Įkraunama...
Įkraunama...

Lieknėjam po gimdymo

man pavyko thumbup.gif nors niekas su manimi nebesisneka, vis tiek pasidziaugsiu - sveriu jau 83,5kg thumbup.gif taigi per penkias dienas pasisalino 1,5kg bigsmile.gif aisku, suprantu, kad tai tiesiog issivale siuksles is organizmo, bet vis tiek jauciuosi puikiai bigsmile.gif
gera pradzia - puse darbo thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(SilRa @ 2006 10 14, 14:46)
man pavyko thumbup.gif nors niekas su manimi nebesisneka, vis tiek pasidziaugsiu - sveriu jau 83,5kg thumbup.gif taigi per penkias dienas pasisalino 1,5kg bigsmile.gif aisku, suprantu, kad tai tiesiog issivale siuksles is organizmo, bet vis tiek jauciuosi puikiai bigsmile.gif

saunuole SilRa clap.gif clap.gif clap.gif dziaugiuosi uz tave 4u.gif 4u.gif 4u.gif as pradejau gerti Li Da tabletes...valgyti nebenoriu ir jauciuosi zymiai geriau thumbup.gif reikes nusipirkti ir man svarstykles blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(SilRa @ 2006 10 14, 15:46)

thumbup.gif saunuole! as syryt 100 gramu uz tave daugiau sveriau mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Mama_Marta @ 2006 10 19, 09:45)
saunuole SilRa  clap.gif  dziaugiuosi uz tave 4u.gif as pradejau gerti Li Da tabletes...valgyti nebenoriu ir jauciuosi zymiai geriau thumbup.gif reikes nusipirkti ir man svarstykles blush2.gif

bigsmile.gif smagu, kad ne man vienai smagu bigsmile.gif
niu papasakosi man po to apie tas tabletes blush2.gif nors niekada nebeplanavau gerti nieko tokio, bet kas zino g.gif
o svarstykles yra tiesiog butinas baldas biggrin.gif bent jau mano namuose ax.gif tik nepirk labai pigiu, nes ilgai nesisversi tongue.gif man jau antros per pusmeti sugenda doh.gif gal jos "korov nievieshajiet" doh.gif
QUOTE(eglutteskarota @ 2006 10 19, 13:45)
thumbup.gif  saunuole! as syryt  100 gramu uz tave daugiau sveriau  mirksiukas.gif

bigsmile.gif o kiek jau laiko liekneji? ziuriu tu jau daug vaikuciu turi, ar po daug po kiekvieno gimdymo priaugdavai ir per kiek laiko numesdavai? g.gif pasidalink sekmes paslaptimis mirksiukas.gif
Atsakyti
pasipasakosiu mirksiukas.gif tokio ugio kaip dabar maziausiai sveriau 15 metu-78 kg. o siaip vis su 82-85 vaiksciodavau.per nestumus daug labai nepriaugau, pirmus du 9 kg, sis paskutinis daugiausisi apie 14 kilogramu.siaip storiausia buvau po pirmagimio,noredama maitinti kuo ilgiau, prisiklausiusi "geranorisku"patarimu valgiau chalvas, kondensuotus pienus, vien zo, valgiau uz du, na gal net uz tris blush2.gif blush2.gif blush2.gif taigi pakilau iki 95-98 kg doh.gif ir pastojau antra karta tokia doh.gif pernai per naujus metus susilazinom su drauge, kad sukusim, tai emiausi visokiu priemoniu, kad tai pasiekciau(ka dariau nepasakosiu, geriau to nezinoti niekam-dietos, badavimai ir kitos nesamone) daug sportavau.galiausiai numeciau iki 79 kg ir apdovanojau save grazia figura ir.......mitybos sutrikimais doh.gif schmoll.gif blush2.gif issigydziau pastodama......pagimdziusi sveriau 95, siandien po puses metu pati zinai kiek thumbup.gif skaiciuoju kolorijas, sportuoju siek tiek, gaila ne tiek kiek noreciau ir noriu sverti kaip 15mete thumbup.gif ax.gif zinau kaip to pasieksiu ir zinau, kad pasieksiu svarbiausia neskubeti cool.gif
Atsakyti
QUOTE(eglutteskarota @ 2006 10 19, 20:52)
apdovanojau save grazia figura ir.......mitybos sutrikimais  doh.gif 

blink.gif nu jooo, buna
betdabar, kaip matau, tu jau pasidarei tikra saunuole 4u.gif dziaugiuosi uz tave ir pati tikiuosi pasirodyti ne blogiau ax.gif
sekmes tau mirksiukas.gif ir man biggrin.gif
Atsakyti
pasiguosiu verysad.gif per savaite nenukrito anei gramas verysad.gif matyt atsipalaidavau po pirmos sekmes unsure.gif bet ir nepriaugo nei kiek ax.gif vis siokia tokia paguoda rolleyes.gif
Atsakyti
silRa mes sitoj temoj tik dviese turbut doh.gif bet kad taves vienos nepalikt atejau tau druskos ant zaizdos pabarstyt, syryt 82.9 buvo thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif vykis mane mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(eglutteskarota @ 2006 10 23, 20:38)
silRa mes sitoj temoj tik dviese turbut  doh.gif  bet kad taves vienos nepalikt atejau tau druskos ant zaizdos pabarstyt, syryt 82.9 buvo  thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif  vykis mane  mirksiukas.gif

ok tu begede biggrin.gif va pamatysi, ir pasivysiu rolleyes.gif
Atsakyti
nugi Egluteskarota, vakar tavo zinutes deka nevalgiau naktipieciu bigsmile.gif dazniau ka nors tokio parasinek mirksiukas.gif
Atsakyti
ipilsiu degalu i tavo ryzto baka lotuliukas.gif ryt ruosiuosi -10 klubui priduoti riebu minusa, ir liniuote paslinkt kilogramu norimo svorio link thumbup.gif stenkis brangute, as esu ryztingai nusiteikusi lekt pirmyn mirksiukas.gif
beje maciau, kad esi su kolorijom susidurusi, siulyciau vel skaiciuoti jas thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo eglutteskarota: 24 spalio 2006 - 20:05
QUOTE(eglutteskarota @ 2006 10 24, 21:06)
ipilsiu degalu i tavo ryzto baka  lotuliukas.gif  ryt ruosiuosi -10 klubui priduoti riebu minusa, ir liniuote paslinkt kilogramu norimo svorio link  thumbup.gif  stenkis brangute, as esu ryztingai nusiteikusi lekt pirmyn  mirksiukas.gif
beje maciau, kad esi su kolorijom susidurusi, siulyciau vel skaiciuoti jas thumbup.gif

linkiu, kad prie to riebaus minusionio kilogramo atsargoj dar butu keletas sintu gramu minus atsargoje mirksiukas.gif
o kalorijas as skaiciuoju, tik kadangi esu maitinanti, stengiuosi suvartoti apie 1800kcal. kai savu laiku vartodavau tik po 700- 1000 doh.gif , tai man cia atrodo visai daug. (beje itariu, kad tada suletinau savo medziagu apykaita. blink.gif tikiuosi, kad nestumo metu ir po gimdymo ji atsistate, veikiama aktyvios hormonu kaitos)
Atsakyti