Įkraunama...
Įkraunama...

Rankų darbo muilas - 7 dalis

Gera, apelsininį suvalgyčiau biggrin.gif O ta formelė tavo šešiakampė-čia speciali muilui ar nuo kažko panaudojai? Man ta forma labai žiūrisi thumbup.gif
Papildyta:
QUOTE(Rasa_zyk @ 2012 01 15, 09:01)
Ell muilas irgi per paštą siunčia  smile.gif . Siunčiant daiktus 500g-1 kg svorio 8,80lt,  Siunčiant laiškus tokio pačio sviorio 4,25lt . Visai nesenei siunčiau siuntinuką Lietuvoje tai už 200 g 4,5lt sumokėjau registruotu paštu  g.gif  . 
Čia daugiau apie įkainius

Na paskaičiuokim: perkant kg bazės iš ten, imant 2 po 500g=18lt, tai viso 36lt. Aš visad perkuosi už ne mažiau 100lt. (nes daug ko reikia iš kitų priedų), tai siuntimas nebekainuoja. O čia būtų 28lt+9,30lt siuntimas (nes muilo kg+ pakuotė kažkiek svers) ir bus virš kg. Tai gunasi daugiau smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *Capri*: 15 sausio 2012 - 10:17
*Capri* Aciu! Šešiakampė forma pirkau parduotuvei kur zukles reikmenys. smile.gif O del muilo bazes, merginos Vilnietes, jei kam reikia skaidrios, galiu pasiulyti biski pigiau nei parduotuvei. mirksiukas.gif
Atsakyti
vis mastau pabandyti muilo gamyba, tik nesuprantu nuo kurio galo pradeti sad.gif
Atsakyti
QUOTE(laimyna @ 2012 01 16, 22:19)
vis mastau pabandyti muilo gamyba, tik nesuprantu nuo kurio galo pradeti sad.gif

Pradžiai labai tinka info skaitymas biggrin.gif
Atsakyti
Atsiprasau,kad ilindau pas Jus 4u.gif
Turiu stiklines gelytes formos formeles ir 200g skaidrios muilo bazes .
Dovanoju
Atsakyti
QUOTE(*Capri* @ 2012 01 15, 10:15)
Gera, apelsininį suvalgyčiau biggrin.gif O ta formelė tavo šešiakampė-čia speciali muilui ar nuo kažko panaudojai? Man ta forma labai žiūrisi thumbup.gif
Papildyta:

Na paskaičiuokim: perkant kg bazės iš ten, imant 2 po 500g=18lt, tai viso 36lt. Aš visad perkuosi už ne mažiau 100lt. (nes daug ko reikia iš kitų priedų), tai siuntimas nebekainuoja. O čia būtų 28lt+9,30lt siuntimas (nes muilo kg+ pakuotė kažkiek svers) ir bus virš kg. Tai gunasi daugiau smile.gif

perkant daugiau negu kg, iseina maziau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(*Capri* @ 2012 01 14, 18:33)
Labai skaniai. Vaikui patiko biggrin.gif

80gr skaidrios muilo bazės
1 arb. šaukštelis persikų kauliukų aliejaus (galima keisti glicerinu)
5 lašai mėlynų muilo dažų
12 lašų kvapiojo aliejaus (kramt. gumos kvapo)
2gr. muilo žėručio mirksiukas.gif

Labuka o sakykit jei as i sita receptuka ideciau tarkim taukmedzio sviesto? nes noriu mazylei kurios oda problematiska? Su sviestais dirbi ir taip pat?
Atsakyti
Labukas visoms. Paskaitinejau sia temele jau senokai, vis ilisdavau.. pagaliau viena diena spontaniskai paemiau, uzsisakiau siek tiek priemoniu ir.. va dabar jau dziusta ten tie mano pirmieji smile.gif nemanau kad kazkas labai grazaus ar gero iseis, nes ne tik kad pirmieji, bet as dargi ir laaabai nekantri esu smile.gif tai aisku vos viena sluoksni ipylus neislaukiau jo sustingimo ir antra ivariau rolleyes.gif o kita vos spejusi apdziut is formos issilupau... lotuliukas.gif bet nieko jam nenutiko ax.gif
Aisku baziu labai per mazai uzsisakiau (is viso 700 g...), ir dar man reikes daugiau eteriniu alieju, ir dar kokiu siaip aliejuku, ir dar gal zerucio, o dar... zodziu, visko smile.gif beje, gal matet kur koki verbenu eterini alieju? neuzkliuve uz akiu? g.gif
Atsakyti
QUOTE(LOLITA-X @ 2012 01 17, 21:32)
Labuka o sakykit jei as i sita receptuka ideciau  tarkim taukmedzio sviesto? nes noriu mazylei kurios oda problematiska? Su sviestais dirbi ir taip pat?

galima, tik svarbu neperdozuot jo, kad nebūt po to minkštesnis toks muiliukas mirksiukas.gif

QUOTE(aridax @ 2012 01 17, 22:13)
Labukas visoms. Paskaitinejau sia temele jau senokai, vis ilisdavau.. beje, gal matet kur koki verbenu eterini alieju? neuzkliuve uz akiu?  g.gif

sveika, verbenų kažkaip neteko matyt. g.gif
Atsakyti
muiliukai su kokosu ir lakisiumi
user posted image
Atsakyti
QUOTE(*Capri* @ 2012 01 17, 22:15)
galima, tik svarbu neperdozuot jo, kad nebūt po to minkštesnis toks muiliukas mirksiukas.gif

Laba o kaip tada zinot kiek deti? gal dar tinka tie receptai kuriuos gamina su sarmu? ar tie jau ir pritaikyti spec su sarmu?
Atsakyti
Lolita, keletą receptų perverčiau kur rašo, jog deda po du arbatinius šaukštelius jo ant 200-300g. bazės mirksiukas.gif
Atsakyti