Sveikos mamos
prieš

svėriau 68kg, man tai nepatiko, bet kažkaip nesusiėmiau, kad reikia mesti kg

pastojau per pirmus mėn numečiau 5kg, o tada pradėjo augti kg ir per visą laiką užauginau 14kg

išvažiavau gimdyti sverdama 77kg, parvažiavau 71kg, tačiau maitinant mažutę kg nekrito o augo daauginau iki 75kg, nevalgyti negalėjau nestada katastrofiškai mažėjo pieno

, tačiau svoris nebeaugo toliau

kai MP nebebuvo pagrindinis maistas, o tai įvyko maždaug 7--8 mėn

pradėjau mastyti , kaip numesti svorį, pradėjau striksėti pagal Cindy Crauford mankštą skirtą po gimdymo, susiradau čia tokią temą apie iškrovą, pagal mėnulį pradėjo svoris judėti, tačiua negalėjau sau kasdien skirti po 1-1,5h sporto, nes mažutė kuo toliau tuo labiau aktyvėjo, taigis užsirašiau į Bodyflex treniruotes sporto klube, juo jau užsiiminėju nuo( yra po liniuotėm data) ir apimtis sumažinau (tap pat po liniuotėm) taip viską suderinusi nukračiua nuo savęs jau 9kg

rašau jums, nes mano galva, nebus gero sezultato tik pradėjus nevalgyti nuo 18h ar tik sportuojant, vsiką reikia daryti kompleksiškai, suderinant mitybą ir sportą, tada bus tikrai superiniai rezultatai

netikėjau kad galiu tike pasiekti, dabar sevriu mažiau nei prieš

aišku nedaug tik 2kg

ale vistiek faina
kokia tu saunuole, man po gimdymo 5 kg kaip laikosi...jau 3 men praejo... kazkaip vis dar nerandu valios pradeti kokios dietos laikytis. diena galiu nevalgyti visai, kava tik gyva buti, nu bet vakare kazkoks kipsiukas skrandi kutena. taip ir nei karto neisejo pilnai iskrovos diena pasidaryti. o namuose kiek pasidarau atsilenkimu ir kiek su vaiku ant ranku pritupimu padarau - tai tiek ir to mano sporto...