QUOTE(vanessa @ 2011 10 23, 17:46)
aciu dar karta

begu ziureti ar pakankamai bulviu turiu ar teks pirkti vaziuoti ryt.
Mėsmalės tai pat neturiu, tai virtas bulves sutarkuoju per burokinę tarką , po to dar pamaigau gerai rankomis, dedu krakmolą ir gerai išmaigau. Liuks tešla gaunasi.
O mėsos įdarui naudoju keptuvėje pakepintą faršą, su prieskoniais ir svogūnėliais.
Dažniausiai naudoju kalakutienos faršą, tai tuomet į keptuvę pilu šiek tiek aliejaus ir pakepinu jame svogūnus, tuomet dedu faršą ir kepinu pamaigydama šakute, kol nelieka gumulėlių.
Jei faršas kiaulienos, tai kepinu sausoje keptuvėje, tai iš to faršo ir taip riebalų atsiranda.
P.s. faršą į bulvių masę dėti praaušusį.
Skanaus