Įkraunama...
Įkraunama...

Receptai tik su nuotraukomis

QUOTE(maye @ 2011 10 09, 09:39)
ir mano tokios 4u.gif  sausokos nuo grudu, juk jei butu minkstos detusi mieles ar kokios kildinimo priemones, dabar jos ekologiskos, mano is foto tik blizga nes kiausiniu patepiau  rolleyes.gif

drinks_cheers.gif tebūnie ekologiškos biggrin.gif
mano mažylis (1 m. ir 4 mėn) tik pamato dubenėlį- iškart tiesia rankutes 4u.gif jam labai patiko.....graužia, masažuoja savo dantenikes biggrin.gif
o grūdai juk ir žarnynui gerai 4u.gif
vien žo- visumoje viskas gerai 4u.gif
dėkui už receptuką 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Stikliukas: 09 spalio 2011 - 12:58
QUOTE(Akilanda @ 2011 10 10, 10:26)
gal zinot ka skanaus galima pagaminti is Briuselio kopustu blush2.gif

man skaniausi patroskinti su padaziuku, tada tinka ir prie mesytes ir su bulvem paprasciausiai galima valgyt (su keptom skanu labai) 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Akilanda @ 2011 10 10, 10:46)
bet kaip juos paruosti reikia,nesu niekad darius blush2.gif

pati niekada nesu ruosusi, mama darydavo - tai itariu juos reikia pirmiau apvirti vandeny tiesiog, o paskui padaza daryt iprasta (as visur darau panasu-pienas, miltai, sviestas ir truputi grietines, na ir prieskoniu ivairiausiu) smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Akilanda @ 2011 10 10, 08:46)
bet kaip juos paruosti reikia,nesu niekad darius blush2.gif


paprasciausiai isvirk vanden ukyje pasudintam, pas mus daznai valgom tik taip isvirtus, o jeigu norisi kartais darau, dar apvirtus dedu i bletute, uzpilu padaziuku ( sviestas apvoloitas miltuose, svoguniukas, grietinele ir kokiu tik norisi prieskoniu) ir kepu orkaitej kokias 10-15 minuciu ir labai skanus ir kaip garnyras, o mano vaikai labai meghsta vienus juos, jie juos vadina bulvytem zaliom lotuliukas.gif as taip pat darau ir brokolius ir kalafijorais, kartais ant dvieju paskutiniu surio uzdedu, kazkaip prie briuselio kopustuku man jo nereikia 4u.gif
Atsakyti
Čirviniai blynai su fetos sūriu

user posted image


200 gr. fetos sūrio
3 kiaušiniai
3 šaukštai cukraus
1 šaukštelis kepimo miltelių
1/2 šaukštelio cinamono
50 ml. pieno
250 gr. miltų

Fetos sūrį išsukti su cukrumi ir kiaušiniais, supilti miltus persijotus su kepimo milteliais ir cinamonu, įpilti pieną, viską gerai permaišyti leisti tešlai pailsėti 15 min.

Skanaus!!!
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo irmulia: 11 spalio 2011 - 07:32
QUOTE(EEmama @ 2011 10 10, 11:56)
paprasciausiai isvirk vanden ukyje pasudintam, pas mus daznai valgom tik taip isvirtus, o jeigu norisi kartais darau, dar apvirtus dedu i bletute, uzpilu padaziuku ( sviestas apvoloitas miltuose, svoguniukas, grietinele ir kokiu tik norisi prieskoniu) ir kepu orkaitej kokias 10-15 minuciu ir labai skanus ir kaip garnyras, o mano vaikai labai meghsta vienus juos, jie juos vadina bulvytem zaliom  lotuliukas.gif  as taip pat darau ir brokolius ir kalafijorais, kartais ant dvieju paskutiniu surio uzdedu, kazkaip prie briuselio kopustuku man jo nereikia  4u.gif


O kopustukai viduje nebuna karsteleje? Parsiveziau is mociutes briuselio kopustu. Isviriau, apkepiau svieste su dziuveseliais ir prieskoniais. Labai skanu,bet kartoki viduje. Kame reikalas? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Lusiukas @ 2011 10 11, 15:35)
O kopustukai viduje nebuna karsteleje?

Esu girdėjusi, kad briuselio kopūstai turi "paragauti" šalnos, tada jie įgauna saldumo.
Atsakyti
Brashke apie kokius ten gerus prieskonius Žvėrtienos,kažkada buvai užsiminusi g.gif žvalgiausi MAXIMA bet neradau. Kur reikia ieškoti mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Kaliteja @ 2011 10 11, 18:52)
Brashke apie kokius ten gerus prieskonius Žvėrtienos,kažkada buvai užsiminusi  g.gif  žvalgiausi MAXIMA bet neradau. Kur reikia ieškoti  mirksiukas.gif

Saldvos prieskoniukai, jie vadinasi MEDZIOTOJU , ne zverienai smile.gif Vien zolytes, faina 4u.gif
Atsakyti
dar kartą kepiau Ulės "Kepuriukus" kepsiu dar ne kartą, labai skanu wink.gif

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jonuko_mamyte: 12 spalio 2011 - 13:03
Špinatų ir bulvių virtinukai su pomidorų tyrės padažu ir Parmezanu

user posted image

user posted image


* 350 g bulvių ( 5 vidutinio dydžio bulvės)
* 180 g šaldytų špinatų
* 1 kiaušinis
* 130 g Speltos miltų ( galima dėti paprastus, kvietinius)
* druskos, pipirų
* pomidorų tyrės
* žiupsnis tarkuoto parmezano sūrio

Bulves nuskuti, supjaustyti kubeliais, išvirti.
Sugrūsti į košę, įmušti kiaušinį, sudėti atšildytus špinatus, suberti miltus, pagardinti druska ir maltais pipirais. Viską išmaišyti, jei tešla labai limpa prie rankų, dar truputį įberti miltų. Suformuoti rutuliukus .
Dėti į verdantį pasūdytą vandenį , virti 5 minutes kol iškyla .
Patiekti su pomidorų tyrės padažu, paviršių pabarstyti tarkuotu Parmezano sūriu. Patiekti iš karto.

Skanaus mirksiukas.gif

Atsakyti
QUOTE(daiwyte @ 2011 10 12, 16:02)
as ir dabar uzsiminkiau tesla sios picos,tai sakyciau kietoka gavosi idomu kodel?

tesla kieta buna tik del miltu pertekliaus.
Is tikro, labai sunku parasyti tiksliai kiek tu miltu reikia (pati nemazai gaminu, tai zinau). Va, neseniai bandeles kepiau, parasyta 350 g miltu, bet suejo zymiai daugiau... Priklauso nuo miltu ir nuo skysciu mato vieneto. Jei parasyta 'puodelis', mane net siutas suima biggrin.gif Turiu tiek puodeliu arbatai skirtingu, kad nezinau kuri imti lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti