Įkraunama...
Įkraunama...

Pradedančiosios vairuotojos

QUOTE(zzana @ 2011 08 05, 20:14)
O man kazkaip nera jokio jaudulio pries vaziuojant.Buvo tik pirma diena po pazymejimo gavimo,o db kai tenka kasdien vairuot tai kazkaip isviso jokio jaudulio.
Neseniai gryzom su seimyna is parduotuves tai stovejau prie sfesoforo,prieky manes irgi su lapu,jau uzsidege zalia,jinai uzgeso,ir isijunge avarini,o kad man nei i preky nei atgal tai ir stoviu,tai uzsikure taip ir vaziavo prieky su avariniu,o kai sukos tai net posukio neparode  biggrin.gif

Aš nesistebėčiau,nes nežinai kada pačiai gali atsitikti.
Atsakyti
QUOTE(Meškuolė @ 2011 08 06, 14:13)
Sveikos  4u.gif
Gal žinot tikslią vietą, kur Vilniuje galima nusipirkti magnetinių klevo lapų?

Jų puslapyje rašo:

Vilnius
TUVLITA 8-5-266 16 66 Lentvario g. 7A
Sanitex 8-5-2602325 Kirtimų g. 49
PROMO Ukmergės g. 250

Reik ir man prisiruošt nuvažiuot kažkaip ax.gif
Atsakyti
sveikos biggrin.gif

mane sian pirma syki policija sustabde biggrin.gif patikrino dokus- gero kelio smile.gif

as medicinines nesivezioju g.gif

kai mane lenkia, visad stengiuos trauktis i kelkrasti kuo labiau, cia kai matau kad ir is priekio dar parlekia masinukas koks smile.gif aisku buna keliu, kur to kelkrascio beveik ir ner doh.gif

siandien suvazinejom Siauliai- Panevezys- Siauliai biggrin.gif patink man vairuot visgi wub.gif gailiuos kad anksciau teisiu neissilaikiau, bet labai jau bijojau eismo doh.gif
Atsakyti
QUOTE(adžani @ 2011 08 06, 13:51)
Aš nesistebėčiau,nes nežinai kada pačiai  gali atsitikti.

Sveikos,nu tai man taip tikrai neatsitiktu,jei uzgesciau,tai tikrai nejungciau avarinio ir nestoveciau.

Mes katik gryzom is varniu,buvom saskrydi,nu ir visa kelia viskas gerai buvo,o jau siauliuose,vaziavau pagrindiniu,o kazkoks asilas vaziavo irgi pagrindiniu bet sukos is pagrindinio i kaire,ir pro mano nosi pravaziavo ant didelio greicio,tai gerai,kad dar reakcija suveike,tai iskart koja ant stabdzio tai spejau kazkiek pristabdyt,o kazin kaip butu pasibaige.
Atsakyti
O, vakar parvežiau mamą iš baliuko, pusę ketvirtos ryte biggrin.gif Bet buvo smagu, mašinų beveik nėra, autostradoje tik fūros, keliai laisvi. Tik mama bijojo truputį. Kieme buvo sudėtingiau, bet pasistačiau normaliai, tėtis išvis pagyrė ryte "kaip lapui, tai daug geriau pastatei už kitus senus vairuotojus"
Meškuole, kur VP būna parašyta, kad reikia medicininės? blush2.gif
Atsakyti
Ai, radau jau viską smile.gif
bet man keista, kodėl parašyta, kad galiu vairuoti tik su akiniais... aš dar pamenu, kad sakiau, jog parašytų, kad galiu ir su lęšiais. Pagal taisykles tai aš nusižengiu, nes man geriau yra su lęšiais būti.

Bet aš nesuprantu, kodėl jums tik pasiimti Jonavoje siūlo to ženklelio? biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Scelerum.: 07 rugpjūčio 2011 - 15:44
QUOTE(Scelerum. @ 2011 08 07, 16:31)
Ai, radau jau viską smile.gif
bet man keista, kodėl parašyta, kad galiu vairuoti tik su akiniais... aš dar pamenu, kad sakiau, jog parašytų, kad galiu ir su lęšiais. Pagal taisykles tai aš nusižengiu, nes man geriau yra su lęšiais būti.

Bet aš nesuprantu, kodėl jums tik pasiimti Jonavoje siūlo to ženklelio?  biggrin.gif

Aš irgi norėčiau ir su lęšiais,bet man parašyta,kad tik su akiniais. doh.gif
Atsakyti
pas mane kodukas yra 01.06- tai galiu ir su akiniais ir su kont.lesiais smile.gif

Atsakyti
QUOTE(*F_M* @ 2011 08 07, 18:17)
pas mane kodukas yra 01.06- tai galiu ir su akiniais ir su kont.lesiais  smile.gif

Tai tau gerai, o pas mane yra įrašyta tik 01.01. dar sakiau, kad aš su ir su akiniais, ir su lęšiais būnu, kad man tokį įrašytų, bet ne, įrašė, kad tik su akiniais. Kaip reik viskuo apsirūpint iš anksto pačiai...
Atsakyti
Dabar galvoju, o jei pasidarai akių operaciją, ir dėl puikaus regėjimo akinių nebereikia, tai tada reik ir teises keist ? g.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Prula @ 2011 08 08, 08:01)
Dabar galvoju, o jei pasidarai akių operaciją, ir dėl puikaus regėjimo akinių nebereikia, tai tada reik ir teises keist ?  g.gif  biggrin.gif

logiskai mastant- taip, per naujo medicinine komisija, nes visgi apribojimai keiciasi g.gif ir tuo paciu VP keiti, nes koduko ranka nepataisysi lotuliukas.gif
Atsakyti
Labutis visoms,
Aš kaip kokia maža mergytė, džiaugiusoi kiekvienu pasėdėjimu už vairo-savaitgalį apie 100 km vairavau, grįžtant nuo pajūrio. Na tai kas, kad tai buvo autostrada, bet kaip gera buvo. biggrin.gif
Automobiliuko paieškas tęsėm ir pajūry-apžiūrėjom kelias auto. Na nežinau, arba aš noriu kažkokio komforto unsure.gif , arba tikrai už 5000 Lt neįmanoma nusipirkt automobilio su normalia sankaba ir lengvai perjungiamomis pavaromis.
Nejaugi dar reikės taupyt, kad pridėti kokius 2000 Lt ir nusipirkti normalią mašiną g.gif .
Atsakyti