Įkraunama...
Įkraunama...

Stilinga ir jaunatviška 35-40-metės apranga

Dėkui, merginos 4u.gif
Į temą dėl rudens aprangos.., ten aš atsiliepiau, kad man striukės labiau jaunimo drabužis biggrin.gif t.y. nemanau, kad jos netinka vyresnėm, bet paltas, puspaltis man elegantiškiau. O striukės labiau laisvalaikiui, be to, pvz., į kelionę, į mišką, prie jūros su paltu šiaip ar taip nenuvažiuosi ax.gif O mieste aš už paltuką smile.gif
Atsakyti
Raudoni bateliai, atrodote nuostabiai !!!!
Atsakyti
QUOTE(raudoni bateliai @ 2011 08 22, 19:15)
Čia šiandienos. Įlindau į timpas, nors šiaip jų nenešioju, bet nusprendžiau surizikuot  g.gif

sunku konkrečiai pasakyt, kodėl, bet šis man nelabai blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Prila @ 2011 08 22, 19:49)
Raudoni bateliai, atrodote nuostabiai !!!!

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif Labai gražu wub.gif
Atsakyti
QUOTE(raudoni bateliai @ 2011 08 22, 20:06)
O striukės labiau laisvalaikiui, be to, pvz., į kelionę, į mišką, prie jūros su paltu šiaip ar taip nenuvažiuosi  ax.gif O mieste aš už paltuką  smile.gif

na koks skirtumas - vairuoti kelias valandas ar pusvalandi? Paltas vienodai susiglamzys ir varzys judesius ( ir bent jau man gaila istepti). Nebent kasdiena ne su masina vazineti.
Sakyciau cia daugiau nuo gyvenimo budo ir darbines srities priklauso.

Ech - po kokiu 6 metu pertraukos nusipirkau aukstakulnius. Beje ju irgi atsisakiau pradejus vairuoti. Tuometine masina su savais oziais buvo - gazo pedalas spaudesi sunkiai, todel pradejau aveti batus lygiu padu, kad patogiau vairuoti butu.
Atsakyti
Ačiū už pagyras 4u.gif Išimsiu greitai, ne ta tema, kad ilgai vaidentis 4u.gif

QUOTE(Sophi @ 2011 08 22, 20:55)
sunku konkrečiai pasakyt, kodėl, bet šis man nelabai blush2.gif

Dėkui. Tik vat jei būtų atsakymas kodėl nelabai konkrečiau, tai būtų įdomiau biggrin.gif Gal dėl timpų?

QUOTE(Bekasė @ 2011 08 22, 22:05)
Sakyciau cia daugiau nuo gyvenimo budo ir darbines srities priklauso.

Gryna tiesa drinks_cheers.gif Mat aš į darbą pėsčiomis vaikštau biggrin.gif
žinoma, vairavimui turbūt patogiau striukė arba man asmeniškai išvis nusivilkti blush2.gif O šiaip tai ir nuo aplinkos, pvz., grybauti su paltu gan keistoka būtų biggrin.gif
Atsakyti
Va sita ilgakase moteris man patinka ax.gif Bet palaidais plaukais jau nebe taip ax.gif
user posted image
Man netgi 30metes su paleistais plaukais iki siknos atrodo juokingai ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zaRAza: 22 rugpjūčio 2011 - 21:25
Tymošenko tikrai labai tinka kasa smile.gif Skiriamasis jos stiliaus ženklas. Kažkaip jai palaidi man irgi ne taip įspūdingai žiūrisi ax.gif

Atsakyti
QUOTE(raudoni bateliai @ 2011 08 22, 19:15)

tobula thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Faustina2000: 22 rugpjūčio 2011 - 22:40
Kai pagalvoji, koks skirtumas ar kam patinka, ar ne ilgi vyresniu moteru plaukai, daug svarbiau kaip ji jauciasi.
Atsakyti
QUOTE(Gafsa @ 2011 08 22, 17:40)
Iškart prisiminiau biggrin.gif
annie leibowitz
user posted image

Šis pavyzdys nekoks,
O pvz G.Baikštytė labai graži, o jai jau 60. Ilgi plaukai jai labai tinka 4u.gif
Atsakyti
Vat kaip tik uzsiskaiciau jusu debatus apie brandzia moteri ir ilgus plaukus , o ka daryt, jeigu nu negaliu as trumpais blush2.gif ax.gif , atrodo lyg nuoga buciau doh.gif , isvadoj imetu savo siandienos apreda ir palaidus plaukus su bantu, ar labai jau as cia per daug? blush2.gif Bo daugelis zino kad as jau penktoj desimty...
user posted image
Atsakyti