60m.). "

Man 26m. buvo šokas, kai vienoje kelionių agentūroje pasakė, kad aš jau nebe jaunimo kategorijoje doh.gif patyriau šoką tuomet biggrin.gif Pasirodo jaunimas tik iki 26m. smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo cap carap: 05 rugpjūčio 2011 - 14:01
oi kiek tokių barbyčių matosi mieste biggrin.gif Kauno Laisvės al. pilna vaikšto - ir spalvos dar būna rūžavos, ir svarovskiai pigūs, ir plaukai su gumytėm iš vaikų skyriaus.....Ir leginsai kokie nors su raukinukais biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(raudoni bateliai @ 2011 08 05, 13:40)
Man ten viskas labai gražu ir seniai mano favorituose, bet kainytės žudo  verysad.gif
Aišku, kaip už autorinį darbą, ne masinės gamybos "zarinį" ar "manginį", tai kainos nėra aukštos (pvz., mūsų žinomesnių dizainerių panašaus stiliaus megztukai kainuoja 500-1000Lt), bet man asmeniškai šiuo metu tikrai per brangu  blush2.gif 

drinks_cheers.gif turiu suknele le muse, tai as ja visur ir vakareli ir i kluba ir susitikma pritaikau. puikiai krenta paslepai po gimdymo likusius gelbejimo ratus, ir labai smagiai nesiojasi. ir kaina tokiu atveju nekosmine, pataupyti manau verta. todel nusiperku kelias maikutes is padevetu, o suknele is Le muse blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo pop_mama: 05 rugpjūčio 2011 - 14:10
QUOTE(cap carap @ 2011 08 05, 14:59)
O aš tai pasiderinu su dukra  blush2.gif tiesa spalvomis, bet ne mergaitiškais sijonais  lotuliukas.gif Kitavertus nelabai aš lėliškai vaiką rengiu, tai paprasčiau ir susiderint  smile.gif

Tai čia viskas normalu. Aš irgi vaikystėje turėjau sijoną iš tokios pačios medžiagos, kaip mano mamos ir kai eidavom kartu, būdavau labai išdidi ir laiminga biggrin.gif Tik jie buvo visiškai skirtingo stiliaus.
Kalbu apie tai, kad kartais mamytės, eidamos su dukrom, suvaikėja arba atvirkščiai, mergaitės paverčiamos suaugusiųjų kopija. Tada nekas doh.gif

Pvz., čia man viskas ok
user posted image

O čia pvz., jei moteriai būtų 35, ji su tokia apranga atrodytų visai gražiai, bet kai 53 g.gif Jei ne fasonas ir tie visi raukinukai...

user posted image

Ir čia nekažkas...

user posted image

Atsakyti
QUOTE(Skambanti tyla @ 2011 07 31, 16:23)
Gomerta jūsų figūra tobula  didis.gif 
ir lagaminai labai patiko  hihihi.gif

Gomerta man labai graziai atrodo. As pati panasiai rengiuosi. blush2.gif (man 31 metai)
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo auroryte: 05 rugpjūčio 2011 - 14:43

Man 26m. buvo šokas, kai vienoje kelionių agentūroje pasakė, kad aš jau nebe jaunimo kategorijoje doh.gif patyriau šoką tuomet  biggrin.gif  Pasirodo jaunimas tik iki 26m. smile.gif

taip, jus negalit gauti kelioniu nuolaidos korteles "Go 26" kuri skirta iki 26 metu imtinai, todel ir nepatenkant i jaunimo kategorija smile.gif) bet cia tik kelioniu agenturoje, nes jie nuolaidas taiko ivairias
Atsakyti
QUOTE(cap carap @ 2011 08 05, 13:59)
O aš tai pasiderinu su dukra  blush2.gif tiesa spalvomis, bet ne mergaitiškais sijonais  lotuliukas.gif Kitavertus nelabai aš lėliškai vaiką rengiu, tai paprasčiau ir susiderint  smile.gif
...

"Branda: ankstyvoji branda (20-40m.), vidurinioji branda (40-60m.), vėlyvoji branda (nuo 60m.). "

Man 26m. buvo šokas, kai vienoje kelionių agentūroje pasakė, kad aš jau nebe jaunimo kategorijoje doh.gif patyriau šoką tuomet  biggrin.gif  Pasirodo jaunimas tik iki 26m. smile.gif

smile.gif As jkau pripratau keliauti is vienos kategorijos i kita smile.gif Taciau tai mano apsirengimo stiliaus neitakoja.. Vienintelis dalykas i ka stengiuosi ziuret - paryskint gerasias mano formas ir uzmaskuoti ne tokias jau geras smile.gif
Atsakyti
O"Branda: ankstyvoji branda (20-40m.), vidurinioji branda (40-60m.), vėlyvoji branda (nuo 60m.). "

Man 26m. buvo šokas, kai vienoje kelionių agentūroje pasakė, kad aš jau nebe jaunimo

taip taip cia yra teorinis variantas ir mokslininku isvados ir t.t... bet realiai kalbant... juk tai geriausias musu amzius.. tai yra jauna, grazi ir savimi pasitikinti moteris, galinti buti ir solidi, ir vejavaikiska, ir romantiska smile.gif

kalbant apie pilnuma... kai dar laisves al buvo utenos trikotazo parduotuve (netoli muzikinio teatro), ten ieskojau vienu labai fainu maikuciu L dydzio... man pasake, kad cia yra jaunimo kategorija ir tokiu dydziu negamina smile.gif)) as pasisukau ir parodziau i viena kokiu 14 metu mergina, kur buvo du kartus uz mane stambesne... sakau, ok o jai ka pasiulytumet? Neturejo ka atsakyti..

Del stambumo... stambesnem moterims/merginom negalima maskuotis apkritusiais rubais... aisku, kartais fasoniukas ir gali liekninti, ziurint kokio modelio tas laisvumas... bet graziai tiesiai krentantis rubas ir kai kur priglundantis (pabreziant tai, kas yra grazu) lieknina ir vizualiai atrodo graziau, nei laisvai kabantys visokie "siksnosparnio" tipo apsiaustai, skaros ir t.t... be to apkunumas daznai yra grazus, tai yra labai moteriska smile.gif
Atsakyti