Įkraunama...
Įkraunama...

Pradedančiosios vairuotojos

QUOTE(Įsimylėjus @ 2011 08 06, 18:53)
Jų puslapyje rašo:

Vilnius
TUVLITA 8-5-266 16 66 Lentvario g. 7A
Sanitex 8-5-2602325 Kirtimų g. 49
PROMO Ukmergės g. 250

Reik ir man prisiruošt nuvažiuot kažkaip ax.gif

Tulvitoj buvom. Gal ne ten ieškojau. Bet kur sėdi moteriškės kioske su ženklais, tai sakė, kad neturi.
O Sanitexe nebuvau. Bet ar jie apskritai mažmenine užsiima? Kiek žinau, jie didmenininkai.

Scelerum, o tu iš Klaipėdos, ar ne? Kaip tau pristatė? Į namus ar reikėjo kažkur atsiimti?

O vairuoti aš vis dar bijau. Šiandien reikės, tai net naktį avariją sapnavau.
O jūs nežinot, yra tokia tvarka, kad jei per tuos du metelius prisidirbi, gali tekti perlaikyti?
Atsakyti
QUOTE(Meškuolė @ 2011 08 08, 08:40)
Scelerum, o tu iš Klaipėdos, ar ne? Kaip tau pristatė? Į namus ar reikėjo kažkur atsiimti?

O vairuoti aš vis dar bijau. Šiandien reikės, tai net naktį avariją sapnavau.
O jūs nežinot, yra tokia tvarka, kad jei per tuos du metelius prisidirbi, gali tekti perlaikyti?

Taip, iš Klaipėdos aš, man tai buvo du variantai, kaip atsiimti, tai rinkausi, kad atsiųstų registruotu paštu. Į paštą tiesiog įmetė. Pabandyk pati jiems parašyti, ko nori, išdėstyk situaciją ir paprašyk, kad atsiųstų sąskaitą faktūrą. Taip kažkuri darė, jai irgi buvo tik vienas variantas, kad atsiimti Jonavoje.
Sakė, man viena pažįstama, kad vis dar yra ta tvarka, pati buvo patyrus mažą avariją, bet tai buvo ne dėl jos kaltės, tai nieko jai nereikės perlaikyti. Ieškojau pati informacijos, bet nerandu.

Ir dar, pati pradžia yra sunkiausia, bet kiekvieną dieną pavairuojant, nors ir po truputį, prasilauši ir jausies drąsiau. Tiesiog neskubėk ir negalvok apie visokias avarijas 4u.gif
Atsakyti
Labu smile.gif na kaip rytinis orelis.. važiavau ir džiaugiausi, kad aš mašinoj, xexe biggrin.gif kai prisimenu trulikus kur visi šlapiais skėčiais trinasi... brrr... schmoll.gif O ir pati šiandien užgesau ko tais.. apsunkina vairavimą pliaupiantis lietus, bet aš išmokyta taip - užsikuri ir važiuoji toliau, nėr ten ko stoviniuot. Nors va kai prisimenu pirmą kart kai teko parsivaryt mašiną, o aš gyvenime benzinu nebuvau važiavus tai sankryžoj kokius 3 šviesoforus pralaukiau kol išvažiavau. doh.gif ir klevo dar neturėjau. Bet nieks nepypė, tik man pačiai stresas buvo.
O batuku žinokit taip ir nerandu pirkt.. kažkaip jau nelabai ir ieškau. unsure.gif
Supratau, kad aš normali, kad nervas ima prieš važiuojant, žiūriu čia dauguma tokių biggrin.gif Nors kai vakare iš kokios draugės ar parduotuvės važiuoju tai visai nieko, radijuką pasileidžiu ir lekiu. wink.gif Tik su parkavimusi sunkoka, užpakaliu niekad nevažiuoju jei laisva tik viena vieta. Truputį pasimakaluoju, bet dar visai padoriai prisišvartuoju. Man tik lb baimė yra dėl padangų, kad nesprogtų kai keliai duobėti, nelygūs. Iškeikiu aš tas jo**nas duobes kaip reikalas. Dbr dar užlijo tai išvis jų nesimato.
Atsakyti
QUOTE(Meškuolė @ 2011 08 08, 09:40)
O Sanitexe nebuvau. Bet ar jie apskritai mažmenine užsiima? Kiek žinau, jie didmenininkai.

Kiek žinau,užsiima ir mažmenine.Bandysiu ryt poryt nulėkt apsižvalgyt.

Bet tai koks gėris Tas VP ir mašiniukas thumbup.gif Praktiškai kasdien su vaikais gastroliuojam,visus aplankom,visur nuvažiuojam.Jau žiūriu ir MB pavyduliaut ima,kaip čia taip visad namuos,o dabar vis nėra ir nėra tongue.gif biggrin.gif
Atsakyti
Įsimylėjus, pranešk, ką sužinosi smile.gif Jei negausi, teks daryti, kaip Scelerum sakė.

Man baisiausia gal ne pačios avarijos, o kad teises reks perlaikyti biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Meškuolė @ 2011 08 08, 14:09)
Įsimylėjus, pranešk, ką sužinosi  smile.gif Jei negausi, teks daryti, kaip Scelerum sakė.

Man baisiausia gal ne pačios avarijos, o kad teises reks perlaikyti  biggrin.gif

Tai turit nusizengimu, kad reikes perlaikyti ?
Atsakyti
QUOTE(Kliamka @ 2011 08 08, 12:14)
Labu smile.gif na kaip rytinis orelis.. važiavau ir džiaugiausi, kad aš mašinoj, xexe biggrin.gif ................

Va šiandien ryte aš labiausiai ir pasigedau nuosavo auto. Per balas ir lietų turi trenktis iki troleibuso, kai žinai, kad kišenėj guli VP.
Tad tikrai labai sutinku su tavimi, kad ryte kaifavai, važiudama savoj mašinoj. drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(ASN @ 2011 08 08, 14:03)

na aš čia išsakiau, kodėl baisu už vairo sėsti 4u.gif
dar nespėjau nusižengti, bet tai taip paprasta padaryti... rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Scelerum. @ 2011 08 05, 22:57)
Na, pradėjo vėliau mašinos lenkti, jos greitai, nes mažos, sumąstė fūra lenkti. Pz, lenkia jau, mašiną matau, kad artėja (keista, kad ji nė nestabdė ir nelėtėjo), ne, vistiek lenkia ir suka į mano juostą, kai aš dar vidury esu per jos visą ilgį esu.

Keista, paprastai, kiek pastebėjau, fūristai apdairiai važinėja, tik aišku, lekia neblogai (nes visada ant grafiko).

Man irgi kartą teko tokiu keliu važiuot, kuriame, galima sakyt, vien fūros laksto - kelias siaubingai provėžuotas, o dar lietus žvėėėriškai stipriai pliaupė, vos valytuvai spėjo valyt. Aš laikausi leistino savo greičio, o fūros tik lenkia lenkia. Vieną praleidi, žiūrėk, jau kita prilipus doh.gif Vėl lauk, kol jai kelias atsilaisvins. Nors ir ekstremalu, bet vis tiek smagumėlis - patirtis cool.gif
Dar prisiminiau, kad net per pirmą vairavimo pamoką siauram keliuky su galinga fūra teko prasilenkti smile.gif
Atsakyti
Pasidalysiu ir aš savo patyrimais biggrin.gif važiavom pas draugę į sodybą Druskininkuose savaitgalį visa kompanija, aš už vairo. Kelias geras, važiavau apie 90 km/h, išlendu už kampo ir policija stovi ir gaudo doh.gif doh.gif staigiai pristabdžiau, galvojau šakės, jau pagaus mane, bet, laimei, pagavo už manęs važiuojančią mašiną ir ją sustabdė kažkodėl biggrin.gif tai po to jau lėtai važiavau, nes kely tai kokie trys ekipažai gaudė. Ir pirmą kartą mane sustabdė, bet tik draudimą, teises pažiūrėjo smile.gif o kaip kely dar nervinaus, tris lenkimus reikėjo daryt, o kelias apkrautas, tai buvo porą kartų, kad išvažiavau lenkti ir grįžau, nes pabijojau, kad nespėsiu aplenkt, nors aišku, kad ten būčiau spėjus keletą kartų aplenkt biggrin.gif na, ir sunkoka dar grįžus į apkrautą aikštelę įparkuoti mašiniuką, kai vietos minimaliai. Bet su dviem patiesinimais įvariau rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Aurinija @ 2011 08 08, 16:22)
............... o kaip kely dar nervinaus, tris lenkimus reikėjo daryt, o kelias apkrautas, tai buvo porą kartų, kad išvažiavau lenkti ir grįžau, nes pabijojau, kad nespėsiu aplenkt, nors aišku, kad ten būčiau spėjus keletą kartų aplenkt  biggrin.gif  na, ir sunkoka dar grįžus į apkrautą aikštelę įparkuoti mašiniuką, kai vietos minimaliai. Bet su dviem patiesinimais įvariau  rolleyes.gif

Bijočiau ir aš lenkti-lenkiau tik su instruktoriumi porą kartų.
Įparkuoti irgi bijau ir tą darau labai retai, nes retai vairuoju biggrin.gif .
Atsakyti
QUOTE(ASN @ 2011 08 08, 15:03)

aš turiu blush2.gif ir nežinau ar reikės perlaikyt. rolleyes.gif bandysiu kada nors iki instruktoriaus nuvažiuot paplepėt, reikės paklausti kaip čia būna, nes internete nėra tikslios info kada reikia perlaikyt. unsure.gif
Atsakyti