Įkraunama...
Įkraunama...

Rankų darbo muilas - 7 dalis

aciu 4u.gif
pirmasis muiliukas su dedesvu ir ersketroziu nuoviru, kvepia jazminais.
Antrasis su levanda ir kvapas freziju
trecia dariau valentino dienai, su roziu aliejais ir rozziedziu kvapu.
Atsakyti
užsisakiau ir aš vakar reikmenų muilo gamybai, laukiu dabar siuntinio ir kibsiu į darbus, jei iki to laiko nesubyrėsiu ax.gif
Atsakyti
Šeštadieninis labas visoms mirksiukas.gif įkeliu savo ketvirtadienio vakaro makliojimus smile.gif raudonasis tai truputį per didelis iš kraštų gavosi, forma per didelė, norėjau apipjaustyt, bet.. mamai jis bus, tai liepė palikt, sakė jai tinka ir toks smile.gif
Šiaip į visus dėjau vienokio ar kitokio sviesto/aliejaus, tai tokie balkšvi gavosi smile.gif
Geltonasis - maniškis... su medum, taukmedžių sviestu ir VERBENOM... wub.gif

user posted image
Papildyta:
QUOTE(akwariuma @ 2012 02 17, 21:58)
pirmasis muiliukas su dedesvu ir ersketroziu nuoviru, kvepia jazminais.

Kaip gerai skamba... bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(akwariuma @ 2012 02 16, 17:33)

bet jau grozis, stas tirai labai vykes muiliukas wub.gif
Atsakyti
aridax, labai grazu, ypac man tas paciam prieki per vidury labai super atrodo smile.gif
Crazy_women, lengvo tau byrejimo smile.gif bet mazas skirtumas tarp vaikuciu smile.gif)) pas mus biski didesnis gavosi lotuliukas.gif gal dar spesi ka sumeistravoti smile.gif
as irgi uzsisakiau bazes ir juodo pigmento, labai norejau biggrin.gif tai laukiu, kt savaite gausiu jau.....
Atsakyti
QUOTE(dolee @ 2012 02 18, 19:30)
aridax, labai grazu, ypac man tas paciam prieki per vidury labai super atrodo smile.gif
Crazy_women, lengvo tau byrejimo smile.gif bet mazas skirtumas tarp vaikuciu smile.gif)) pas mus biski didesnis gavosi  lotuliukas.gif  gal dar spesi ka sumeistravoti smile.gif
as irgi uzsisakiau bazes ir juodo pigmento, labai norejau biggrin.gif tai laukiu, kt savaite gausiu jau.....

Aha, skirtmas labai mazas gavosi tarp vaikciu blush2.gif

O smeistravot speja kol kas tik vonios brbls-bombas, ka tik baigiau ax.gif nors gal ir ne į šią temą, bet vis tiek meistravonė blush2.gif
Miului priemoniu ir aš ateinančiai savaitei laukiu.. Bet užsakinėjau praktiškai tik bazes ir pora ingredientų, ten kr sakiausi pasirinkimas nelabai gausus... Kitas priemones bandysiu paprastose parduotuvėse gaut ax.gif

O gal bandėt kri naudoti maistinius dažus?... Kažkaip ten pas juos dažų pirkt neužmačiau g.gif
Atsakyti
Crazy, as is ne ellmuilo sakiausi maistiniu dazu, tokiais milteliais, nu juos tirpinti reikia, kosti tada, su pigmentais paprasciau smile.gif) beje, ziuriu kad esi is Dzukijos, is kurios vietos? nes as irgi is Dzukijos lotuliukas.gif
Atsakyti
Aridax saunuole, faini muiliukai 4u.gif .

Maistiniai dazai su laiku blunka, turekite ta omenyje smile.gif .
Atsakyti
Visų muiliukai labai gražūs thumbup.gif akwariuma, vidurinysis tiesiog thumbup.gif aridax, tas per vidurį labai labai thumbup.gif Man ypač patinka su drožlėmis wub.gif wub.gif wub.gif Būtinai tokius darysiu...

Pasirodysiu ir aš su savo pirmu savarankiškai pagamintu iš bazės muilu. (Anksčiau yra tekę gaminti su kompanija, tai taip patiko, kad iškart visko prisisakiau muilų gamybai) ax.gif

Su geltonu moliu ir kokosų aliejumi, apelsinų kvapo:

user posted image

Nors ir sijojau molį per sietelį ir maišiau su aliejumi, o tik paskui į bazę, vis tiek liko gumulėlių sad.gif

Dar norėjau paklausti, ar tinka papurškimui tas medicininis spiritas, kur bambutėm vaikam valyt naudojamas g.gif Pas mane yra užsilikusio ax.gif
Atsakyti
QUOTE(VaiVi @ 2012 02 19, 20:59)
Visų muiliukai labai gražūs thumbup.gif akwariuma, vidurinysis  tiesiog thumbup.gif aridax, tas per vidurį labai labai thumbup.gif Man ypač patinka su drožlėmis wub.gif  wub.gif  wub.gif Būtinai tokius darysiu...

Pasirodysiu ir aš su savo pirmu savarankiškai pagamintu iš bazės muilu. (Anksčiau yra tekę gaminti su kompanija, tai taip patiko, kad iškart visko prisisakiau muilų gamybai) ax.gif

Su geltonu moliu ir kokosų aliejumi, apelsinų kvapo:

Dar norėjau paklausti, ar tinka papurškimui tas medicininis spiritas, kur bambutėm vaikam valyt naudojamas g.gif  Pas mane yra užsilikusio ax.gif

nu man labai grazus, tokis kaip pieniskas sokoladas smile.gif)))) manau tinka wink.gif
Atsakyti
Sveikos smile.gifo jau grozis visu muiliuku wub.gif perskaiciau visas temutes ir susigundziau isbandyti pasigaminti muila smile.gif tai dabar renkuosi sarasiuka ko reikes pradzioj nutariau paprasta pasidaryt su kavos tirsciais jei patiks gamyba bandysiu ir su baze ir gal veliau su sarmu smile.gif dar turiu klausima savo pagamintus muilus dovanojate, sau pasiliekate ar dar kam ir parduodate? g.gif
Atsakyti
QUOTE(dolee @ 2012 02 20, 10:52)
nu man labai grazus, tokis kaip pieniskas sokoladas smile.gif)))) manau tinka wink.gif

aciuks.gif man irgi to muiliuko spalva tokia skani atrodo - ji tokia nuo geltono molio ax.gif Liko tik išbandyti.

Aš gaminuosi sau ir dovanoms mirksiukas.gif Vakar padariau draugei apelsininį rinkinuką. Reikia tik nufotografuoti ir galėsiu pasirodyti. Šiandien darysiu dukrytei muiliuką, kad nesijaustų nuskriausta ax.gif
Atsakyti