Vakar pasipirtinom tai sendien laabai tingisi pradet gamybas, o kaip jus su spalvom taip suzaidziat? noreciau pasidaryti 2 spalvu bet bijau kad gali nesigauti ? tiesiog gaminate dviejuose induose skirtingu receptu ir sumaisot?
Stai manieji - pirmas bandymas
dar du buvo, vienas toks pats kaip vidurinis, kitas kaip zvaigzdute. Pas mane likes tik violetinis (naudojamas kai preikiant, jau puse beliko
) ir vidurinis.
Dar norejau paklaust, norint, kad daugiau putotu - ka darot? ar darot?
gal kazkoks priedas padeda labiau putot?..

Dar norejau paklaust, norint, kad daugiau putotu - ka darot? ar darot?

Ai smalsumas uzvale pasigamainau muiliukus
gavosi liuks. Man va tik klausimas ar ir jums taip greit suausta as net nespejau ispilstyt vieno reiso kitu reisu biski ilgiau dziusta? tai ir galvoju kodel? ryt pasirodysiu savo darbeliu. dabar gailiuosi kad tiek mazai bazes pirkau
aridax saunus bandymas cia is baziu ?

QUOTE(LOLITA-X @ 2012 01 22, 22:47)
Aha, is baziu

As kai skaitinejau paneliu atsiliepimus, suzinojau, kad greit atvesta ir stingsta. Bet kai pradejau daryt (nedideli kieki), supratau, KAIP GREIT stingsta

QUOTE(aridax @ 2012 01 22, 21:54)
Aha, is baziu
ir as taip pat be galo gialiuosi, kad baziu labai mazai uzsipirkau
bet pabandymui - labai gerai. Dabar zinosiu, ko ir kiek reik man, ir ko dar noriu
cia tik "apsiuostymas"
Lauksim Tavuju darbu foto, tikiu, kad saunesni nei manieji bus 
As kai skaitinejau paneliu atsiliepimus, suzinojau, kad greit atvesta ir stingsta. Bet kai pradejau daryt (nedideli kieki), supratau, KAIP GREIT stingsta

Ypač baltoji bazė, bent jau man

Man irgi klausimas kaip padaryt tą gražų dvispalvį muiliuką. Dukart bandžiau_vienąsyk, balta bazė nugrimzdo į skaidrią ir nesigavo, kitąsyk, per ilgai turbūt palaukiau, net "neskendo"

QUOTE(LOLITA-X @ 2012 01 22, 20:47)
Ai smalsumas uzvale pasigamainau muiliukus
gavosi liuks. Man va tik klausimas ar ir jums taip greit suausta as net nespejau ispilstyt vieno reiso kitu reisu biski ilgiau dziusta? tai ir galvoju kodel? ryt pasirodysiu savo darbeliu. dabar gailiuosi kad tiek mazai bazes pirkau

nu as tikrai dar ne ekspertas, nes tik du gabalus muilo isviriau, bet man tas pats...pirmas sluoksnis ziauriai greit dziusta,o antras jau nebetaip greit.norejau pamaisyti dvi spalvas,bet apatine beveik sukietejus buvo.
dar susinervinau, nes labai norejau greifruktinio kvapo...uzsisakiau,o atsiunte Greifruktu ir leliju

kaip darot ilga apvalu muila? kokioj formoj. uzsisakiau tokia kempine ir noreciau ji apvalu daryti

Reduxe, a kam tau būtinai ilgas?
Kartoju kaip paprasčiau galima, atpjovus norimo pločio šiūruoklę
Nes kitaip reiks aukšto apvalaus induko, ir iškrapštyt iš ten bus jau sunkiau visą muilą

Kartoju kaip paprasčiau galima, atpjovus norimo pločio šiūruoklę

QUOTE(*Capri* @ 2012 01 22, 17:15)
Apvaliai šiūruoklei tinka apvalus stačiom sienom indukas, na, pvz nuo desertinės varškės. Suvalgai varškytę, išplauni induką ir turi puikią formelę kaip tik atitinkančią šiūruoklės diametrą 

Nes kitaip reiks aukšto apvalaus induko, ir iškrapštyt iš ten bus jau sunkiau visą muilą

Sveikos
Visa temuke perskaiciau
reikia ir sena praversti, nes domina receptai
Saunuoles labai grazus visu muiliukai
As bandziau daryti, bet pirkau ekologiska geltona muilo baze ir dariau su biciu vasku ir medum. Tai mano toks minkstokas muilas gavosi, lasinau eterinio aliejaus, bet vistiek kaip ukisko muilo kvapas. Naudoju tik rankom plauti, nors gerai kad nesausina.

Visa temuke perskaiciau

Saunuoles labai grazus visu muiliukai

As bandziau daryti, bet pirkau ekologiska geltona muilo baze ir dariau su biciu vasku ir medum. Tai mano toks minkstokas muilas gavosi, lasinau eterinio aliejaus, bet vistiek kaip ukisko muilo kvapas. Naudoju tik rankom plauti, nors gerai kad nesausina.
QUOTE(*Capri* @ 2012 01 23, 10:17)
nu as galvojau ja visa uzpilti ir poto pjaustyti

gyvenu ne LT tai galvoju gal kokia kapeika viena kita uzsidirbsiu...kokiose mugese sudalyvausiu tai gaminuosi didesniais kiekiais. tik jauciu is tu muilo baziu brangiau gausis nei paciai vistis muila

Gal koki receptuka galetumet duoti, kad galeciau deti sviestmendzio ir avizu?
Ziurinejau senas temas, bet viskas sumakaluota, nes pradzioj ir pacios muilos vire, ir paprastus muilus tarkavo
Kuo skiriasi pigmentas nuo dazu?
Ziurinejau senas temas, bet viskas sumakaluota, nes pradzioj ir pacios muilos vire, ir paprastus muilus tarkavo

Kuo skiriasi pigmentas nuo dazu?
QUOTE(reduxe @ 2012 01 23, 14:08)
nu as galvojau ja visa uzpilti ir poto pjaustyti
gyvenu ne LT tai galvoju gal kokia kapeika viena kita uzsidirbsiu...kokiose mugese sudalyvausiu tai gaminuosi didesniais kiekiais. tik jauciu is tu muilo baziu brangiau gausis nei paciai vistis muila

o uzsieni taip galima be jokiu leidimu? nes LT kiek zinau reikia higienos paso.
Na nepasakyciau, kad paciai viska verdant labai pigiau iseina. perkant gerus, kokybiskus aliejus, sviestus suma nemenka gaunas

Kol mazoji snaude as irgi pora nauju pasidariau, tik dar nenufotografuoti

siguliukas17 kiek zinau medus minkstina muila