Įkraunama...
Įkraunama...

Rūbeliai: iš turgaus /parduotuvės/ "2-ų rankų"?

QUOTE(Gailė @ 2006 07 03, 13:54)
Na, reiks apatinių vistiek važiuot ieškot į turgų, "kuitukuose" juk ir nėra. Tik kad aš dar 100 proc. nežinau, kurie būten ten skirti vilkti kaip apatinius  biggrin.gif  blush2.gif

Gaile, o ką tu vadini apatiniais rūbeliais? Aš tai būtent jų daugiausiai ir radau toje parduotuvėje Fabijoniškėse. Turiu omeny tokius bodžiukus, pas mus dar smėlinukais man rodos vadina, trumpom rankovytėm ir kur tarp kojyčių susisega. Kiek klausinėjau, tai vasarą vien su tokiu leliukas gali būti, o žiemą juos apvelka kaip apatinius marškinukus. Paprastos maikutės tai sako kad nepraktiškos, nes vis keliasi į viršų, o triusikėlių tai juk irgi nereikia, nes pampersas bus. Tai tokie bodžiukai kaip apatiniai rūbeliais patys geriausi. Aš jų nemažai nusipirkau iš puikios kokybės medvilnės, nesutrintų ir nesuteptų, ir dar ne vieną palikau, tikrai ten rastum. Ir mokėjau po 1,5 Lt biggrin.gif .
O dėl to straipsnio, tai manau, kad tokia informacija labiausiai suinteresuoti tie, kas importuoja naujus rūbus. Juk tik pagalvokit kiek klientų jie praranda blush2.gif . O higiena ir švara tai bet kokiais rūbais rengiant reikalinga. Aš galvoju, kad viską, ką nusipirkau, dabar išmirkysiu, išskalbsiu ir antrą kartą tą patį padarysiu rudeniop, prieš gimstant vaikeliui. Dar išlyginsiu ir bus kuo puikiausi rūbukai thumbup.gif . Pažįstu vieną patyrusią mamytę, su dėvėtais ruūbukais du vaikučius užauginusią, ir nieko blogo nenutiko. mirksiukas.gif
user posted image
Atsakyti
[quote=smiltpeliuke,2006 07 03, 15:16]
Gaile, o ką tu vadini apatiniais rūbeliais? Aš tai būtent jų daugiausiai ir radau toje parduotuvėje Fabijoniškėse. Turiu omeny tokius bodžiukus, pas mus dar smėlinukais man rodos vadina, trumpom rankovytėm ir kur tarp kojyčių susisega. Kiek klausinėjau, tai vasarą vien su tokiu leliukas gali būti, o žiemą juos apvelka kaip apatinius marškinukus. Paprastos maikutės tai sako kad nepraktiškos, nes vis keliasi į viršų, o triusikėlių tai juk irgi nereikia, nes pampersas bus. Tai tokie bodžiukai kaip apatiniai rūbeliais patys geriausi. Aš jų nemažai nusipirkau iš puikios kokybės medvilnės, nesutrintų ir nesuteptų, ir dar ne vieną palikau, tikrai ten rastum. Ir mokėjau po 1,5 Lt biggrin.gif .

Taip taip, aš tokių irgi radau ten jau seniau ir pripirkau krūvą, kai kurie išvis nauji, bet vistiek su ta chemija... Ai, tai va, kas tie smėlinukai! doh.gif O aš juos šliaužtinukais pavadinau. Sakau, va tik tokių tų, kur prie kūnelio liečiasi ir radau. Aa, tai žiemą juos kaip apatinius reikia rengti, ane? blush2.gif Ech, ar mokėsiu aš tą savo vaikelį rengti teisingai unsure.gif Mano irgi rudeniop jau pasibels, rugsėjį, tai nusimato šiltesni drabužėliai.
Šiaip daugiausia tokių smėlinukų ir radau, dar daug šiltų kelnyčių ir šiltesnių maikučių, tai, sakau, gal jas ant viršaus... O dar žinau, kad būna tokie marškinukai apatiniai tik užrišami raišteliais viršuj, tai tokie nepatogūs? g.gif

Tiesa, kas mergičkom ieško, tai ten dabar daugiausia joms ir privežta iš paskutinių papildymų, tokių gražių drabužėlių, kad lydžiausi žiūrinėdama wub.gif
O šiand.vieną tokį nerealų megztuką radau, kad net svarsčiau savo bachūriukui gal paimti, nu bet kad labai jau mergaitiškas... toks šiltas šiltas rožinis su kapišoniuku wub.gif Tai va, kas laukia mergaičiukių, tai patariu nubėgti ten! nestuke.gif

Ai, aš ir galvoju, kad kiek gi tų naujų pripirksi, pervirinsiu, perskalbsiu kelis kartus, perlyginsiu ir viskas bus gerai ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Gailė: 03 liepos 2006 - 17:53
QUOTE(Rucelie @ 2006 07 03, 14:02)
neskaičiau to straipsnio, bet pasakysiu kad labai daug vaikučių dėvėtais rūbeliais rengtų užauga... seniau juk dar ir ne taip buvo - eidavo brolių pusbrolių drabužėliai ratu, ir ką?užaugo vaikai...man atrodo agitaciniai tokie straipsniai, ir tiek. mano pirmasis dėvėtais užaugo nuo gimimo, antrojo laukia tas pats likimas - neuždirbam mes tiems naujiems. tikrai nesijaučiu dėl to bloga mama. ramybės dėlei kai nusipirksit tikrai daug (kad prisikauptų pilna skalbiankė), išskalbkit keletą kartų tuos rūbelius. pvz vieną kartą normaliais kokiais ariel, antrą kartą ringuvos drožlėm, trečią kartą išvis tik vandeniu. dar su virinimu programą, ir paskui išlyginkit po tų trijų skalbimų - nu tikrai ten jokia bacilytė nebus išdrįsusi likti  smile.gif

drinks_cheers.gif , visiskai pritariu!!! Tikrai nemanau, kad tie rubeliai gali pakenkti kudikiui schmoll.gif ! Juk juos devejo taip pat kudikiai, kas jau ten tokio gali atsitikti g.gif !!! Zinoma, tik butinai reik is plaut ir viskas mirksiukas.gif ! Maniskis irgi tures butent tokiu rubeliu mirksiukas.gif !!!
Atsakyti
QUOTE(Gailė @ 2006 07 03, 18:49)
Taip taip, aš tokių irgi radau ten jau seniau ir pripirkau krūvą, kai kurie išvis nauji, bet vistiek su ta chemija... Ai, tai va, kas tie smėlinukai!  doh.gif  O aš juos šliaužtinukais pavadinau. Sakau, va tik tokių tų, kur prie kūnelio liečiasi ir radau. Aa, tai žiemą juos kaip apatinius reikia rengti, ane? blush2.gif Ech, ar mokėsiu aš tą savo vaikelį rengti teisingai unsure.gif Mano irgi rudeniop jau pasibels, rugsėjį, tai nusimato šiltesni drabužėliai.
Šiaip daugiausia tokių smėlinukų ir radau, dar daug šiltų kelnyčių ir šiltesnių maikučių, tai, sakau, gal jas ant viršaus... O dar žinau, kad būna tokie marškinukai apatiniai tik užrišami raišteliais viršuj, tai tokie nepatogūs? g.gif

Aš irgi nieko neišmanau apie vaikiukų rengimą, kaip didžiausias mokslas atrodo blush2.gif . Tai visų klausinėju patarimų ir bandau atsirinkti kas man tinkama atrodo. Tai dėl tų smėlinukų man taip ir patarė, kad žiemą galima pirmiausia tokį uždėti, paskui ant viršaus arba šiltesnį šliaužtinuką su uždarom kojytėm ir ilgom rankovytėm, arba atskirus šiltesnę maikutę ir kelnytes. Bet keisčiausia tai man atrodo, kai randu visai naujagimiams parduodamus džinsiukus. Kam jų reikia? g.gif Jie atrodo tokie kieti ir nepatogūs, leliukas juose kaip su šarvais turėtų jaustis. Tai nors ir gražiai atrodo tokie miniatiūriniai, bet nepirkau nei vieno schmoll.gif . Beje, šiandien vaikiškų prekių parduotuvėj pažiūrėjau, kiek kainuoja nauji šilti megztukai mažiukams - apie 50 Lt ir daugiau ohmy.gif , o toj krautuvėlėj vieną nusipirkau už 3 Lt, o kitą rankų darbo už 4 Lt hihihi.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(smiltpeliuke @ 2006 07 03, 18:56)
Aš irgi nieko neišmanau apie vaikiukų rengimą, kaip didžiausias mokslas atrodo blush2.gif  . Tai visų klausinėju patarimų ir bandau atsirinkti kas man tinkama atrodo. Tai dėl tų smėlinukų man taip ir patarė, kad žiemą galima pirmiausia tokį uždėti, paskui ant viršaus arba šiltesnį šliaužtinuką su uždarom kojytėm ir ilgom rankovytėm, arba atskirus šiltesnę maikutę ir kelnytes. Bet keisčiausia tai man atrodo, kai randu visai naujagimiams parduodamus džinsiukus. Kam jų reikia? g.gif  Jie atrodo tokie kieti ir nepatogūs, leliukas juose kaip su šarvais turėtų jaustis. Tai nors ir gražiai atrodo tokie miniatiūriniai, bet nepirkau nei vieno  schmoll.gif . Beje, šiandien vaikiškų prekių parduotuvėj pažiūrėjau, kiek kainuoja nauji šilti megztukai mažiukams - apie 50 Lt ir daugiau  ohmy.gif , o toj krautuvėlėj vieną nusipirkau už 3 Lt, o kitą rankų darbo už 4 Lt  hihihi.gif
user posted image

Oi, dėkui dėkui, aš panašiai irgi girdėjau apie mažiuko rengimą, ačiū tau ax.gif Aš tai vienus tokius minkštus džinsiukus radau, tai nupirkau, bet vos vos didesniam, o taip tai ir man keistokai atrodo tie kieti g.gif
Gaila, kad dar toj parduotuvėj neradau jokio kombinezoniuko ar pan. šiltesnio, nes reiks iš ligoninės parvežant ir į lauką einant užvilkti, o parduotuvėj brangoka... Bet turbūt reiks pirkt, jei nerasiu. Arba turguj paieškoti.
Atsakyti
QUOTE(Gailė @ 2006 07 04, 14:46)
Oi, dėkui dėkui, aš panašiai irgi girdėjau apie mažiuko rengimą, ačiū tau  ax.gif  Aš tai vienus tokius minkštus džinsiukus radau, tai nupirkau, bet vos vos didesniam, o taip tai ir man keistokai atrodo tie kieti  g.gif
Gaila, kad dar toj parduotuvėj neradau jokio kombinezoniuko ar pan. šiltesnio, nes reiks iš ligoninės parvežant ir į lauką einant užvilkti, o parduotuvėj brangoka... Bet turbūt reiks pirkt, jei nerasiu. Arba turguj paieškoti.

as ir pastebejau kad su kombinzoniukais beda g.gif viena esu nusipirkusi bet jis tik pirmam menesiui.o tokiu didesniu kad butu 3-6 men ne su ziburiu nerandu blink.gif bet sake ju buna tik labai greit isperka g.gif g.gif g.gif
Atsakyti
Oi, dėkui dėkui, aš panašiai irgi girdėjau apie mažiuko rengimą, ačiū tau  ax.gif  Aš tai vienus tokius minkštus džinsiukus radau, tai nupirkau, bet vos vos didesniam, o taip tai ir man keistokai atrodo tie kieti  g.gif

O gal atsimeni, kiek parduotuvėj naujas kombinezoniukas kainuoja? Aš vienoj parduotuvėj, kuri prekiauja ne dėvėtais, bet ir ne visai naujais rūbais, kažkokiais nurašytais iš užsienio parduotuvių, mačiau kombinezoniukų už 33 - 39 Lt, priklausomai nuo dydžio. Yra 3 dydžių, tinkamų nuo pat mažens iki 9 mėnesio. Gal ir ne superiniai, bet atrodė visai šilti, ir kojytės gerai apačioj apsispaudžia, ir kapišoniukas yra rolleyes.gif . Spėju, kad tokia kaina turbūt žemesnė negu visai visai naujo iš kokios rimtos parduotuvės? g.gif

user posted image
Atsakyti

TAIGI TU PAIESKOK CIA SM thumbup.gif , BUNA LABAI FAINU SILTESNIU KOMBINEZONIUKU MAZYLIAMS , AS JAU TURIU NE VIENA IS CIA thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(smiltpeliuke @ 2006 07 04, 18:18)
O gal atsimeni, kiek parduotuvėj naujas kombinezoniukas kainuoja? Aš vienoj parduotuvėj, kuri prekiauja ne dėvėtais, bet ir ne visai naujais rūbais, kažkokiais nurašytais iš užsienio parduotuvių, mačiau kombinezoniukų už 33 - 39 Lt, priklausomai nuo dydžio. Yra 3 dydžių, tinkamų nuo pat mažens iki 9 mėnesio. Gal ir ne superiniai, bet atrodė visai šilti, ir kojytės gerai apačioj apsispaudžia, ir kapišoniukas yra  rolleyes.gif . Spėju, kad tokia kaina turbūt žemesnė negu visai visai naujo iš kokios rimtos parduotuvės?  g.gif

user posted image

Taip, tikrai pigiau. Tiksliai netsimenu, bet kažkas apie 70 lituku, atrodo. Nors rimi, jei gerai pamenu, uz apie 55 lt.maciau.
Papildyta:
QUOTE(SVAJA32 @ 2006 07 04, 18:26)
TAIGI TU PAIESKOK CIA SM thumbup.gif , BUNA LABAI FAINU SILTESNIU KOMBINEZONIUKU MAZYLIAMS , AS JAU TURIU NE VIENA IS CIA  thumbup.gif

O kas yra SM blush2.gif
Papildyta:
Oi, supratau! biggrin.gif Nu ir durna galva! lotuliukas.gif O dar sako, kad berniukus nešiojančios ne tokios išsiblaškę! nestuke.gif biggrin.gif Ačiū, būtinai paieškosiu čia! drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Gailė @ 2006 07 03, 12:42)
Kaip smagu, kad kažkam galėjau pagelbėti  ax.gif  nestuke.gif
Šiaip tikrai, kiek kur apibėgau, tai niekur tiek daug neradau, ir tiek nenusipirkau.
Bat vakar apsižiūrėjau namuos, ką jau turiu (atrodė, kad tiek daug jau), o, pasirodo, kad dar labai daug trūksta. Ir būtent apatinių marškinėlių visokių ir pan. Dar perskaičiau vakar "Tavo vaikas" liepos numeryje straipsnį apie dėvėtus rūbelius mažiausiems, tai taip visokių abejonių kilo... unsure.gif  g.gif  Gal kuri skaitėt? Labai jau ten prigąsdina  unsure.gif Ir dar ten rašo, kad apatinius rūbelius mažyliams yra draudžiama dėvėtose pardavinėti, tik viršutinius. Tai va, kodėl aš tik viršutinius ir radau. Nors tie šliaužtinukai tagi vistiek liečiasi su kūneliu... Ach, visai pasimečiau. O dar pirmas vaikelis, tai išvis dabar tokia neišmanėle jaučiuosi  unsure.gif  verysad.gif

aš ir skaičiau. nepatiko man tas straipsnis schmoll.gif nors ir dvi nuomonės, bet labai aiškiai jaučiasi, kuri labiau palaikoma. Pilna pas mano pipirą drabužių iš devėtų. Tiek, kiek reikia, naujų nepripirkčiau doh.gif be to, man jie žymiai gražesni nei parduotuvėj nauji.

o bodžiukų pilna parduotuvėse, ir maikučių. juk per tokius karščius kauo dabar tikrai nevilksi vaikui kokios maikės naujos pirktos, o ant viršaus jau iš padevėtų. praskalbiu gerai ir nešioja mano pipiras - nematau problemos.
Atsakyti
QUOTE(Isila @ 2006 07 06, 17:16)
aš ir skaičiau. nepatiko man tas straipsnis  schmoll.gif  nors ir dvi nuomonės, bet labai aiškiai jaučiasi, kuri labiau palaikoma. Pilna pas mano pipirą drabužių iš devėtų. Tiek, kiek reikia,  naujų nepripirkčiau doh.gif be to, man jie žymiai  gražesni nei parduotuvėj nauji.

o bodžiukų pilna parduotuvėse, ir maikučių. juk per tokius karščius kauo dabar tikrai nevilksi vaikui kokios maikės naujos pirktos, o ant viršaus jau iš padevėtų. praskalbiu gerai ir nešioja mano pipiras - nematau problemos.

Aš jau irgi visai nusiraminau nestuke.gif Gerai perskalbsiu keliskart ir rengsiu ax.gif
Kažką kitą už tuos pinigėlius galėsiu mažiukui nupirkti wub.gif Beto, tiek drabužėlių tikrai nepripirktume naujų tiek įvairių gražių ax.gif
Labai smagu, kai gali pasimokyti iš kitų patirties mirksiukas.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti

Sveikos, busimos mamytes 4u.gif

Nzn ar cia pataikiau, bet bandysiu 4u.gif Sutvarkiau turimus drabuzius ir surinkau nemaza savo mazyliu rubeliu maisa. Tai butu slauztinukai, smelinukai, kepurytes, pirstinytes, kojinytes, kelnytes, svarkeliai. Viskas ko reikia naujagimiui. Rubeliu, priklausomai nuo vaiko augimo tempu, turetu uztekti ~ iki 6 men. Yra keletas nauju, visi kiti, maziau ar daugiau, nesioti. O kiek gi naujagimis juos nesioja smile.gif Tvarkingi, isskalbti. Taigi, jei kam reikia, mielai atiduosiu. Rasykite AZ, susitarsim del perdavimo. 4u.gif
Atsakyti