Įkraunama...
Įkraunama...

Pradedančiosios vairuotojos

QUOTE(Singė @ 2011 08 15, 21:29)
Kai įsigijau teises, važinėjau tik savaitgaliais užmiesty, kur nedaug mašinų.
Aplamai, neįsivaizduoju, kelintą val.ryto reikės išvažiuot, kad būtų mažiau automobilių Vilniuj. Nes važiuoti reikės į centrą. Tikrai bijosiu  unsure.gif .

Oi,Vilniuje tai baisus eismas,nezinau,ka daryciau,jei ten gyvenciau biggrin.gif ,aisku priprasciau turbut smile.gif .
As dabar stengiuosi vaziuoti,jei kur reikai,kada eismas mazesnis,bet nevisada gaunasi biggrin.gif .
Atsakyti
QUOTE(Kitokia28 @ 2011 08 15, 21:33)
Oi,Vilniuje tai baisus eismas,nezinau,ka daryciau,jei ten gyvenciau biggrin.gif ,aisku priprasciau turbut smile.gif .
As dabar stengiuosi vaziuoti,jei kur reikai,kada eismas mazesnis,bet nevisada gaunasi biggrin.gif .

Bus daug vargo ir prakaito išlieta karsta.gif , bet kad tik bėdų nebūtų. Gal kaip nors.
Sėkmės visoms ir geros naujos savaitės.
Einu jau į lovą. Labos. wink.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Singė: 15 rugpjūčio 2011 - 20:37
QUOTE(Singė @ 2011 08 15, 21:36)
Bus daug vargo ir prakaito išlieta  karsta.gif , bet kad tik bėdų nebūtų. Gal kaip nors.
Sėkmės visoms ir geros naujos savaitės.
Einu jau į lovą. Labos. wink.gif

Kol nepradejau mokintis vairuoti,nezinojau,kad tai labai sudetingas ir atsakingas darbas smile.gif .
Kaip anksti i lova bigsmile.gif ,labos ir tau mirksiukas.gif .
Atsakyti
QUOTE(Singė @ 2011 08 15, 22:29)
Aplamai, neįsivaizduoju, kelintą val.ryto reikės išvažiuot, kad būtų mažiau automobilių Vilniuj. Nes važiuoti reikės į centrą. Tikrai bijosiu  unsure.gif .

Patikekit, nera ko bijoti biggrin.gif juk keliu zenklus zinote bigsmile.gif man ir anksciau budavo baisu vaziuoti i centra, senamiesti, bet kai ivaziuoji i ta zona asimirsta visos baimes, tiesiog judi su visu srautu, stebi kelio zenklus ir tiek smile.gif drasiau mirksiukas.gif
QUOTE(Kitokia28 @ 2011 08 15, 22:33)

Priprastumete biggrin.gif as lygiai taip pat kalbu, kai nuvaziuoju,pvz i Rokiski....nesuprantu, kaip jie kur nors speja vazinedami ant 40....bet priprantama smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Singė @ 2011 08 15, 20:29)

Aš gyvenu Vilniaus centre, tai oi vargeli doh.gif biggrin.gif iki teisių laikymo išvažiuodavom pavasarį ir vasaros pradžioj apie devintą kokią vakare, tai tik tada mažiau mašinų būdavo biggrin.gif o kokią dešimtą-vienuoliktą, tai jau tikrai ramuma, palyginti su diena biggrin.gif man Vilniuj baisiausias yra Saltoniškių žiedas, nes jis labai apkrautas būna praktiškai visada ir dar šviesoforai įkalnėj, tai pvz ant Tauro kalno ar prie Senojo tilto už Seimo lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(wikne @ 2011 08 16, 00:20)
Patikekit, nera ko bijoti  biggrin.gif juk keliu zenklus zinote  bigsmile.gif man ir anksciau budavo baisu vaziuoti i centra, senamiesti, bet kai ivaziuoji i ta zona asimirsta visos baimes, tiesiog judi su visu srautu, stebi kelio zenklus ir tiek  smile.gif drasiau  mirksiukas.gif

Priprastumete  biggrin.gif  as lygiai taip pat kalbu, kai nuvaziuoju,pvz i Rokiski....nesuprantu, kaip jie kur nors speja vazinedami ant 40....bet priprantama  smile.gif

ir as sito nesuprantu... ir dar, jei tik dvi juostos kokios- viena i prieki kita atgal.
Atsakyti
Hey laba ryta, grįžtu į eterį biggrin.gif Pasivažinėjau savaitgalį šen bei ten, kokį 150km susukau. Paspaudžiau iki 100 lygiam kely, smagu. O į kokią liūtį papuoliau!!!! Jūs neįsivaizduojat, o aš nemoku papasakot. blink.gif Žaibavo žaibavo ir staiga įvažiavom į liūtį, valytuvai ant greičiausio, o lašai taip duoda į stiklą, už lango viskas balta, vos vos matosi, fūros taškosi, visų greitis krito iki kokių 60. Jau tik atrodo mažėja lašai ir vėl nieko nematyt, žiauru buvo. Paskui apstojo už kokių 10min, o ant kelio vandens nors kibiru semk, jauti kaip vanduo mašiną stabdo, vėžėse plaukioji, fontanai iš šonų duoda, dar priešais kokia fūra atlekia, visą langą vandeniu užkloja, oj buvo nuotykių kaip reikiant. doh.gif
Mašiną statau nors ir su pasitaisymais, bet man kad tiesiai stovėtų, kol su klevu važinėju man turi būt liux biggrin.gif (o jei nebūna, skau aj dzin taigi man galima biggrin.gif ), nes kiti iškart sakys ot klevas nemoka net mašinos pasistatyt. Bet kartą gavau net pagyrimą iš kaimyno, kad pastačiau geriau nei jis. biggrin.gif Beje, benzinas suvalkijoj žymiai pigesnis nei Kaune, užsipyliau iki kito apsilankymo, kad užtektų. biggrin.gif

Žinoma gerai kai gali iškart sėst į mašiną po išsilaikymo, bet jei ir negali tai po tų dviejų metų bent jau draudimas pigiau kainuos. smile.gif Nors girdėjau kaupiasi saugaus vairavimo stažas jei turi savo mašiną, ant savęs draudi, tada gal pigiau būna. Bet po 2 metų turbūt vistiek pigiau.
Atsakyti
QUOTE(Singė @ 2011 08 15, 20:16)
Nissan Almerą, dyzelinę.

Sveikinu 4u.gif

QUOTE(Kliamka @ 2011 08 16, 08:19)
Hey laba ryta, grįžtu į eterį biggrin.gif Pasivažinėjau savaitgalį šen bei ten, kokį 150km susukau. Paspaudžiau iki 100 lygiam kely, smagu. O į kokią liūtį papuoliau!!!! Jūs neįsivaizduojat, o aš nemoku papasakot. blink.gif Žaibavo žaibavo ir staiga įvažiavom į liūtį, valytuvai ant greičiausio, o lašai taip duoda į stiklą, už lango viskas balta, vos vos matosi, fūros taškosi, visų greitis krito iki kokių 60. Jau tik atrodo mažėja lašai ir vėl nieko nematyt, žiauru buvo. Paskui apstojo už kokių 10min, o ant kelio vandens nors kibiru semk, jauti kaip vanduo mašiną stabdo, vėžėse plaukioji, fontanai iš šonų duoda, dar priešais kokia fūra atlekia, visą langą vandeniu užkloja, oj buvo nuotykių kaip reikiant. doh.gif

Nieko sau kelionę apturėjai blink.gif na bet praktika yra gerai biggrin.gif

Sveikos gyvos,vairuotojos 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Kitokia28 @ 2011 08 15, 19:33)

Kaip tik su vyru apie Vln ir Kns eisma kalbejom.Sake ten tragedija,palyginus su Pnvz doh.gif As kai greicio nemegeja,tai man jauciu butu baisu unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Kliamka @ 2011 08 16, 08:19)
Žaibavo žaibavo ir staiga įvažiavom į liūtį, valytuvai ant greičiausio, o lašai taip duoda į stiklą, už lango viskas balta, vos vos matosi, fūros taškosi, visų greitis krito iki kokių 60. Jau tik atrodo mažėja lašai ir vėl nieko nematyt, žiauru buvo. Paskui apstojo už kokių 10min, o ant kelio vandens nors kibiru semk, jauti kaip vanduo mašiną stabdo, vėžėse plaukioji, fontanai iš šonų duoda, dar priešais kokia fūra atlekia, visą langą vandeniu užkloja, oj buvo nuotykių kaip reikiant. doh.gif

Aš įsitikinau, kad man asmeniškai baisiausia vairuojant yra lietus (arba pūga) biggrin.gif Mane išpila prakaitas, kai važiuoji, nieko nematai, o dar autostradoj išvis - provėžos tai mėto normaliai.
Liepos mėnesį važiavau į Klaipėdą ir pataikiau ant liūties. Važiuoju ant 70 km/h, nes jau maniau amen bus, mėto mašiną kaip priklauso, o sustot visiškai irgi bijojau (vištos protelis) biggrin.gif Tai važiavau 20min su avariniu, nes neprisiminiau kur tiksliai priešrūkinės pas mane įsijungia (irgi neblogas variantas turint savo mašiną ir kasdien važinėjant) rolleyes.gif ir vilkausi... Kiti mandruoliai dar sugebėjo pralėkti pro mane, bet kai lyti pradėjo taip stipriai, kad maniau mano valytuvai neatlaikys, tai visi apsiramino, ir dar kelios mašinos prisijungė prie manęs su avariniais ir vėžlio greičiu. smile.gif Tai jaučiausi saugiau, kai aplink eismas sulėtėjo cool.gif

Tai va, sveikinu jus atlaikius vandens pramogas biggrin.gif 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(Samarija @ 2011 08 16, 09:52)
Kaip tik su vyru apie Vln ir Kns eisma kalbejom.Sake ten tragedija,palyginus su Pnvz  doh.gif As kai greicio nemegeja,tai man jauciu butu baisu  unsure.gif

Man būtų įdomu Vilniuje pavažinėt, nes niekada ten nevairavau... ax.gif
Atsakyti
QUOTE(agnite @ 2011 08 16, 08:39)
Man būtų įdomu Vilniuje pavažinėt, nes niekada ten nevairavau...  ax.gif

Oi man tai bent kol kas butu labai baisu ten papuolus unsure.gif Teises tik penktadieni pasiimsiu,tai dar zalia vairuotoja jauciuosi blush2.gif
Atsakyti
Sveikos,oi kaip norėčiau per Vilnių prasinešt,jaučiu šlapia po tokio vairavimo būčiau,bet būtų smagu. wub.gif
Atsakyti