Įkraunama...
Įkraunama...

Rankų darbo muilas - 7 dalis

VaidaDim labai grazus asorti 4u.gif
Jogvile visai grazus muiliukai, ypatingai pirmame rastas taip graziai matosi 4u.gif
rosebud1 aciu 4u.gif

gabrieliuxx, prasome prasome i musu buri, ko daugiau to geriau biggrin.gif ,
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Borzika: 18 balandžio 2013 - 10:37
QUOTE(gabrieliuxx @ 2011 10 29, 16:57)
... Man labai idomu kaip tie gabaliukai spalvoti padaromi ? g.gif

as tai naudojau "Pamolive" glicerinini muila spalvota, stai kaip gavosi
user posted image

gaminau pagal si recepta, tik pridejau spalvoto muilo gabaliuku
receptas
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kristalė*: 31 spalio 2011 - 17:22
Kristale, liuks atrodo, o zmogeliukas is viso superinis 4u.gif

Atsakyti
Prašau patarimo - ką daryti, kad ant paruoštos muilo bazės neužsidėtų plėvelė? Noriu į skaidrią bazę įmaišyti baltos, padaryti tokius ale "sūkurius", bet ta plėvelė kažkaip viską "suvelia" ir nesigauna gražiai. Dirbu greitai, bet ta plėvelė momentaliai atsiranda, nespėjus net dubenėlio su baltu muilu paimti į rankas... verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(sapula @ 2011 11 04, 18:24)
Prašau patarimo - ką daryti, kad ant paruoštos muilo bazės neužsidėtų plėvelė? Noriu į skaidrią bazę įmaišyti baltos, padaryti tokius ale "sūkurius",  bet ta plėvelė kažkaip viską "suvelia" ir nesigauna gražiai. Dirbu greitai, bet ta plėvelė momentaliai atsiranda, nespėjus net dubenėlio su baltu muilu paimti į rankas... verysad.gif

kaskur buvo rasyta apie tai, man atrodo reika apipurksti spiritu mirksiukas.gif
Atsakyti
O kas nors parduoda muiliukus? Parasykite man i AZ savo puslapius, kur galima butu pamatyti darbelius ir ikainius smile.gif Aciu!
Atsakyti
QUOTE(sapula @ 2011 11 04, 19:24)
Prašau patarimo - ką daryti, kad ant paruoštos muilo bazės neužsidėtų plėvelė? Noriu į skaidrią bazę įmaišyti baltos, padaryti tokius ale "sūkurius",  bet ta plėvelė kažkaip viską "suvelia" ir nesigauna gražiai. Dirbu greitai, bet ta plėvelė momentaliai atsiranda, nespėjus net dubenėlio su baltu muilu paimti į rankas... verysad.gif

Plevele - tai pirmas pozymis, kad baze stingsta. Pabandyk istirpdyti didesni bazes kieki ir kad karstesne butu baze, tada ji ilgiau nepradeda stingti. 4u.gif

Spiritu purskiama, kad nuimti burbuliukus ir gerai suliptu sluoksniai, nes jis dezinfekuoja smile.gif .
Atsakyti
Aš bazes lydausi mikrobangų krosnelėje. Išsilydžiusi bazes, jas greitai statau į verdančio vandens vonelę, kad spėčiau primaišyti aliejukų ir kitų priedų... Manau puikiai tiks toks variantas, kai reikia super duper greitai suktis...
Atsakyti
Tris kartus bandziau gaminti muiliuka is Tindi Rindi doh.gif ir niekas nesigavo. Tada nusipirkau muilo bazes, ir stai kas gavosi
user posted image
user posted image

Gal kam reikia vaikisku muilu, nes ju per daug nusipirkau ir daugiau is ju nebandysiu blush2.gif
Atsakyti
Landrita, kokie "skanūs" muiliukai wub.gif
Atsakyti
Sveikos smile.gif
Ir as sugalvojau pamuiluoti :)Arteja sventes, tai manau bus puikios dovaneles artimiesiams smile.gif Ir is karto turiu klausimeli smile.gif jus kaip su bazem darot muiliukus, tai sluoksniuojant reikia palaukti kol vienas sluoksnis sustengsta ir tik tada kita gaminat ir pilat? smile.gif aciu uz atsakyma smile.gif
Papildyta:
QUOTE(VaidaDim @ 2011 10 27, 13:57)
Tik tik iškepti pirmieji darbeliai:
user posted image

Labai grazus muiliukai smile.gif
Atsakyti
Ech, reikia man pagimdyti, o jau tada kad muiluosiuos biggrin.gif Kažkaip manęs nežavi tas perlydymas, noriu gaminti su šarmu ir aliejais ax.gif
Atsakyti