Susidomėjau ir aš muilų gaminimu. Užsuku į temą, akis paganau į jūsų pagamintus grožius
Labas visoms,
Susidomėjau ir aš muilų gaminimu. Užsuku į temą, akis paganau į jūsų pagamintus grožius
Jau daug sudedamųjų dalių prisipirkau, liko paskutinis etapas - užsisakyti bazės ir gaminti. Norėjau pasiteirauti, ar eteriniai aliejai iš ellmuil'o atkeliauja buteliukuose be lašintuvo (taip supratau iš kažkurios jūsų pasisakymo)
Jie atskirai tuos lašintuvus parduoda, bet ar tikrai jų reikia ir ar tinka ant jų buteliukų. Nenoriu su pipetėmis makaluotis, bet ir be reikalo tų lašintuvų nenoriu prisipirkti.
Landrita muiliukai
. Ir pirmas labai grazus, jokiu klaidu nemaciau
Jeigu kas turite pazistamu kurie i Lenkija vaziuoja ten parduotuveje mano vyras nupirko 96 laipsniu ale degtine ale spirita, tiesa dar nebandziau, nes dar turi tikra spirituka, turetu tikti.
Jeigu kas turite pazistamu kurie i Lenkija vaziuoja ten parduotuveje mano vyras nupirko 96 laipsniu ale degtine ale spirita, tiesa dar nebandziau, nes dar turi tikra spirituka, turetu tikti.
Dėkui už informaciją
Jau buvau į krepšelį ir lašintuvų prisikrovusi
QUOTE(VaiVi @ 2012 02 15, 19:44)
as kitoj vietoj kai sakiausi gavau be lasintuvu, labai nepatogu, tiksliau nesamone, ellmuile viskas tvarkoj
QUOTE(siguliukas17 @ 2012 02 14, 13:56)
Koks mielas muiliukas
As vakar is amazon.co.uk uzsisakiau muilo bazes ir siandien jau 8 ryto pastininkas pasibelde i duris. Idomu kaip kokybe bus
nes kaina tai gera - 1kg baltos £6, o skaidrios emiau 2kg £11.
As vakar is amazon.co.uk uzsisakiau muilo bazes ir siandien jau 8 ryto pastininkas pasibelde i duris. Idomu kaip kokybe bus
bet kad ten atsiuntimas daug kainuoja, atsiusk nuoroda i amazona
QUOTE(akwariuma @ 2012 02 15, 23:27)
Bent jau kur as ziurinejaus tai uz kazkokia suma uzsakius (nebepamenu tiksliai...gal 15) buvo parasyta, kad siuncia nemokamai
Tik va del tos sudeties man neaisku, tai ir nesisakiau... As noriu kad butu be SLS.
QUOTE(ausrele_s @ 2012 02 16, 13:13)
Bent jau kur as ziurinejaus tai uz kazkokia suma uzsakius (nebepamenu tiksliai...gal 15) buvo parasyta, kad siuncia nemokamai
Tik va del tos sudeties man neaisku, tai ir nesisakiau... As noriu kad butu be SLS.
Aha uz £15 nemokamai atsiuncia, bet cia i UK apie Lietuva ar siuncia tai nezinau
Nu niekur tos sudeties neraso
Isbandziau tai normaliai gavosi. Reikia susikelti visas foto i kompa ir pasirodyti.
QUOTE(siguliukas17 @ 2012 02 16, 15:40)
Aha uz £15 nemokamai atsiuncia, bet cia i UK apie Lietuva ar siuncia tai nezinau 
idomiai man cia
raso tik kad Paraben free. Rasysiu emeila paklausti.
Isbandziau tai normaliai gavosi. Reikia susikelti visas foto i kompa ir pasirodyti.
anglijoje nemokamai o i lietuva trigubai daugiau, nei muilas kainuoja
Papildyta:
naujas muikiukas

akwariuma grazus muiliukai
Su kuo jie? Ta prasme, kokie priedai?
As vis kazka panasaus i antraji galvoj turiu, bet iki galo dar turbut nesusibrandino vaizdas, kad perkelt i realybe
As vis kazka panasaus i antraji galvoj turiu, bet iki galo dar turbut nesusibrandino vaizdas, kad perkelt i realybe
akwariuma pirmasis labai gražus muiliukas
kuom apibarstyta?
ar barstėte ant formelės dugno, ar ant muilo viršaus?
Akwariuma muiliukai super
akvariuma, tikrai labai labai grazus