Įkraunama...
Įkraunama...

Rankų darbo muilas - 7 dalis

QUOTE(Kristalė* @ 2011 10 24, 19:13)
tikriausiai nori pasigaminti muila su sarmu  mirksiukas.gif , nes sioje temoje diskutuojame apie muiliuku perlydyma  4u.gif

cia gali pasiskaitineti kaip gaminamas muilas su sarmu http://www.supermama...howtopic=764972

Dėkui 4u.gif
Atsakyti
Dėkui už atsakymus thumbup.gif
Kai išdžius lėksiu fotografuti ir parodysiu jums wink.gif
Atsakyti
Tik tik iškepti pirmieji darbeliai:
user posted image
Atsakyti
Čia lydžiau bazę. Bandžiau ir vaikišką muilą perlydi, bet nėra ko parodyti, visai nepatiko man smile.gif Taškiukai - sudžiovinta apelsino žievelė ir sumalta su kavamale. Ji ir tokią gelsvą spalvytę pridavė, nebereikėjo pigmento naudoti smile.gif
Atsakyti
Sveikos smile.gif
skaiciau skaiciau menesiuka Jusu temutes ir pagaliau pasiryzau pameginti pati pasidaryti muiliuku. Tik pradzioj pirkau muilo bazes, vakar pameginau ir man laaabai patiko, nors galutinis rezultatas ne toks grazus, kaip Jusiskiai, bet vis vien- kvepia skaniai, o ir darbas malonus sirdziai. Siandien pameginsiu issilydyti vaikiska muiliuka Tindi ir kazka pasigaminti vel.
Tai va- noriu isipaisyti i Jusu buri smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Jogvile @ 2011 10 28, 08:42)
Sveikos smile.gif
skaiciau skaiciau menesiuka Jusu temutes ir pagaliau pasiryzau pameginti pati pasidaryti muiliuku.

Laukiam nesulaukiam, kada pasirodysit savo eksperimentus smile.gif

Maniškis šiandienos eksperimentas štai kaip atrodo:
user posted image
Atsakyti
na mano ne tokie grazus smile.gif
user posted image

user posted image

user posted image
Atsakyti
Oi kiek grožių pasipylė thumbup.gif
Atsakyti
Jogvile, o man kaip tik labai fainučiai pasirodė, ypač tas pirmasis, tikrai gražuoliukai, o jei dar kvepia kaip nors wowww, tai visai ... smile.gif
Atsakyti
VaidaDim, Jogvile ir Tubli, visų labai faini muiliukai mirksiukas.gif smile.gif
Atsakyti
Tubli, VaidaDim, Jogvile muiliukai superiniai !!! good.gif Merginos necituokite pačių nuotraukų! 4u.gif
Atsakyti
Pasakykite kokius muiliukus lydot? Bandziau su Tindi vaikisku, tai man toks minkstas gaunasi, o as noreciau kietesnio
Atsakyti