Įkraunama...
Įkraunama...

Rūbeliai: iš turgaus /parduotuvės/ "2-ų rankų"?

QUOTE(Gailė @ 2006 08 21, 19:43)
O kur yra tas drabužių pasaulis?  ax.gif

sveikute,
cia antakalni kai vaziuoji viesuoju transportu reiktu islipti antakalnui poliklinikos pereiti i kita gatves puse ir eiti i prieki
praejus parex banka ten greit ir parduotuve.

kai nueisite parasyk ar patiko smile.gif
Atsakyti
QUOTE(saulute26 @ 2006 08 21, 19:56)
sveikute,
cia antakalni kai vaziuoji viesuoju transportu reiktu islipti antakalnui poliklinikos pereiti i kita gatves puse ir eiti i prieki
praejus parex banka ten greit ir parduotuve.

kai nueisite parasyk ar patiko smile.gif

Ačiū! 4u.gif Vilioja nueiti, tik baisu truputį, nes jau ir taip l.daug aš tų drabužėlių turiu biggrin.gif , tai nesinori dar krūvos prisipirkti, bet gi, jei ką gražaus pamatysiu... blush2.gif
Atsakyti
Sveikos nestukes, labai nuostabiu drabuzeliu yra ir padevetuose, kiek ziurejau, tai tikrai nei nuskalbti, nei nunesioti. O ir kaina vis 3-5 litukai. Kas is Kauno, galit nuvaziuoti i kalnieciu prekybos centre esancia devetu rubu parduotuve. Issivirini, islygini, ir puikiausi geros kokybes vaikuciui rubeliai. Na, as nieko nepirkau, sese viska atidave, tai iki 3 men apsirupinusi. Tik nauja kraiteli vaikuciui is ligonines parsivezti nusipirkau, ir sumokejau vos ne 50 lt. Nieko sau doh.gif
Atsakyti
QUOTE(fashion @ 2006 08 23, 09:43)
Sveikos nestukes, labai nuostabiu drabuzeliu yra ir padevetuose, kiek ziurejau, tai tikrai nei nuskalbti, nei nunesioti. O ir kaina vis 3-5 litukai. Kas is Kauno, galit nuvaziuoti i kalnieciu prekybos centre esancia devetu rubu parduotuve. Issivirini, islygini, ir puikiausi geros kokybes vaikuciui rubeliai. Na, as nieko nepirkau, sese viska atidave, tai iki 3 men apsirupinusi. Tik nauja kraiteli vaikuciui is ligonines parsivezti nusipirkau, ir sumokejau vos ne 50 lt. Nieko sau  doh.gif

As esu kauniete, reikes nuvaryti i ta devetu rubu parduotuve. Tikiuosi, kad lengvai rasiu, o kelintam aukste ar pirmam ar antram? Ot prisipirksiu daug rubeliu tenais. biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(Pacific @ 2006 08 18, 09:57)
tikrai yra ir net su etiketem ir visiskai nauju rubeliu yra  thumbup.gif  ir labai graziu.
as tai tik per dvi praduotuves pereinu visalak, i kitas net neinu.
uzeinu laisvej kur yra tokia didele didele, ten net visas skyrius yra vaikisku rubeliu. ir dar uzeinu i parduotuve pris prisikelimo baznycios. ten irgi viskas labai graziai sukabinta  ax.gif

O kur yra ta parduotuve laisvej?
Atsakyti
QUOTE(Renyte @ 2006 08 23, 11:10)
As esu kauniete, reikes nuvaryti i ta devetu rubu parduotuve. Tikiuosi, kad lengvai rasiu, o kelintam aukste ar pirmam ar antram? Ot prisipirksiu daug rubeliu tenais.  biggrin.gif
Papildyta:

na ta parduotuve kalnieciu prekybos centra tikrai lengvai rasi, ji 2 aukste, eik is Luksio g puses, tai tikrai nepraeisi.
as ten jau 2 kartus buvau ilindus, tai abu kartus ir parejau su pilnu maisu.
kainos tikrai nedideles, tik va, pasigedau siltesniu drabuzeliu daugiau, nes maikuciu ir bodziuku tai ten pilna (nuo 0.5 iki 5 lt)
na dar pavyko karta rasti megztuku, tai beveik visus, kurie buvo ir susikroviau 4u.gif (po 1 lt - pigiau grybo)
Atsakyti
QUOTE(kkkrista @ 2006 08 23, 17:53)
na ta parduotuve kalnieciu prekybos centra tikrai lengvai rasi, ji 2 aukste, eik is Luksio g puses, tai tikrai nepraeisi.
as ten jau 2 kartus buvau ilindus, tai abu kartus ir parejau su pilnu maisu.
kainos tikrai nedideles, tik va, pasigedau siltesniu drabuzeliu daugiau, nes maikuciu ir bodziuku tai ten pilna (nuo 0.5 iki 5 lt)
na dar pavyko karta rasti megztuku, tai beveik visus, kurie buvo ir susikroviau  4u.gif  (po 1 lt - pigiau grybo)

Mano mazylis gims rudeni, tai reikes nemazai siltu rubeliu. Labiausiai reikes megztuku.
Atsakyti
QUOTE(Renyte @ 2006 08 23, 10:10)

na jei eisi nuo laisves tai reik eiti iki vilniaus banko ir pasukti ta sankrya i kaire. ir uz 50m ta parduotuve (ant sekancios sankryzos).
Atsakyti
sveikos,
dar prisiminiau kai kaune studijavau tai buvo panaudotu rubeliu parduotuve netoli stoties. bet ten rubeliai kad ir panaudoti bet tikrai nepigus, bodziai geresni 3-5 lt, megztukai 10lt. kai laukiausi norejau nupirkti ten kazka mazliui: radau toki kostiumeli maikyte ir kelnes - 17lt. doh.gif man buvo per brangu, ypac kad padevetos. kainos panasios kaip turguje.
uztai vilniuje radau pigesniu ir musu mazylis dabar turi fainu drabuzeliu ir tikrai nebrangiu thumbup.gif
Atsakyti
labukas smile.gif mano nuomone naujagymiui geriau pirkti naujus drabuzius, yra ne brangiu ir parduotuvese,o ypac Maximoj,Rimi.Ir dar neseniai ziurejau televizijos laida apie padevetas parduotuves, ten buvo kalbama,gerai ar blogai pirkti drabuzius vaikuciams, tai gydytoja dermatologe paaiskino, kad iki 1 metu geriau ne pirkti, nes labai ilgai yra isskalbiamas tas dezinfekavimo hemikalas is drabuziu,o tai gali alergizuoti vaikelio oda.
Atsakyti
hm.. savo dukrytei didžiausią dalį rūbų pirkau iš padėvėtų drrabužių parduotuvių, na, tik apatinius rūbelius, ir rūbelius pirmam mėnesiui pirkau iš parduotuvių naujų, nes tikrai norėjosi kokybės, visus rūbelius ir vystyklus nupirkus išskalbdavau paprastais, o tuos kur turi kontaktą su oda iki metukų skalbdavau vaikishkais "bobas" milteliais smile.gif Tiesa pirkom ir naujų parduotuvinių suknelių ir kostiumėliu, bet turiu pripažinti, kad jų kokybė (ypač MAXIMINIŲ) ne ką geresnė už tuos iš padėvėtų drabužių parduotuvių. Beje ten ir visiškai naujų rūbelių, dar su gamyklinėm etiketėm rast galima smile.gif Kaune labiausiai megstu Dalmeta kalniečių PC ir kitoj savanorių prospekto pusėj priešais Kalniečių PC esančia Taipogi Dalmetos parduotuvę smile.gif dar viena labai faina Kestučio gatvėj yra smile.gif Savo antram vaikyčiui labai daug turiu rūbelių likusių nuo dukrytės, tik vėlgi pirmam mėnesiui pirksiu naujus iš RIKI parduotuvės smile.gif Na, ir jeigu bus berniukas, tai teks pakaitalo suknytėm paieškot biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(kalinka1980 @ 2006 10 15, 13:54)
labukas smile.gif mano nuomone naujagymiui geriau pirkti naujus drabuzius, yra ne brangiu ir parduotuvese,o ypac Maximoj,Rimi.Ir dar neseniai ziurejau televizijos laida apie padevetas parduotuves, ten buvo kalbama,gerai ar blogai pirkti drabuzius vaikuciams, tai gydytoja dermatologe paaiskino, kad iki 1 metu geriau ne pirkti, nes labai ilgai yra isskalbiamas tas dezinfekavimo hemikalas is drabuziu,o tai gali alergizuoti vaikelio oda.

4u.gif Visiskai su tuo sutinku. Man ne tik tos dezinfekcijos priemones neduoda ramybes, bet ir mintis kiek ranku jau praejo tie drabuziai. BRRR. Maximoje nauji ir tikrai neblogos kokybes sliaustai kainuoja nuo 10Lt. iki 30Lt. pasirinkimas kokiu tik nori, gali net spalvine gama suderinti su lovytes ir vezimelio pataliukais. Man maloniau pirkti tik naujus, nes juos nesioja mano vaikai. O tos mamos kur rengia is devetu, nesupykit matosi ant tu drabuzeliu, kad jie deveti, o ne nauji, spalvos isblukusios, modeliai pasene. As bandziau vaikscioti po "skudurynus" smyrda ten.
g.gif Taip jeigu seimos biudzetas plonas, taip padeveti gal ir sprendzia problema, bet vis manau geriau maziau, bet nauju ir geru rubu. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(mamuliauske @ 2006 10 24, 13:02)
4u.gif Visiskai su tuo sutinku. Man ne tik tos dezinfekcijos priemones neduoda ramybes, bet ir mintis kiek ranku jau praejo tie drabuziai. BRRR. Maximoje nauji ir tikrai neblogos kokybes sliaustai kainuoja nuo 10Lt. iki 30Lt. pasirinkimas kokiu tik nori, gali net spalvine gama suderinti su lovytes ir vezimelio pataliukais. Man maloniau pirkti tik naujus, nes juos nesioja mano vaikai. O tos mamos kur rengia is devetu, nesupykit matosi ant tu drabuzeliu, kad jie deveti, o ne nauji, spalvos isblukusios, modeliai pasene. As bandziau vaikscioti po "skudurynus" smyrda ten.
g.gif  Taip jeigu seimos biudzetas plonas, taip padeveti gal ir sprendzia problema, bet vis manau geriau maziau, bet nauju ir geru rubu. smile.gif

Sutinku thumbup.gif
Atsakyti