Įkraunama...
Įkraunama...

Rankų darbo muilas - 7 dalis

Na va, gavau siuntinuką, beliko kibt į darbus ax.gif

Norėjau ax.gif paklaust kiek laiko džiovinat muiliukus gamintus iš muilo bazės ir ar prieš pilant į formeles jas kuo nors tepat ar purškiat?.. ax.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif aš naujokė 4u.gif susidomėjau labai muilo gamyba, gal galit nukreipti, kur receptukų gauti arna gal turit pačios prikaupusios? Bučiau labai dėkinga ax.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(spoolga @ 2012 02 21, 15:23)
Sveikos 4u.gif  aš naujokė 4u.gif  susidomėjau labai muilo gamyba, gal galit nukreipti, kur receptukų gauti arna gal turit pačios prikaupusios? Bučiau labai dėkinga  ax.gif  4u.gif

Žiūrint iš ko gaminsi, o receptų yra ir čia smile.gif
Atsakyti
QUOTE(crazy woman @ 2012 02 21, 15:25)
Žiūrint iš ko gaminsi, o receptų yra ir čia smile.gif

Čia mačiau, norisi daugiau ir gal pagal naudingumą 4u.gif gaminsiu iš muilo bazės ax.gif
Atsakyti
Dar kartą ačiū visoms už komplimentus mano "apelsinukams" 4u.gif Šiandien jau padovanojau - tikiuosi, kad patiks ax.gif

QUOTE(*Capri* @ 2012 02 21, 08:57)
Kam reikia eterinių aliejų, maximkoj nuolaida 30proc mirksiukas.gif

aciuks.gif Reiks dar kokį nusipirkti. Nebūčiau ir pastebėjusi, nes mūsų maxėj jie ant apatinės lentynos stovi - aš net nežvilgteliu ten rolleyes.gif

QUOTE(spoolga @ 2012 02 21, 15:29)
Čia mačiau, norisi daugiau ir gal pagal naudingumą 4u.gif  gaminsiu iš muilo bazės ax.gif

Aš tai eksperimentuoju ax.gif Renkuosi priedus kurie tiktų mano tipo odai ir gaminu. Svarbu gi tik proporcijas išlaikyti - kiek bazinio aliejaus pilti, kiek kietų priemaišų (molio, kavos tirščių, maltų dribsnių ar pan.), kiek dažų, eterinių aliejų ir t.t. O variantai tai tik nuo fantazijos priklauso ax.gif

Vakar darėm su vyru muiliuką dukrytei, bet neišėjo toks, kokio norėjau. Per greitai sustingo tamsesnė bazė - jos nedaug užmaišiau, tai greitai sušoko gabalais ir labai negražiai šviesesnėje sukrėsta doh.gif Padėjau rankom plauti. Dukrytei kitą darysim ax.gif

Pagalvojau, kad kuriant naują temą būtų galima įmesti keletą nuorodų į receptukus ir pagrindinę info apie muilo iš bazių gamybą. Gal ir į parduotuves pagrindines nuorodas galima įkelti ax.gif

crazy woman, muilų iš bazės džiovinti nereikia. Aš palieku nakčiai išimtą iš formelės ir to pilnai pakanka. Į formeles įlašinu kelis lašiukus eterinio aliejaus - lengviau išsiima ax.gif
Atsakyti
as irgi bandau eksperimentuoti, aisq buna ziuriu i receptuka kazkoki, bet dar kazka pagal save padarau smile.gif ojj laukiu greiciau ateitu siuntinukas thumbup.gif labai noriu kazka gudresnio sudaryti smile.gif)
beje, anksciau minejau kur dariau is tos kitokios bazes muila, nu nei velnio niekas nesustengo... zodziu, nzn ka su ta baze daryt kur turiu su alvuogiu ir ozkos pienu, nebnet bandysiu pamaisyti su sita baze kur gausiu, gal sukietes g.gif
Atsakyti
Vakar su vyru pagaminom muiliuką dukrytei ax.gif Pridėjau visokio gėrio, kokio tik turėjau. Kvepia medumi ir apelsinais ax.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(VaiVi @ 2012 02 23, 13:45)
Vakar su vyru pagaminom muiliuką dukrytei ax.gif Pridėjau visokio gėrio, kokio tik turėjau. Kvepia medumi ir apelsinais ax.gif

user posted image

gražu 4u.gif Aš pora ir šiandien gaminau, eisiu dar ką sumeistravosiu ir gal reiks nufotkinus įkelt pasirodyt ax.gif Tik aš neturiu kolkas jokių gražių formelių, pilu į buitinius indus, ką namuose randu blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(crazy woman @ 2012 02 23, 13:49)
gražu  4u.gif  Aš pora ir šiandien gaminau, eisiu dar ką sumeistravosiu ir gal reiks nufotkinus įkelt pasirodyt  ax.gif  Tik aš neturiu kolkas jokių gražių formelių, pilu į buitinius indus, ką namuose randu  blush2.gif

Būtinai pasirodykit mirksiukas.gif Aš tik vieną specialią formelę nusipirkau, o kitas irgi pritaikiau iš to, kas namuose buvo. Šita yra vaikų smėlio formelė. 8-kampė forma yra tiesiog plastmasinė stiklinė tokios formos. Mačiau maximoj yra tokių už porą litų (tik gal kiek mažesnės nei mano). Širdelė mažutė irgi iš vaikų žaislinių kaladėlių ax.gif
Atsakyti
VaiVi, smagu ir labai grazu:) as tai kelias nusipirkau speciales, o kt viska is namuose turimu indu darau smile.gif)
nu niekaip nesulaukiu siuntinio.... sakiau sian jau gaminsiu, o se tau... tai jauciu tik ryt gausiu, o savaitgali nebus kada gaminti tai tik kt savaite padirbesiu smile.gif jau galvoju ka darysiu lotuliukas.gif
Atsakyti
Merginos, jusu muiliukai labai gražios. thumb_yello.gif Čia mano paskutines su kokosų ir marakujų aromatiniai aliejai. user posted image
Atsakyti
Gera, labai gražūs muiliukai thumbup.gif Įdomiai tie kvadratukai atrodo - dar neteko tokių matyti mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo VaiVi: 24 vasario 2012 - 10:39