Įkraunama...
Įkraunama...

Pradedančiosios vairuotojos

QUOTE(Kliamka @ 2011 08 08, 17:26)
aš turiu blush2.gif  ir nežinau ar reikės perlaikyt. rolleyes.gif  bandysiu kada nors iki instruktoriaus nuvažiuot paplepėt, reikės paklausti kaip čia būna, nes internete nėra tikslios info kada reikia perlaikyt. unsure.gif

Tai kad ,man atrodo, ne del nusizengimu reiktu perlaikyti,o del avarijos g.gif .
Atsakyti
QUOTE(Kitokia28 @ 2011 08 08, 18:01)
Tai kad ,man atrodo, ne del nusizengimu reiktu perlaikyti,o del avarijos g.gif .

Greičiausiai ir dėl to, ir dėl to, tik gal priklauso kokio sunkumo. Nes jei vairuosi neblaivus ir nesukelsi avarijos, bus nusižengimas, o jei blaivus sukelsi avarija, bus avarija. Tiksliai žinau kad už neblaivumą, už atimtą VP reikia perlaikyt, o kaip su avarijom, nežinau.
Atsakyti
QUOTE(Singė @ 2011 08 08, 15:30)
Bijočiau ir aš lenkti-lenkiau tik su instruktoriumi porą kartų.
Įparkuoti irgi bijau ir tą darau labai retai, nes retai vairuoju  biggrin.gif .

Paguodžia tai, kad ne man vienai tai kelia problemų. Nes pasijaučiu tada beviltiška biggrin.gif Kai išmokau pagal kuoliukus parkuotis, tai pradžioj oi kiek baimės ir streso buvo dėl parkavimosi tarp realių mašinų doh.gif dabar jau persilaužiu po mažu, ypač gerai, kai šalia nėra kokio vairuotojo, tai esu priversta pati viską apmąstyti, o tai pvz mano tėtis mėgsta man pavadovaut, kada sukt vairą ir kiek biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Märchen @ 2011 08 08, 14:30)
Keista, paprastai, kiek pastebėjau, fūristai apdairiai važinėja, tik aišku, lekia neblogai (nes visada ant grafiko).

Tai taip, jie apdairiai ir saugiai važiuoja, bet šį kartą, tai prieš mus visus važiavo mašina kažkokia, kuri vilkosi vos 50km/h ir susidarė už jos tokia ilga mašinų kolona, nes niekas negalėjo aplenkti, priešingoje eismo juostoje daug mašinų važiavo.
O autostradoje, mane visada fūros lenkia, apskritai beveik visos, nors važiuoju 90km/h
Atsakyti
Dėl lenkimo, aš važiuoju 90km/h greičiu keliu, kur greitis ribojamas iki 70 km/h, ir vistiek mane visi lenkia irnesakyk.gif Aišku kartais piktai pabumbu, kai persirikiuoju į antrą juostą nes už akimirkos man sukt kairėn, tai būnu apipypinta, kad stabdau eismą kitiem doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Scelerum. @ 2011 08 08, 20:11)
Tai taip, jie apdairiai ir saugiai važiuoja, bet šį kartą, tai prieš mus visus važiavo mašina kažkokia, kuri vilkosi vos 50km/h ir susidarė už jos tokia ilga mašinų kolona, nes niekas negalėjo aplenkti, priešingoje eismo juostoje daug mašinų važiavo.
O autostradoje, mane visada fūros lenkia, apskritai beveik visos, nors važiuoju 90km/h

Kur čia taip važiavo 50km/h? g.gif Aš tikrai neišdrįsčiau važiuot ant 90. doh.gif
Atsakyti
Na va greit tys savaitės kaip teises turiu, bet dar nė kart nevairavau, bet tėtis grįžo tai jaučiu ryt iki sodo pirmyn atgal svažinėsiu smile.gif jaudulio anei baimes jokio, noriu sest ir važiuot. Su patėviu namie nusprendžiau nevairuoti, nepasitikiu aš juo, nesureguos jis jeigu kas, todėl jau su namų mašina važiuosiu tada, kada viena galėsiu vairuot jau.
Atsakyti
QUOTE(adžani @ 2011 08 08, 19:57)
Kur čia taip važiavo 50km/h?  g.gif Aš tikrai neišdrįsčiau važiuot ant 90. doh.gif

Nėra baisu užkelti, kai keliai laisvi, kai daug mašinų, jau geriau pasisaugoti smile.gif Bet autostradoje galima važiuoti 90km/h biggrin.gif
Puikiai nebepamenu, bet netoli Plungės. Tai toks kelias yra, dviejų juostų, tai važiavo mašina vos judėdama, kuri po kokių 20min pasuko į kitą kelią ir tada visi atsipūtę tik gazavo ir nulėkdavo biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Sinceraaa @ 2011 08 08, 21:09)
Na va greit tys savaitės kaip teises turiu, bet dar nė kart nevairavau, bet tėtis grįžo tai jaučiu ryt iki sodo pirmyn atgal svažinėsiu  smile.gif  jaudulio anei baimes jokio, noriu sest ir važiuot. Su patėviu namie nusprendžiau nevairuoti, nepasitikiu aš juo, nesureguos jis jeigu kas, todėl jau su namų mašina važiuosiu tada, kada viena galėsiu vairuot jau.

O aš irgi beveik 3 savaites kaip turiu,bet dar nė karto nevažiavau ir neaišku kada važiuosiu. doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Prula @ 2011 08 08, 19:28)
Dėl lenkimo, aš važiuoju 90km/h greičiu keliu, kur greitis ribojamas iki 70 km/h, ir vistiek mane visi lenkia  irnesakyk.gif Aišku kartais piktai pabumbu, kai persirikiuoju į antrą juostą  nes už akimirkos man sukt kairėn, tai būnu apipypinta, kad stabdau eismą kitiem  doh.gif

Bet geriau pasisaugok, nes tokiuose keliuose dažnai būna šalikelėse pasislėpę policininkai, o nusižengimų nenori gi sukaupti. Aš jau geriau saugiai ir ramiai. Tegu lenkia, o lenkia gal dėl to, kad mato, kad lapas, o tokie atseit būna labai neprognozuojami. tongue.gif Va, gaila, kad niekur nerandu, kur galima pasiskaityti apie tuos nusižengimus, kurių negalima padaryti per 2 metus.
Atsakyti
Sakykit ar daug kainuoja išlaikyti automobilį per mėnesį? g.gif Kokį paprastą iki kokių 5000Lt. blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(adžani @ 2011 08 08, 21:26)
Sakykit ar daug kainuoja išlaikyti automobilį per mėnesį?  g.gif Kokį paprastą iki kokių 5000Lt. blush2.gif

Sveika, primečiau, kad per mėnesį išleidau apie 200lt benzinui. Važinėjau į darbą ir dar šen bei ten. Dabar apie 30 km kasdien susuku. Lygtai apie 50lt savaitei išeina. O remontuot dar nieko neremontavau, nieko nekeičiau (aš žiauri, nebuvau net kapoto atidarius doh.gif ). Sunku pasakyt kiek kainuoja išlaikymas, priklauso nuo kuro, kiek ima, ir šiaip nuo auto. Gal kokie 300 bendrai paėmus, bet priklauso kiek važinėsi, ty. kiek kuro naudosi.
Atsakyti