Įkraunama...
Įkraunama...

Stilinga ir jaunatviška 35-40-metės apranga

QUOTE(Stichija @ 2011 08 23, 11:33)
Vat kaip tik uzsiskaiciau jusu debatus apie brandzia moteri ir ilgus plaukus , o ka daryt, jeigu nu negaliu as trumpais  blush2.gif  ax.gif , atrodo lyg nuoga buciau  doh.gif , isvadoj imetu savo siandienos apreda ir palaidus plaukus su bantu, ar labai jau as cia per daug?  blush2.gif  Bo daugelis zino kad as jau penktoj desimty...

Normaliai 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(benux @ 2011 08 23, 08:08)
Kai pagalvoji, koks skirtumas ar kam patinka, ar ne ilgi vyresniu moteru plaukai, daug svarbiau kaip ji jauciasi.

Kai pagalvoji,tai kam tada išvis diskutuoti blink.gif ?Gal kas apskritai geriausiai plika subine jaučiasi? Dar parašykit auksines frazes "dėl skonio nesiginčijama"ir "kiek žmonių-tiek nuomonių" ir galim raukt temą.
Atsakyti
Faustina2000, labai ačiū 4u.gif

Stichija, viskas gerai su Jūsų plaukais mirksiukas.gif Jie vešlūs, sveiki, gražūs, be to, užpakalio nesiekia, kiek pamenu biggrin.gif Ir dar jie neatskiriama Jūsų stiliaus dalis, kaip Tymošenko kasa biggrin.gif Dėl to bantuko, jeigu jis iš skarelės surištas, nematau čia didelės nuodėmės, man baisoka tie plastmasiukai, blizgaliukai visokie ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo raudoni bateliai: 23 rugpjūčio 2011 - 13:56
Stichija, viskas gerai, atrodot puikiai thumbup.gif . Aš Jūsų trumpais plaukais na niekaip neįsivaizduoju ax.gif 4u.gif
Atsakyti
Stichija, jums tinka tokia sukuosena 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(raudoni bateliai @ 2011 08 22, 22:12)
Dėkui. Tik vat jei būtų atsakymas kodėl nelabai konkrečiau, tai būtų įdomiau  biggrin.gif Gal dėl timpų?

Ne, timpos nekliuvo, megztinis irgi ne - nusprendžiau, kad nepatiko tai, kas buvo po megztiniu - suknelė gal unsure.gif Todėl ir tas bendras vaizdas buvo nelabai blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Stichija @ 2011 08 23, 10:33)
Vat kaip tik uzsiskaiciau jusu debatus apie brandzia moteri ir ilgus plaukus

Stichija, aš tokius plaukus turėčiau irgi nekirpčiau thumbup.gif Ir, beje, dar gi ne penktoj dešimty mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Sophi @ 2011 08 23, 19:24)
Ne, timpos nekliuvo, megztinis irgi ne - nusprendžiau, kad nepatiko tai, kas buvo po megztiniu - suknelė gal unsure.gif Todėl ir tas bendras vaizdas buvo nelabai blush2.gif

Supratau 4u.gif Tiesą sakant, aš pati dėl jos dvejojau (apskritai ar man jos reik), bet kaina juokinga, tai ai... irnesakyk.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Gafsa @ 2011 08 23, 12:30)
Kai pagalvoji,tai kam tada išvis diskutuoti blink.gif ?Gal kas apskritai geriausiai plika subine jaučiasi? Dar parašykit auksines frazes "dėl skonio nesiginčijama"ir "kiek žmonių-tiek nuomonių" ir galim raukt temą.

tokie pasisakymai kaip MAN PATINKA, MAN BJAURU ir pan. tėra subjektyvios nuomonės reiškimas. Ir tokia diskusija prie nieko neveda...
Stichija, atrodot puikiai thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(benux @ 2011 08 23, 21:43)
tokie pasisakymai kaip MAN PATINKA, MAN BJAURU ir pan. tėra subjektyvios nuomonės reiškimas. Ir tokia diskusija prie nieko neveda...
Stichija, atrodot puikiai thumbup.gif

Aha,toliau nuves stereotipinių posakių pakartojimas 4u.gif einam smile.gif
Atsakyti
Ziurint kas kaip supranta ilgus plaukus, pvz pas stichija mano akimis nera jie ilgi, vidutinio ilgio.
Bet kai plaukai iki puses nugaros ar uzpakali siekia, tai man 40 ir + visiskai negraziai atrodo.
Atsakyti
Labas dienas, merginos, gerai cia pas jus biggrin.gif

QUOTE(Gafsa @ 2011 08 18, 20:40)
Aš matyt suvaikėjau,pašiltintus DrMartens'us zomšinius papirkau ax.gif .Gal su siaurais džinsais ,striuke ir didelėm rankinėm nenugrybausiu labai g.gif
user posted image
Reik reviziją padaryt,įtariu,kad prikaupta visko daugiau negu reikia,stengsiuos susilaikyt nuo pirkinių g.gif

QUOTE(boruzele16 @ 2011 08 22, 15:22)
Nuostabus batai smile.gif Pavadinciau vidutinio amziaus krize, bet kad ir as turiu Dr Martens, tik raudonus smile.gif

As irgi turiu Dr.Martens ilgaaulu biggrin.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(zaRAza @ 2011 08 22, 21:24)
Man netgi 30metes su paleistais plaukais iki siknos atrodo juokingai ax.gif

as tik skaitau, gal ne visai dar i jusu bureli tinku, bet susilaikyti nebegaliu doh.gif
man 32, idesiu vakare savo foto, kur mano plaukai iki siknos, galesite pasijuokti biggrin.gif
Atsakyti