Įkraunama...
Įkraunama...

Pradedančiosios vairuotojos

QUOTE(zzana @ 2011 08 12, 17:04)
Sveika,gyvenam gerai.Per 2 savaites nevaziavau tik 2 dienas.Tau irgi faina sutaupysi,turesi savo masiniuka

Tik kažin kada tas bus doh.gif Kol apsiženysiu tikriausiai biggrin.gif ,o ir tada gal vyras nupirks biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(adžani @ 2011 08 12, 17:35)
Tik kažin kada tas bus doh.gif Kol apsiženysiu tikriausiai  biggrin.gif ,o ir tada gal vyras nupirks  biggrin.gif

Ir iki to laiko nevazinesi biggrin.gif ?
Atsakyti
QUOTE(Kitokia28 @ 2011 08 12, 20:34)
Ir iki to laiko nevazinesi  biggrin.gif ?

Nežinau.
Atsakyti
QUOTE(adžani @ 2011 08 12, 15:48)
Sveikos,kaip gyvenat aš dar vis su autikais važinėju  doh.gif  blush2.gif Bet užtai taupau mašiniukui nedideliam  wub.gif

O niekas neduoda iš šeimos narių pavažiuot? įgūdžius išlaikyt..? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(adžani @ 2011 08 13, 12:17)

Negerai g.gif ,tik nesuprantu vieno,kam laikytis teises,jei zinai,kad nevazinesi, laikytis tada,kai susitaupysi masiniukui,jei ir is tecio kokio negali pasiskolinti,ar is draugo,o dabar teise gules ,po ilgo laiko pasimirs,bus sunkiau,nes visi pataria tik issilaikius vazineti,kad igudziai isitvirtintu.
Mano drauge issilaike teises,skubejo,nervavosi,o masinos pirkti net neketina,toliau vazineja mikrais,draugo neturi,is tevu skolintis irgi nera galimybes,sake jau viska pamirso doh.gif .
Atsakyti
sveikos. Siandien vel vairavau po keliu dienu pertraukos. Et, vel sunkiau vairuoti, rankos kazkaip nebemoka graziai valdyti vaira, su sankaba ir gazu kose kartais gaudavosi, bet mama sake, kas viskas gerai buvo. Bet pati save vertinciau nelabai gerai, ypac po to karto, kai jau vairavau gerai smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Kitokia28 @ 2011 08 13, 20:52)
Negerai g.gif ,tik nesuprantu vieno,kam laikytis teises,jei zinai,kad nevazinesi, laikytis tada,kai susitaupysi masiniukui,jei ir is tecio kokio negali pasiskolinti,ar is draugo,o dabar teise gules ,po ilgo laiko pasimirs,bus sunkiau,nes visi pataria tik issilaikius vazineti,kad igudziai isitvirtintu.
Mano drauge issilaike teises,skubejo,nervavosi,o masinos pirkti net neketina,toliau vazineja mikrais,draugo neturi,is tevu skolintis irgi nera galimybes,sake jau viska pamirso doh.gif .

o aš nesutinku su tokia nuomone ax.gif Teisės kišenės negriaužia. Dabar turėjo pinigų, galimybės ir išsilaikė. O nežinia kaip gyvenimas pasisuks, ir galbūt kada tiesiog reikės važiuot. Įgūdžiai sugrįš greičiau nei teises laikytis 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Prula @ 2011 08 13, 21:36)
o aš nesutinku su tokia nuomone  ax.gif Teisės kišenės negriaužia. Dabar turėjo pinigų, galimybės ir išsilaikė. O nežinia kaip gyvenimas pasisuks, ir galbūt kada tiesiog reikės važiuot. Įgūdžiai sugrįš greičiau nei teises laikytis  4u.gif

Buvo tokia kliente pas instruktoriu,nevairavo daug metu,issilaike teises ir padejo i stalciu,reikejo pamatyti,kaip ji isterikavo ilipus masina,nes nieko nebemoka,masinu bijo,viska per naujo mokinosi,o moteris su teisem,taigi,tos teises nieko nereiskia,jei zmogus visai nevairuoja ir dar ilgai nevairuos,nes vel teks samdytis instruktoriu ir per naujo sunkiasi mokintis.
Atsakyti
QUOTE(Prula @ 2011 08 13, 21:36)
o aš nesutinku su tokia nuomone  ax.gif Teisės kišenės negriaužia. Dabar turėjo pinigų, galimybės ir išsilaikė. O nežinia kaip gyvenimas pasisuks, ir galbūt kada tiesiog reikės važiuot. Įgūdžiai sugrįš greičiau nei teises laikytis  4u.gif

Visiškai sutinku drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Kitokia28 @ 2011 08 13, 23:21)
Buvo tokia kliente pas instruktoriu,nevairavo daug metu,issilaike teises ir padejo i stalciu,reikejo pamatyti,kaip ji isterikavo ilipus masina,nes nieko nebemoka,masinu bijo,viska per naujo mokinosi,o moteris su teisem,taigi,tos teises nieko nereiskia,jei zmogus visai nevairuoja ir dar ilgai nevairuos,nes vel teks samdytis instruktoriu ir per naujo sunkiasi mokintis.

jei nepradedi is karto vairuoti, po teisiu gavimo, tikrai po poros metu vel teks kreiptis pas instruktoriu. bet manau, kad taip lengviau ir be streso busimo egzo laukimo. ypac dabar, kai vel keisis salygos ir kainos mokyklu.
Atsakyti
Sveikos, vairuotojos. Išsilaikiau vairavimą birželio mėnesį ir po truputį krutu pirmyn thumbup.gif Pradžioj tikrai labai bijojau sėst už vairo, bet ilgainiui visa baimė išgaravo. Vairuoju praktiškai tik savaitgaliais, nes neturiu savo automobilio. Vyras padeda susiorientuoti juostose ir žieduose ( veiksmo vieta Kaunas). Buvau patekusi i kamščius,o vakar labai naglai užkišo taksistas, bet viskas gerai baigėsi. Po truputį mano vairavimas juda į priekį. Pasigirsiu, bet jaučiuosi už vairo labai gerai thumbup.gif , labai patinka vairuot. Šiaip stengiuosi važiuoti taisyklingai, kaip mokė instruktoriai. Visoms sėkmės kelyje 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(agnite @ 2011 08 11, 07:34)
Mano mokykloje kursai truko ilgokai, o kitoje per 3 savaites praėjo viską  blink.gif  Kaip tai įmanoma..???

nežinau, asmeniškai aš turėjau galimybę po savaitės ar dviejų (tiksliai nepamenu, seniai buvo) teorijos kursų eit iškart į vairavimą, tai bendroj sumoj viską būčiau praėjus manau nu max per 2mėn. čia jau turbūt maximaliai, gal ir trumpiau būtų išėję.. ar paruošė blogai? tikrai nemanau. teoriją lengvai praėjau, praktiką sutrukdė sveikatos problemos. todėl užsitęsiau viską ir truko visas reikalas pusmetį.. žinių nepamiršau (2mėnesius negalėjau ne tik važinėti, bet ir pagalvot apie vairavimą - pernelyg liūdna buvo biggrin.gif ), įgūdžių irgi, praktikavausi paskui mėnesiuką su giminaičiu mieste piko metu ir tiek žinių.. taip kad ar paruošia per 3sav gerai? kodėl ne? po pirmos sav. teorijos pagrindinių žinių ima vairavimą, čiut ne kasdien (kas antrą, dėkim) vairavimo pamokos, tada varai laikyt egzų, nes nieko nepamiršai dar ir viskas smile.gif

QUOTE(Kitokia28 @ 2011 08 13, 22:21)

teks samdytis, na ir kas? o jeigu neteks? aš geriau su giminaičiu pavažinėsiu, nei samdysiuos instruktorių.. juk teises turi, pasisodini vyrą/draugą, kam mokėt pinigus?
kitas punktas - instruktorius dažniausiai mokinį ruošia vairavimui egzamininiam. t.y. pačio egzamino metu paklausinėjau egzaminuotojo, ar realiai toks vairavimas, kokį taikom egzamino metu, yra naudojamas gatvėse. ir pats sakė, kad dažniausiai tikrai ne. ir dėl stabdymo su sankaba, ir t.t. miesto ritmas pripratina vairuoti kitaip. tiesiog taip yra ir tiek smile.gif sutinku, gerai, kai mokinukai ar jau tie labiau įgudę stengiasi viską daryti taip, kaip išmokė mokykloje, bet ilgainiui tos "taisyklės" savaime pasimiršta ir pradedama taikyti miesto ritmą..
ir šiaip - jau kaip ir minėjo, teisės reiškia. galimybės leido, išsilaikė. plius - išvyksta žmogus į kitą miestą/šalį, jis jau turi teises, jam nereikia jų laikytis. ar pripras važinėt kitur, jei savo mieste/šaly nevažinėjo? o kodėl ne? juk mokslų jokių laikytis nebereikės, tai sės ir važiuos. paisterikuos tris kartus ir viskas..
Atsakyti