Įkraunama...
Įkraunama...

Rūbeliai: iš turgaus /parduotuvės/ "2-ų rankų"?

Šiandien Vilniuje, Fabijoniškių gale "Šeimos aprangoj" prie "Minimaximos" visi rūbeliai beibiams ir vaikams po 1,-. Kokybė gal ir ne pati šviežiausia, ale rasti šį tą vistiek galima- bodžiai, kelnytės, megztukai, džinsiukai, šliaužtai.
Atsakyti
Aš buvau nusiteikusi viską naują susipirkti savo leliui. Panorėjau ir praėjo doh.gif Nusiprikau keletą rūbelių, o kokių 200lt jau ir nėra. Bet tai tik mizeris. Taip kad labai puikiai pradėjau pasižvalgyti po kitokias pardas.
O dėl straipsnio, tai man jį mama perpasakojo. Žinant, kas žurnalo rėmėjai tampa aišku, kas tokius kraupius straipsnius ir užsako. Kai padarys rūbelius noramiomis kainomis, bus galima ir į tokius straipsnius ramiau sureaguoti 4u.gif ir parduotuvės apsipirkinėti kaip pridera biggrin.gif
Atsakyti
Oi mergaites jau, kad rubeliu gavau doh.gif , vakar bendradarbe atityse du maisus ir visi tokie grazus wub.gif !!! Iki puse metu turbut nieko nereikes pirkti g.gif ! O dar ir savo turejau prisipirkus, tai visa spynta uzversta doh.gif doh.gif doh.gif !!!

As irgi uz devetu rubu parduotuves drinks_cheers.gif ! Pati ten nemazai rubeliu leliui pirkau mirksiukas.gif !
Atsakyti
QUOTE(light blue @ 2006 07 19, 11:59)
Aš buvau nusiteikusi viską naują susipirkti savo leliui. Panorėjau ir praėjo  doh.gif Nusiprikau keletą rūbelių, o kokių 200lt jau ir nėra. Bet tai tik mizeris. Taip kad labai puikiai pradėjau pasižvalgyti po kitokias pardas.
O dėl straipsnio, tai man jį mama perpasakojo. Žinant, kas žurnalo rėmėjai tampa aišku, kas tokius kraupius straipsnius ir užsako. Kai padarys rūbelius noramiomis kainomis, bus galima ir į tokius straipsnius ramiau sureaguoti  4u.gif ir parduotuvės apsipirkinėti kaip pridera  biggrin.gif

as irgi visokiu drabuzeliu paveldejau ir itariu dar sunesh kai gims lelka. dali kuitukuose susipirkau ir supratau kad nauju neapsimoka maziam pirkti, nes viena karta iskalbi (rekomenduoja perskalbti tiek naujus tiek devetus) ir taij siule isyra, tai saga jau isiuti reikia doh.gif , o is devetu tai ir aukstesnej tempeeraturoj skalbiau ir lyginau ir NIEKO. atrodo taip pat kaip tie "nauji".
jei labai noresis nusipirksiu kai gims koki kostiumeli viena kita iseigai, bet ne daugiau... blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(bumba @ 2006 07 07, 13:28)
Sveikos, busimos mamytes  4u.gif

Nzn ar cia pataikiau, bet bandysiu  4u.gif  Sutvarkiau turimus drabuzius ir surinkau nemaza savo mazyliu rubeliu maisa. Tai butu slauztinukai, smelinukai, kepurytes, pirstinytes, kojinytes, kelnytes, svarkeliai. Viskas ko reikia naujagimiui. Rubeliu, priklausomai nuo vaiko augimo tempu, turetu uztekti ~ iki 6 men. Yra keletas nauju, visi kiti, maziau ar daugiau, nesioti. O kiek gi naujagimis juos nesioja  smile.gif Tvarkingi, isskalbti. Taigi, jei kam reikia, mielai atiduosiu. Rasykite AZ, susitarsim del perdavimo.  4u.gif

Ar jau rubelius kas nors priglaude? o gal dar jie yra, mielai paimciau ir ne uz dyka.
Laukiu atsakymo
Atsakyti
Gal yra mamyciu is Kauno? Kur Kaune padevetuose daugiau rubu mazuliams? verysad.gif

ieskom 4u.gif
Atsakyti
sveikutes,
as irgi uz padevetus drabuzelius. dar nei vieno naujo nepirkau. daug mums atidave, bet kaip ir kiekvienai mamytei vis norisi savo atzalai kazka nupirkti: tai tokias krutas kelnes naujagimiams nupirkau ir marskinuku ir tik kelis litus kainavo, o dar paltukas ir striukite, turi mazius ir dvejus dzinsus tai bernas kaip reikiant madingas. ir man smagu. beje tuos drabuzelius gerai ringuvoj isskalbi ir jokio kvapo nelieka ir nesusinesioja.
ir kas kad mums padovanojo sliaustukus naujus is firmines parduotuves, iskalbiau pirma karta issitempe, po antro knopke iskrito, meskiukas isbluko nu ir daugiau nedevejom verysad.gif
taip kad mamytes pirmyn i padevetu drabuziu parduotuves thumbup.gif
Atsakyti
labai fainu drabuzeliu galima rast padevetuose pardutuvese.ir kaina labai priimtina.juk kiek daug reikia pvz, bodziuku. o parduotuveje ju kainos apie 12lt, o padevetuose naujus galima ir uz 3-5lt nusipirkt. o dar buna tikrai labai originaliu ir puosniu drzbuzeliu. juk greitai auga vaikiukai, todel nauju neprisipirksim.
as dauguma planuoju pirkti devetu rube parduotuvej,o nauja nebent kombinezoniuka koki ar siaip siltesniu rubeliu, nes labai jau sunku juos surast g.gif:
Atsakyti
QUOTE(Pacific @ 2006 08 15, 18:56)
as dauguma planuoju pirkti devetu rube parduotuvej,o nauja nebent kombinezoniuka koki ar siaip siltesniu rubeliu, nes labai jau sunku juos surast g.gif:

Tu greičiau planuok mirksiukas.gif Nes tuoj judėt sunku bus, o ir daug važinėti reikia, kad kažką vertingo rastum. Čia reikia kantrybės ir sveikatos mirksiukas.gif
O išvis Kaune kažką padoraus, neužskalbto, nenugremžto leliukams galima rasti padėvėtuose? g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo light blue: 16 rugpjūčio 2006 - 19:36
QUOTE(light blue @ 2006 08 16, 19:34)
Tu greičiau planuok  mirksiukas.gif Nes tuoj judėt sunku bus, o ir daug važinėti reikia, kad kažką vertingo rastum. Čia reikia kantrybės ir sveikatos  mirksiukas.gif
O išvis Kaune kažką padoraus, neužskalbto, nenugremžto leliukams galima rasti padėvėtuose? g.gif

tikrai yra ir net su etiketem ir visiskai nauju rubeliu yra thumbup.gif ir labai graziu.
as tai tik per dvi praduotuves pereinu visalak, i kitas net neinu.
uzeinu laisvej kur yra tokia didele didele, ten net visas skyrius yra vaikisku rubeliu. ir dar uzeinu i parduotuve pris prisikelimo baznycios. ten irgi viskas labai graziai sukabinta ax.gif
Atsakyti
sveikutes,
o man vilniuje patinka parduotuve "drabuziu pasaulis" visi drabuzeliai leliukams tokie grazus, faini ir beje su etiketemis. ir neissiskalbia kaip pirkti brangiose parduotuvese
vat thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(saulute26 @ 2006 08 18, 11:58)
sveikutes,
o man vilniuje patinka parduotuve "drabuziu pasaulis" visi drabuzeliai leliukams tokie grazus, faini ir beje su etiketemis. ir neissiskalbia kaip pirkti brangiose parduotuvese
vat thumbup.gif

O kur yra tas drabužių pasaulis? ax.gif
Atsakyti