Man pačiai tikrai neužteko to, kiek davė mokykla. Papildomos instruktorių konsultacijos labai pagelbėjo
Na, paskaičius čia kitų pasisakymus, nepanašu, kad tas vairavimas taip lengvai įkandamas dalykas
Žmogui reikia priprasti, įgusti. O tai atima laiko...
Man pačiai tikrai neužteko to, kiek davė mokykla. Papildomos instruktorių konsultacijos labai pagelbėjo
QUOTE(agnite @ 2011 08 14, 20:14)
Na, paskaičius čia kitų pasisakymus, nepanašu, kad tas vairavimas taip lengvai įkandamas dalykas
Žmogui reikia priprasti, įgusti. O tai atima laiko...
na bet juk visi skirtingi esam, vienam užtenka vos kelių savaičių, kitam neužtenka ir metų ar penkių tiems pradiniams įgūdžiams įgauti.. čia priklauso nuo paties žmogaus juk
mokyklos duotų žinių man užteko tam, kad išsilaikyčiau egzaminą. o ko daugiau iš ten reikia? pradinių žinių. egzamino išlaikymui. o visa kita - kaip ir gyvenimas, išmokstama tik laikui bėgant
anyway, tai tik mano nuomonė. gal todėl, kad pasiėmiau iš mokyklos viską, ko man reikėjo. turėjau du instruktorius, abu buvo labai skirtingi. vienas viską padėjo, kitas per pirmą susitikimą liepė vienai važinėt aikštelėje, o pats išėjo. teorija buvo dėstoma pasitelkiant į pagalbą itin daug jumoro. o bet tačiau vieni išsilaikė iš pirmų kartų, o kiti... kas ten žino, pasikalbam iš kursų su žmonėm ir nusistebim, kam reikėjo mesti pinigus į balą, jeigu tų teisių nei reikėjo, nei norėjo žmonės
Laba visoms,
Na, jau lyg ir aš išsirinkau mašiniuką, penktadienį turėčiau parsivaryti. Labai noriu vairuoti ir kartu labai bijau.
Džiaugiuosi kartu su tomis, kurios turi sąlygas ir jau vairuoja pačios
.
Na, jau lyg ir aš išsirinkau mašiniuką, penktadienį turėčiau parsivaryti. Labai noriu vairuoti ir kartu labai bijau.
QUOTE(Singė @ 2011 08 15, 18:32)
Laba visoms,
.
Koki issirinkai
QUOTE(Singė @ 2011 08 15, 18:32)
Laba visoms,
.
Nebijokit, o tik džiaukitės
Atsimenu tą momentą kai sužinojau, kad turėsiu savo auto. Irgi buvo baisu, bet daug labiau džiaugiausi - mano daiktas, mano laisvės (važinėsiu kur noriu, kada noriu), įgūdžiai.
QUOTE(agnite @ 2011 08 15, 20:45)
Nebijokit, o tik džiaukitės
Atsimenu tą momentą kai sužinojau, kad turėsiu savo auto. Irgi buvo baisu, bet daug labiau džiaugiausi - mano daiktas, mano laisvės (važinėsiu kur noriu, kada noriu), įgūdžiai.
Žodžiu super 
Va va
QUOTE(Kitokia28 @ 2011 08 15, 20:52)
Va va
ir nereikia prasyti vyro,kad kazkur nuvestu,laukti jo,kol baigs darba
,o dabar sedu ir vaziuoju kur noriu,tik paskutine klaidele gatveje truputi atmuse nora vairuoti,tiksliau baime vel atsirado,bet iki tol taip isdrasejus buvau
.
Gal iš šalutinio kelio sukant?
QUOTE(Singė @ 2011 08 15, 20:56)
Gal iš šalutinio kelio sukant?
Nea,meciausi prie ziedo,lysti ar ne ir per daug stapa buvau iskisus,tai gerai,kad artejanti ziedu masina spejo sustoti
QUOTE(Kitokia28 @ 2011 08 15, 21:02)
Nea,meciausi prie ziedo,lysti ar ne ir per daug stapa buvau iskisus,tai gerai,kad artejanti ziedu masina spejo sustoti
.
Tie žiedai man dar nevažinėjant siaubą varo. Aš jau dabar galvoju, kaip jų išvengti bent pradėjus važinėt...
QUOTE(Singė @ 2011 08 15, 21:13)
Tie žiedai man dar nevažinėjant siaubą varo. Aš jau dabar galvoju, kaip jų išvengti bent pradėjus važinėt...
As turbut ju visada bijosiu ,kaip nepatyrusiai vairuotojai,man baisu dar staigiai lysti kazkur,ar persirikiuoti,esu atsargi,bet teko jau ir pyptelejima isgirsti
QUOTE(Kitokia28 @ 2011 08 15, 21:26)
As turbut ju visada bijosiu ,kaip nepatyrusiai vairuotojai,man baisu dar staigiai lysti kazkur,ar persirikiuoti,esu atsargi,bet teko jau ir pyptelejima isgirsti
,kad lysciau greiciau,kaip nervina tokie nekantrus vairuotojai
.
Kai įsigijau teises, važinėjau tik savaitgaliais užmiesty, kur nedaug mašinų.
Aplamai, neįsivaizduoju, kelintą val.ryto reikės išvažiuot, kad būtų mažiau automobilių Vilniuj. Nes važiuoti reikės į centrą. Tikrai bijosiu