O man irgi keistai su tais blynais
Pirmus tris kartus kepiau, viskas puikiai pavyko, valgėm net ausys linko, o paskutiniai du kartai nevykę ir nesuprantu ką negerai dariau, atrodo viską taip pat kaip pirmus kartus
Kaip ir ingridukui blynų apverst neina, viduj neiškepa, keptuvėj marmalynė
Sakiau bandysiu dar kada, tik keista kad pirmus kartus puikiai pavyko, o kitus ne...
Vakar kepiau bandeles su kepinta sonine 
Laaaaabai patiko
Receptas is cia: http://www.forellesr...page-1#comments
Laaaaabai patiko
Receptas is cia: http://www.forellesr...page-1#comments
QUOTE(Orkinta @ 2011 08 24, 17:17)
lb patiko Jusu sulineliai
QUOTE(Ulė @ 2011 09 09, 10:40)
Ryžių kotletai su sūriu
irgi pasirode naujiena, bandysiu pagaminti
Papildyta:
Sveikuoliu bandeles


Recepta sukuriau is bendro virtuves turto ir receptu ivairoves.
mazdaug miltu 2-3 stiklines, stikline kefyro, puse stiklines vandens, kiausinis, druska,
is pakeliu supyliau is akies ~100- 200gr. kmynai, lino semenu ir sezamo seklos, saulegrazos, moliugu seklos, zodziu visko pridejau ko turejau.. ir kepiau 35min...
Vyras liko patenkintas
QUOTE(keistuole @ 2011 10 05, 13:00)
jokiu
Laba visoms
su tešla dirbti man ooooooi kaip nilabai
,bet šiandien kažkas cinkt į galvą
ir ėmiausi darbo su mieline namine tešlike
taaaaip senai mano šeimos ir mano valgyti čeburekai
aš dariau su grybais pačių rinktais,taigi;
Tešla
500 gr. miltų (aš dėjau tol kol tešla nelipo prie rankų,bet pradžiai tiek kiek parašyta)
30 gr mielių (dėjau šaldytų)
2 kiaušiniai
1 stiklinė šiltoko vandens (dėl mielių)
druska
Įdaras
miško grybai ~ 400 gr (nesvėriau kiek išsitraukiau iš kameros,bet maždaug tiek)
gera galva svogūno
didelė morka
kotletų prieskoniai
česnako skiltelė
2 šaukštai grietinės
druska
100 gr maždaug šviežių lašinukų
100 gr vištos filė (aš užsilikusį kameroj gabaliuką radau,gali būti ir kitokia vištos mėsytė)
Gamyba
mieles ištirpdom nurodytam kiekį vandenio supilam į miltus,dedam kiaušinius,druską ir darom tešlytę,miltau dar dadėjau nei nurodyta,kad netaip liptų prie rankų,padarius tešlą ir užkloję indą dedame ,kad pakiltų.
grybus,filė ir lašinukus sumalame ir į keptuvę kepti(su trupučiu aliejaus) maždaug apie 15 min..sutarkuojame morką,supjaustom svogūną ir dedame į kitą keptuvę kepti su aliejumi (kepiau atskirai ,kad nesusviltų morka su svogūnu)kai apkepa sudedame į keptuvę su grybukais,įtarkuojame česnaką,sudedame prieskonius,druską.dar kepame apie 10 min.pabaigus kepti ir išjungus ugnelę dedame grietinę ir išmaišoma.
pasibarstom miltų ant stalo,imame tešlos gabaliuką iškočiojame nedidelės lėkštutės dydžio rutuliuką,dedame įdarą atšaldytą,užlenkiame ir su šakute uždarome kraštus.įkaitiname keptuvę su aliejumi dedame kepti ir
uždengus dubenį su čeburėkais iškeptais gaunasi tešla tokia minkšta ir šiek tiek tąsi
vidurys sultingas gaunasi
su tešla dirbti man ooooooi kaip nilabai
taaaaip senai mano šeimos ir mano valgyti čeburekai
Tešla
500 gr. miltų (aš dėjau tol kol tešla nelipo prie rankų,bet pradžiai tiek kiek parašyta)
30 gr mielių (dėjau šaldytų)
2 kiaušiniai
1 stiklinė šiltoko vandens (dėl mielių)
druska
Įdaras
miško grybai ~ 400 gr (nesvėriau kiek išsitraukiau iš kameros,bet maždaug tiek)
gera galva svogūno
didelė morka
kotletų prieskoniai
česnako skiltelė
2 šaukštai grietinės
druska
100 gr maždaug šviežių lašinukų
100 gr vištos filė (aš užsilikusį kameroj gabaliuką radau,gali būti ir kitokia vištos mėsytė)
Gamyba
mieles ištirpdom nurodytam kiekį vandenio supilam į miltus,dedam kiaušinius,druską ir darom tešlytę,miltau dar dadėjau nei nurodyta,kad netaip liptų prie rankų,padarius tešlą ir užkloję indą dedame ,kad pakiltų.
grybus,filė ir lašinukus sumalame ir į keptuvę kepti(su trupučiu aliejaus) maždaug apie 15 min..sutarkuojame morką,supjaustom svogūną ir dedame į kitą keptuvę kepti su aliejumi (kepiau atskirai ,kad nesusviltų morka su svogūnu)kai apkepa sudedame į keptuvę su grybukais,įtarkuojame česnaką,sudedame prieskonius,druską.dar kepame apie 10 min.pabaigus kepti ir išjungus ugnelę dedame grietinę ir išmaišoma.
pasibarstom miltų ant stalo,imame tešlos gabaliuką iškočiojame nedidelės lėkštutės dydžio rutuliuką,dedame įdarą atšaldytą,užlenkiame ir su šakute uždarome kraštus.įkaitiname keptuvę su aliejumi dedame kepti ir
uždengus dubenį su čeburėkais iškeptais gaunasi tešla tokia minkšta ir šiek tiek tąsi
D.E*V.A.
patiko įdėja
,bet noriu paklausti,kaip tu šaldai mieles{gal naudoji šviežias}
pasidalink savo patirtimi
patiko įdėja
pasidalink savo patirtimi
QUOTE(maye @ 2011 10 05, 13:04)
bet iš pjūvio atrodo sukritusios ir drėgnos tokios, tai arba karštos buvo pjautos, arba trūko pakilimo. turbūt jei mielių būtų tai būtų iš vis gerai
Vištienos kepsnys

Naudoju šlaunelių mėsą, mums daug skaniau nei krutinėlė
)
Šlaunelių mėsos
druskos,pipirų
česnako
krakmolo
kiaušinis
Šlaunelių mėsą pamarinuoti su prieskoniais ir česnaku, šiek tiek "pamušti peiliu" apvolioti į krakmolą ir kiaušinio plakinį, kepti keptuvėje iš abiejų pusių.
Naudoju šlaunelių mėsą, mums daug skaniau nei krutinėlė
Šlaunelių mėsos
druskos,pipirų
česnako
krakmolo
kiaušinis
Šlaunelių mėsą pamarinuoti su prieskoniais ir česnaku, šiek tiek "pamušti peiliu" apvolioti į krakmolą ir kiaušinio plakinį, kepti keptuvėje iš abiejų pusių.
QUOTE(grange @ 2011 10 05, 23:39)
bet iš pjūvio atrodo sukritusios ir drėgnos tokios, tai arba karštos buvo pjautos, arba trūko pakilimo. turbūt jei mielių būtų tai būtų iš vis gerai 
cia jos karstos, dar matosi kaip sviestukas sutirpes









