Įkraunama...
Įkraunama...

Rankų darbo muilas - 7 dalis

QUOTE(*Capri* @ 2012 01 19, 19:38)
Lolita, keletą receptų perverčiau kur rašo, jog deda po du arbatinius šaukštelius jo ant 200-300g. bazės mirksiukas.gif

aciu tau labai
uzsakymas jau padarytas laukiu prekiu ir gaminsiu skanumynus vonei smile.gif
Atsakyti
Gera ir akwariuma, kaip skaniai atrodo bigsmile.gif
Atsakyti
Prekes jau nemie reik gaminti smile.gif
Atsakyti
Mergaites seniai nebuvau cia uzukusi. o kiek graziu muiliuku prigaminta, saunuoles 4u.gif .
Atsakyti
QUOTE(LOLITA-X @ 2012 01 21, 11:51)
Prekes jau nemie reik gaminti  smile.gif

Kaip sekasi gamyba? bigsmile.gif

QUOTE(Tubli @ 2012 01 21, 16:07)
Mergaites seniai nebuvau cia uzukusi. o kiek graziu muiliuku prigaminta, saunuoles  4u.gif .

Sveika. mirksiukas.gif Neturi jokių naujienų muilo fronte?

Mane dabar vonios burbulai vilioja biggrin.gif
Atsakyti
sveikos
pagaliau ir as pabandziau gaminti muila.
stai mano pirmas blyna....sokolado ir apelsinu kvapo blush2.gif
user posted image
Atsakyti
Reduxe, koks gražus, lyg pyragaitis-man dabar prie kavos būtų pats tas biggrin.gif
Atsakyti
Labutis.

Ziuriu ir vel groziu papylet thumbup.gif
Merginos norejau paklausti. jeigu deciau i muiliuka ir glicerino ir kokio aliejuko siektiek ar nebutu per minkstas muiliukas? unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(ausrele_s @ 2012 01 22, 12:43)
Labutis.

Ziuriu ir vel groziu papylet thumbup.gif
Merginos norejau paklausti. jeigu deciau i muiliuka ir glicerino ir kokio aliejuko siektiek ar nebutu per minkstas muiliukas?  unsure.gif

Per minkštas nebūtų, bet džiūdamas aprasotų mirksiukas.gif Išeina perteklius paviršiun mirksiukas.gif geriau dėti arba vieną, arba kitą aliejų mirksiukas.gif
Atsakyti
dekui 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Tubli @ 2011 10 15, 22:42)
Mano nauji muliukai:

user posted image

Sudetis: balta, skaidri muilo baze, geltonas, juodas, zalias pigmentas, oranzinis, perlinis zerutis, braskiu kvapusis aliejus, persiku kauliuku aliejus.

user posted image

Sudetis: ekologiska muilo baze, avieciu milteliai-kaip dazyklis, violetinis, auksinis zeruciai, persiku kauliuku aliejus, freziju kvapusis aliejus.

Muilukai su siurokle:

Sudetis: skaidri muilo baze, vandens pagrindo dazai, frakcionuotas kokosu aliejus.

user posted image

Braskiu kvapusis aliejus, raudoni dazai

user posted image

Juoduju serbentu kvapusis aliejus (labai maloniai kvapa, tinka prie juru motyvu), zydros spalvos dazai

user posted image

Levandu eteinis aliejus, violetiniai dazai.

user posted image

Obuoliu ir cinamono kvapusis aliejus, zalios spalvos dazai.

user posted image

Rozes kvapusis aliejus, rozines spalvos dazai.

o kaip jus ta kempine taip apipilat? kazkokioj fotmoj?
Atsakyti
Apvaliai šiūruoklei tinka apvalus stačiom sienom indukas, na, pvz nuo desertinės varškės. Suvalgai varškytę, išplauni induką ir turi puikią formelę kaip tik atitinkančią šiūruoklės diametrą biggrin.gif
Atsakyti