Įkraunama...
Įkraunama...

Rankų darbo muilas - 7 dalis

QUOTE(Gera @ 2012 02 27, 09:35)
dolee, elifė Ačiū!  4u.gif  Dvi skirtingos mases pilu kartu. Žalias su baltu muilas su eukalipto eteriniu aliejumi, o tie "rudi grūdai"- pušu pumpurai.

pilat kartu? tai kaip jums nesusimaišo tarpusavy g.gif
Atsakyti
QUOTE(*Capri* @ 2012 02 27, 11:01)
pilat kartu? tai kaip jums nesusimaišo tarpusavy g.gif

Esu aš dariusi irgi tokius pusinius muilus, tik ne iš bazės, o iš vaikiško muilo. Rezultatas buvo negražus - susitraukė, susisuko tie muiliukai. Nepagalvojau, kad džiūdami trauksis, padariau per plonus blush2.gif O pilti tikrai nėra sunku: vienos spalvos masė pilama į kairę formos pusę (palei pat kraščiuką), o kitos spalvos į dešinę pusę. Pažiūrėkit čia
Atsakyti
QUOTE(VaiVi @ 2012 02 27, 11:15)
Esu aš dariusi irgi tokius pusinius muilus, tik ne iš bazės, o iš vaikiško muilo. Rezultatas buvo negražus - susitraukė, susisuko tie muiliukai. Nepagalvojau, kad džiūdami trauksis, padariau per plonus blush2.gif O pilti tikrai nėra sunku: vienos spalvos masė pilama į kairę formos pusę (palei pat kraščiuką), o kitos spalvos į dešinę pusę. Pažiūrėkit čia

ale ot ožka ašajus, pildavau ne taip, o ant viršaus doh.gif nu tai kur tau gausis tokiu atveju lotuliukas.gif
Atsakyti
O jau groziu pabirejo thumbup.gif
Crazy_women pirmi blynai labai geri 4u.gif .
Gera tavo tai stebuklingi muiliukai, o jau spalvu deriniai, pagal spalvas speju, kad ir kvepia pasakiskai.
elifė eteriniai aliejai turi gydomuju savybiu, o kvapieji turi dideli pasirinkima kvapu smile.gif, na ir dar kad eteriniai naturalus yra.

Capri visi mokinames is savo klaidu drinks_cheers.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Tubli: 27 vasario 2012 - 12:17
mergytės, gal kuri galit pakviest į ellmulas.lt? wub.gif nuolaidėlė nepamaišytų ax.gif
Atsakyti
QUOTE(elifė @ 2012 02 27, 13:50)
mergytės, gal kuri galit pakviest į ellmulas.lt? wub.gif nuolaidėlė nepamaišytų  ax.gif

į až parašykit vardą, pavardę ir el.paštą mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Gera @ 2012 02 27, 03:46)
Naujas muilas su ivairiu priedu ir kvapu. user posted image

labai labai thumbup.gif

QUOTE(*Capri* @ 2012 02 27, 14:01)
į až parašykit vardą, pavardę ir el.paštą mirksiukas.gif

o gal galima ir man?.. blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(crazy woman @ 2012 02 27, 21:50)
labai labai  thumbup.gif 
o gal galima ir man?..  blush2.gif

žinoma-parašykit duomenis mirksiukas.gif
Atsakyti
Tubli, crazy woman Ačiū! 4u.gif
Atsakyti
Turiu klausimėlį.. ax.gif

Gal kuri darėt muilą su vastažolėmis? Jas prieš tai reik virt ar tiesiog džiovintas ir dėt?.. Turiu visą maišą arbatų ir tikrai tiek nesugersim g.gif
Atsakyti
Mielos mamytės jūs labai šaunios, jau net 7 temeles prirašėt O.o. Aš norėčiau jūsu paklausti ka jūs manote apie muila kurio sudetis- Bekvapis tindi rindi muiliukas, kavos nuovyras- šį muoliuka užpilu į formele ir palaukiu diena.... Tuomet ant viršaus užpilčiau- tindi rindi muiliukas, pienas, medus...?

Atleiskite aš dar tokia žiopliukė beveik nieko nenusimanau... 4u.gif ax.gif
Atsakyti
Sveikutes smile.gif na va, kaime prigaminau muiliuku biski smile.gif
user posted image
Atsakyti