Įkraunama...
Įkraunama...

Rankų darbo muilas - 7 dalis

akwariuma ir Rasa_zyk, muiliukai thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Rasa_zyk @ 2012 01 11, 13:37)

tikrai, kaip pirmas blynas- super smile.gif Mano pirmas gavosi bet nekaip, užtat kiti geriau smile.gif reiks ir man pasirodyti savo muiliukus.
Atsakyti
QUOTE(LOLITA-X @ 2012 01 12, 21:48)
Labuka, uzsikreciau ir as sita grozio manija, pirmam kartui bandziau perlyditi muila nu ir nusivyliau  schmoll.gif  man nepatiko nei isvaizda nei kvapu nei niekuom. po keliu dienu stovejimo jis man susitrauke o dabar is vis rasoja  g.gif  kas cia kaltas? bandziau plautis rankas tai putojimo visai jokio  g.gif su sarmais bijau dirbti nes turiu vaiku bijau su juo dirbti.

gaminti iš bazės yra visai kas kita, jei pagal receptūrą tinkmaos proporcijos-niekas niekur nesitraukia, nekeičia formos. ir čia jokių šarmų virt nereikia mirksiukas.gif tarpinis variantas tarp sudėtingesnės gamybos ir perlydymų iš tų vaikiškų muilų (čia daug proto nereik). mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(*Capri* @ 2012 01 13, 07:54)
gaminti iš bazės yra visai kas kita, jei pagal receptūrą tinkmaos proporcijos-niekas niekur nesitraukia, nekeičia formos. ir čia jokių šarmų virt nereikia mirksiukas.gif tarpinis variantas tarp sudėtingesnės gamybos ir perlydymų iš tų vaikiškų muilų (čia daug proto nereik).  mirksiukas.gif

o is kur perkate bazes ir visa kita as jau kelias apziurinejau internetines parduotuves bet gal dar galit ka pasiulyti? biggrin.gif
Atsakyti
kas antram puslapy turbūt minim tą puslapį: ellmuilas.lt smile.gif
Atsakyti
jo jau zinau sita sakau gal daugiau is kur perkat mirksiukas.gif aciu uz patarimus eisim kurt krepseli biggrin.gif
Atsakyti
Ačiū visom už pagyras 4u.gif , pasirodo maniškis blynas visai vykęs bigsmile.gif . Turiu klausimuką, ar muilui dažyti tiktų maistiniai dažai, ar būtinai turi būti muilui? Ellmuilas puslapuje randu ir dažus ir pigmentą, ką geriau rinktis ?
Atsakyti
Sveikos dar turiu viena klausimeli o kuo skiriasi tarkim kvapusis aliejus nuo aromatinio aliejaus?
Atsakyti
gal turi omeny eterinį? eterinis labiau koncentruotas, stipresnis, ilgiau laikosi mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(*Capri* @ 2012 01 13, 19:20)
gal turi omeny eterinį? eterinis labiau koncentruotas, stipresnis, ilgiau laikosi mirksiukas.gif

Ne as turiu omeni tam psl ellmuilas yra kvapusis ir eteriniai aliejai o as dar maciau maximoi ir droge aromatiniu alieju jie kainuoja apie 4lt
Atsakyti
Tada nežinau, bet mano galva eterinis geriau vistiek smile.gif
Papildyta:
Vaikiškas muiliukas "Delfiniukas", kramtomosios gumos kvapo smile.gif
user posted image
Atsakyti
Sveikutės, na ir prisižiūrėjau grožybių. Panorau ir pati pabandyti su muilo bazėm. Gal gali kas rekomendaciją atsiųst (ellmuilas.lt)? ax.gif Būčiau labai dėkinga wink.gif 4u.gif
Atsakyti