Įkraunama...
Įkraunama...

Rankų darbo muilas - 7 dalis

QUOTE(dolee @ 2012 02 28, 20:04)

Fainuoliai smile.gif
Atsakyti
QUOTE(*Capri* @ 2012 02 27, 15:01)
į až parašykit vardą, pavardę ir el.paštą mirksiukas.gif

ačiū už geranoriškumą, bet kažkodėl negavau į paštą pranešimo, kad atsakėt į mano žinutę, tai neiškentus užsisakiau ir taip blush2.gif o be to, pakvietimai turbūt "veikia" tik pirmą kartą registruojantis, o aš jau buvau užsiregistravus, tik nieko nepirkus unsure.gif
laukiu prekyčių, tikiuosi iki kauno ilgai nekeliauja ax.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(elifė @ 2012 02 29, 08:28)
ačiū už geranoriškumą, bet kažkodėl negavau į paštą pranešimo, kad atsakėt į mano žinutę, tai neiškentus užsisakiau ir taip blush2.gif o be to, pakvietimai turbūt "veikia" tik pirmą kartą registruojantis, o aš jau buvau užsiregistravus, tik nieko nepirkus unsure.gif
laukiu prekyčių, tikiuosi iki kauno ilgai nekeliauja ax.gif  wub.gif

aš ir pakvietimo laukiau laukiau, paskui nutariau "šlamštą" patikrint ir radau mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(elifė @ 2012 02 29, 08:28)
laukiu prekyčių, tikiuosi iki kauno ilgai nekeliauja ax.gif  wub.gif

jei jau buvai užsiregistravus-tada ir negavai mirksiukas.gif
nes išsiunčiau, bet ellmuilas.lt atsijoja tuos variantus mirksiukas.gif
Atsakyti
Dollee fainuciai 4u.gif , tas pirmas kausinukas tai labai labai thumbup.gif .

I muila priedus (t.y. visokias zoles) reikia deti sausus.
Atsakyti
Turiu dar biski nauju rolleyes.gif user posted image
Atsakyti
QUOTE(Tubli @ 2012 02 29, 14:29)
Dollee fainuciai  4u.gif , tas pirmas kausinukas tai labai labai  thumbup.gif .

I muila priedus (t.y. visokias zoles) reikia deti sausus.

aciu smile.gif ten to sese uzsiprase, su moliu, su kava, pupelem, glicerinu ir t.t.t.t smile.gif)) visi sveiciamieji, zodziu biggrin.gif

Gera, nerodo foto... ax.gif
Papildyta:
va, jau parode smile.gif) nu superiniai tavo.. klausyk, su pienu kaip darei? beje, bandziau taip is dvieju daryt kaip tavo, mano susimakaluoja spalvos.... ar turi but viena vesesne, kita ne? kaip nutaikyt kad taip gautusi? nes man nesigavo..... ir sian prigaminiau, veliau idesiu foto smile.gif
Atsakyti
va siandienos... tas ruzavas turejo but kazkas tokio kaip GERA daro, bet va kaip man gavosi......
user posted image
Atsakyti
Labai gražūs visi muiliukai wub.gif

dolee, jūs turbūt ne taip pilat. Aš ankstesniame temos puslapyje esu įkėlusi video nuorodą, kaip reikia pilti, kad toks pusinis muilas būtų mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(VaiVi @ 2012 02 29, 16:58)
Labai gražūs visi muiliukai wub.gif

dolee, jūs turbūt ne taip pilat. Aš ankstesniame temos puslapyje esu įkėlusi video nuorodą, kaip reikia pilti, kad toks pusinis muilas būtų mirksiukas.gif

tai as taip ir bandiau smile.gif) ziurejau daug ten filmuotos medziagos pagal ta nuoroda jusu, bet man vistiek nesigauna smile.gif abi bazes taip pilu ir va kas gaunasi smile.gif sakau, gal labiau atvesinta turi but? bet kad tuoj uzsideda tokia pleve ir viskas... nu reikes biski vesesne pilti, gal tada geriau bus smile.gif
Atsakyti
kiek pasipylė dailių muiliukų thumbup.gif
dolee tavo arbūzinė spalva labai graži gavosi, kokius dažus čia įmaišei? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Justina_P @ 2012 02 29, 18:56)
kiek pasipylė dailių muiliukų  thumbup.gif
dolee tavo arbūzinė spalva labai graži gavosi, kokius dažus čia įmaišei? smile.gif

tiesiog su balta baze dariau ir tik pora lasiuku ilasinau raudono pigmento smile.gif tai tokia svelni spalva.. ir kt kur su balta baze svelnios spalvos gavosi... smile.gif) aciu uz pagyras 4u.gif
Atsakyti