Įkraunama...
Įkraunama...

Lieknėjam po gimdymo

Sveikos mamos 4u.gif

prieš nestuke.gif svėriau 68kg, man tai nepatiko, bet kažkaip nesusiėmiau, kad reikia mesti kg doh.gif pastojau per pirmus mėn numečiau 5kg, o tada pradėjo augti kg ir per visą laiką užauginau 14kg rolleyes.gif išvažiavau gimdyti sverdama 77kg, parvažiavau 71kg, tačiau maitinant mažutę kg nekrito o augo daauginau iki 75kg, nevalgyti negalėjau nestada katastrofiškai mažėjo pieno verysad.gif , tačiau svoris nebeaugo toliau schmoll.gif kai MP nebebuvo pagrindinis maistas, o tai įvyko maždaug 7--8 mėn rolleyes.gif pradėjau mastyti , kaip numesti svorį, pradėjau striksėti pagal Cindy Crauford mankštą skirtą po gimdymo, susiradau čia tokią temą apie iškrovą, pagal mėnulį pradėjo svoris judėti, tačiua negalėjau sau kasdien skirti po 1-1,5h sporto, nes mažutė kuo toliau tuo labiau aktyvėjo, taigis užsirašiau į Bodyflex treniruotes sporto klube, juo jau užsiiminėju nuo( yra po liniuotėm data) ir apimtis sumažinau (tap pat po liniuotėm) taip viską suderinusi nukračiua nuo savęs jau 9kg rolleyes.gif rašau jums, nes mano galva, nebus gero sezultato tik pradėjus nevalgyti nuo 18h ar tik sportuojant, vsiką reikia daryti kompleksiškai, suderinant mitybą ir sportą, tada bus tikrai superiniai rezultatai thumbup.gif netikėjau kad galiu tike pasiekti, dabar sevriu mažiau nei prieš nestuke.gif aišku nedaug tik 2kg blush2.gif ale vistiek faina biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Galvojanti @ 2008 08 17, 12:21)
dabar sevriu mažiau nei prieš  nestuke.gif  aišku nedaug tik 2kg  blush2.gif  ale vistiek faina  biggrin.gif

Saunuole 4u.gif Man po biski krenta, iki priesnestuminio svorio liko -8kg, o iki svajoniu svorio -22kg blush2.gif Bet svarbiausia kad nestoviu vietoje. As uzsibrezus kas menesi numesti po 3kg, nes man daug reikia mesti, kad oda trauktusi palaipsniui ir pan.
O nuo rugsejo pradedu eiti i aerobika smile.gif Vis tik kazkur skaiciau, kad lieknejima lemia 75% mityba ir 25% sportas, taigi dietai teikiu pirmenybe. As irgi turiu labai dideli nora buti grazi, liekna mamyte ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Evi: 19 rugpjūčio 2008 - 11:31
sveikos mamytes biggrin.gif siuo metu maitinu pati savo leliuka,bet kad svoris visai nekrenta doh.gif noreciau suzinoti kaip jums pavyko numesti svori? ka valgete ir panasiai? padekite prasau 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Galvojanti @ 2008 08 17, 12:21)
Sveikos mamos  4u.gif

prieš  nestuke.gif  svėriau 68kg, man tai nepatiko, bet kažkaip nesusiėmiau, kad reikia mesti kg  doh.gif  pastojau per pirmus mėn numečiau 5kg,  o tada pradėjo augti kg ir per visą laiką užauginau 14kg  rolleyes.gif išvažiavau gimdyti sverdama 77kg, parvažiavau 71kg, tačiau maitinant mažutę kg nekrito o augo daauginau iki 75kg, nevalgyti negalėjau nestada katastrofiškai mažėjo pieno  verysad.gif , tačiau svoris nebeaugo toliau  schmoll.gif  kai MP nebebuvo pagrindinis maistas, o tai įvyko maždaug 7--8 mėn  rolleyes.gif  pradėjau mastyti , kaip numesti svorį, pradėjau striksėti pagal Cindy Crauford mankštą skirtą po gimdymo, susiradau čia tokią temą apie iškrovą, pagal mėnulį pradėjo svoris judėti, tačiua negalėjau sau kasdien skirti po 1-1,5h sporto, nes mažutė kuo toliau tuo labiau aktyvėjo, taigis užsirašiau į Bodyflex treniruotes sporto klube, juo jau užsiiminėju nuo( yra po liniuotėm data) ir apimtis sumažinau (tap pat po liniuotėm) taip viską suderinusi nukračiua nuo savęs jau 9kg  rolleyes.gif  rašau jums, nes mano galva, nebus gero sezultato tik pradėjus nevalgyti nuo 18h ar tik sportuojant, vsiką reikia daryti kompleksiškai, suderinant mitybą ir sportą, tada bus tikrai superiniai rezultatai  thumbup.gif  netikėjau kad galiu tike pasiekti, dabar sevriu mažiau nei prieš  nestuke.gif  aišku nedaug tik 2kg  blush2.gif  ale vistiek faina  biggrin.gif

kokia tu saunuole, man po gimdymo 5 kg kaip laikosi...jau 3 men praejo... kazkaip vis dar nerandu valios pradeti kokios dietos laikytis. diena galiu nevalgyti visai, kava tik gyva buti, nu bet vakare kazkoks kipsiukas skrandi kutena. taip ir nei karto neisejo pilnai iskrovos diena pasidaryti. o namuose kiek pasidarau atsilenkimu ir kiek su vaiku ant ranku pritupimu padarau - tai tiek ir to mano sporto...
Atsakyti
merginos, o kada galima pradeti sportuoti po cezario opercijos, kokius pratimukus galima? g.gif
Atsakyti
As per vasara lankiau liekninamuosius masazus. Pakliuvau pas nerealiai faina masaziste kuri man viska paaiskino thumbup.gif

Pirmiausia grieztai po gimdymo puse metu negalima smarkiai sportuoti, tik namie lengvi pratimukai, nes moters organizmas labai labai silpnas ir galima liga isivaryt, o as manau kad del grozio neverta mirksiukas.gif .
Kol maitinama vaikutis MP irgi persistengt nereiktu schmoll.gif .
Megstanciom vakare rimciau uzkast - man tas irgi aktualu - patarimas paprastas, valgyk suri, jis i kuna neina, ir reiktu stengtis vartoti kiek imanoma maziau prieskoniu, ypac tu maisialiuose juose labai daug gliutamatu kurie labai letina medziagu apykaita, tas pats galioja ir cipsams.

Taigi as lankydama kas savaite masazus ir ismetusi pacius blogiausius produktus ir vakare iki soties valgydama darzoves ir suri numeciau 7 kg. Iki svajoniu svorio liko 6 wink.gif

Reikia labai nedaug ir pirmieji rezultatai matosi ir tai nera taip baisu kaip atrodo is pradziu drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Tinasio @ 2008 09 29, 15:46)

Taigi as lankydama kas savaite masazus ir ismetusi pacius blogiausius produktus ir vakare iki soties valgydama darzoves ir suri numeciau 7 kg. Iki svajoniu svorio liko 6 wink.gif

Reikia labai nedaug ir pirmieji rezultatai matosi ir tai nera taip baisu kaip atrodo is pradziu  drinks_cheers.gif

o koki suri turi omeny,nes fermentinis tai tikrai kaloringas g.gif
Atsakyti
Labas vakaras
Na va.. Vos tik atradau be galo aktualią ir opią temą, prie kurios galiu jungtis, kai... visos pašnekovės dingo. Ei, aūūūūūūū???? Gelbėkit!!! Rintės po gimdymo baigia uždusinti... blush2.gif blush2.gif blush2.gif
Atsakyti
Na nieko , niekas niekur nedingo ir kg taip pat savo vietose ant rinkiu kabo tongue.gif
Ale, ka padarysi, as dar vis maitinu, nesisveriau nuo vasaros, bet matau, kad svoris tikrai nenukrito, bet gal daug labai ir nepriaugau, nezinau.
Labai, jau man didelis stresas unsure.gif kas dien matyt kaip kg nekrenta ir formos negrazeja ,todel nesisveriu. Bandziau ir sportuot ir masazuotis, taip nieko nepasakysi, kai uzsiiemi atrodo viskas puiku, ypac po masazu, bet beda tame, kad viskas gryzta atgal tuoj pat kai tik baigiasi proceduros.
Kazkuri cia visna masazuotoja aplamai sake, kad matinant krutimi visai neverta bandyti formas pakeisti masazu, dabar galvoju, gal ji ir teisi buvo g.gif

Na as maitinu vis dar ir dar maitinsiu, kol pati neatsisakys, taip kad svojone apie grazia figura, turciau atideti iki kitu metu, o gal ir visai pamirst doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Virgilijad @ 2008 10 30, 23:07)
Na nieko , niekas niekur nedingo ir kg taip pat savo vietose ant rinkiu kabo  tongue.gif
Ale, ka padarysi, as dar vis maitinu, nesisveriau nuo vasaros, bet matau, kad svoris tikrai nenukrito, bet gal daug labai ir nepriaugau, nezinau.
Labai, jau man didelis stresas  unsure.gif kas dien matyt kaip kg nekrenta ir formos negrazeja ,todel nesisveriu.  Bandziau ir sportuot ir masazuotis, taip nieko nepasakysi, kai uzsiiemi atrodo viskas puiku, ypac po masazu, bet beda tame, kad viskas gryzta atgal tuoj pat kai tik baigiasi proceduros.
Kazkuri cia visna masazuotoja aplamai sake, kad matinant krutimi visai neverta bandyti formas pakeisti masazu, dabar galvoju, gal ji ir teisi buvo  g.gif

Na as maitinu vis dar ir dar maitinsiu, kol pati neatsisakys, taip kad svojone apie grazia figura, turciau atideti iki kitu metu, o gal ir visai pamirst  doh.gif

Pažįstamas jausmas ir savijauta... Aš taip pat save gražią vis atidedu pamatyti veidrodyje. Pradžioje galvojau, kad lašiakų atsikratysiu iki gruodžio... dabar - jau iki kovo doh.gif
Atsakyti
QUOTE(trudeme @ 2008 11 01, 19:21)
Pažįstamas jausmas ir savijauta... Aš taip pat save gražią vis atidedu pamatyti veidrodyje. Pradžioje galvojau, kad lašiakų atsikratysiu iki gruodžio... dabar - jau iki kovo  doh.gif

beje mano masazistas jau gryzo, reiks susiruosti pas ji eiti reguliariai masazuotis, bet iki Kaledu formas pasigrazinti.
Jei kas nori, galit jungtis i kompanija, nebrangiai ir kokybiskai pakelia nuotaika ir suteikia vilties susigrazinti formas greiciau.

Jo tikrai reikia jau dabar susimastyti, nes iki Kaledu sunku bus isjudinti ledus, o jei dar noresim pasipuosti per Naujuosius, reikia viska apskaiciuoti, kad per Kucias vel eilinis persivalgymas per Kaledas t.p., taigi kas dien po kila kaip minimum priaugs g.gif

Oi kaip gerai butu jei vel kas savaite po 500gr kristu nuo manes, kaip kadais, pavasari bigsmile.gif

Cia ne labai i tema...
... bet mano viena pazystama po pirmo gimdymo buvo gana apkuni moteriske ir stai po 8 metu vel pastojo, tai ka jus manot, neseniai pagimde mergaite virs 4 kg o pati tik 6 priaugo per visa niestuma, tai gaunasi taip, kad dar ir numete svorio ir gana ne mazai. Idomu kaip jai bus toliau, kai maitins krutimi, bet pagl viska sprendziant atrodo kad sis gimdymas, jai tikrai bus i nauda blink.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Virgilijad: 03 lapkričio 2008 - 22:53
a6 5 sav. po gimdymo pradėjau tampytis bodyflex prisiminiau treniruotes, bet nesuderinus maisto ir jo kiekio svoris nejudėjo iš vietos. Tik pradėjus laikytis sveikesnės mitybos mažinau kalorijas ir maisto kiekius. bei straksėdama pgl sindy krauford numečiau 12 kg, per 5 mėn. tiesa buvo pavasaris vasara, lengviau numesti, o po to žiemą vėl 5 kg priaugau dabar vėl mėn. laikausi ir sportuoju pgl rimtesnę sindy programa ir matysim kiek pagelbės, 2 kg jau nukrito, nors nedirbu ir seniai nemaitinu...Vakarais mažai valgau, apie rimtą prisikirtima bijau ir pagalvoti ;saldumynu irgi jokių . schmoll.gif
Atsakyti