šiaip, manau, kad nesvarbu iš kur tie rūbeliai, svarbiausiai tinkamai juos prižiūrėti, kad vaikas visada būtų švarus.
aš pirkau tik naujus, juos išskalbiau prieš aprengiant ir išlyginau... kai tik sužinojau, kad
iškart pradėjau po truputi pirkti rūbelius, vis negalėdavau ramiai praeiti pro juos praeiti (netikiu visokiais prietarais), todėl, kai jau artėjo gimdymo laikas, rūbelių turėjau pakankamai... vežimėlį ir lovytę irgi pirkom naujus. o jau vėliau tai daug kas rūbelių padovanojo, keleta pirkau iš SM...
šiaip, manau, kad nesvarbu iš kur tie rūbeliai, svarbiausiai tinkamai juos prižiūrėti, kad vaikas visada būtų švarus.
QUOTE(laizanika @ 2007 06 14, 17:10)
O as priesingai - niekad nenoreciau vezimelio ir loveles is antru ranku
Geriau jau nusipirkciau naujus pigesnius, nei padevetus
Patalyne ir ciuzinuka zinoma tik nauja, bet rubeliai ir batukai - tikrai jokio skirtumo
Na aisku jeigu gali sau leisti pirkti viska nauja - kodel gi ne,bet man asmensikai tai per brangu
Na aisku jeigu gali sau leisti pirkti viska nauja - kodel gi ne,bet man asmensikai tai per brangu
Mums lovyte atidave sesuo savo mergaites, vezimeli pirkom nauja
rubelius pirkom labai ivairius, ir naujus ir is antru ranku
va bet del batuku, tai ne uz ka neperku avetu, nes kitas vaikas gali iskraipyti batukus , tad geriau jau jei negali istengt geros avalynes nupirkt, tai tada geriau pigesne ,bet nauja
QUOTE(Emie @ 2007 07 03, 23:52)
As daug drabuzeliu pirkau babyland interneto parduotuveje, ypac patiko naujagimio kraiteliai ir vokeliai. 
Būk gera, pasidalink konkrečiau kuriuo vokeliu iš babyland'o esi patenkinta?
beje, ar išmierytės babyland'e atitinka standartus, nėra sumažinti ar padidinti?
QUOTE(Majaa @ 2007 07 04, 09:07)
Būk gera, pasidalink konkrečiau kuriuo vokeliu iš babyland'o esi patenkinta?
Planuoju ir aš iš ten užsisakyti kokią partijytę, nes norisi bent pradžiai naujais drabužėliais savo lėlytę aprengti, o paskui manau ir second hand'ai pats tas bus, kai ims dienomis augti
beje, ar išmierytės babyland'e atitinka standartus, nėra sumažinti ar padidinti?
Butent tokio, koki pirkau, dabar nematau parduotuveje, bet yra kitokiu vokeliu, man jie patiko,kad galima naudoti kaip apkloteli i vezimeli, labai patogu. Del dydziu, tai pirkau sliauztinukus, marskinelius, tai atitiko, kitu drabuzeliu nezinau.
Gal jau kam nereikia kudikių rubelių, bučiau labai dekinga atidavusiai mamai
padevetuose tikrai yra nauju kudikiui drabuzeliu, juos isskalbi ir viskas. tiesa pasakius parduotuvej pirkti medvilnniai siaustinukai susitrauke
Sakykit mamytės, o kaip "babyland" drabužiukų kokybė?
Gal galėtumėt kuri pakomentuot? Man ten keletas daiktelių patiko, tik baisoka užsakinėt nieko tikro nežinant..
QUOTE(Jurava @ 2007 07 13, 19:09)
Sakykit mamytės, o kaip "babyland" drabužiukų kokybė?
Gal galėtumėt kuri pakomentuot? Man ten keletas daiktelių patiko, tik baisoka užsakinėt nieko tikro nežinant..
Kokybė drabužėlių kaip ir visu lenkiškų, aš tai esu patenkinta kokybės ir kainos santykiu,"Čipoline", "Vaiku mieste" dauguma drabužėlių iš Lenkijos, bet ten žymiai brangiau, pirkau babyland parduotuvėje glaustinukė Gelytes, tai tokia pat Čipoline kainuoja 18 lt
as manau, kad kudikiams ir vaikuciams tikrai galima nusirpirkti rubeliu ir is "2 ranku", gerai isskalbti ir islyginti.
Juk vaikai labai auga, paziurejau kainas rubeliu parduotuvese - bankrotas
Gal but tik batukus pirkciau parduotuveje naujus, bet visa kita tikrai galima imti is "ten"
Mano daugelis pazistamu taip dare ir daro ir jokiu problemu neturi su vaikuciu arjo sveikata
Gal but tik batukus pirkciau parduotuveje naujus, bet visa kita tikrai galima imti is "ten"
Mano daugelis pazistamu taip dare ir daro ir jokiu problemu neturi su vaikuciu arjo sveikata
QUOTE(Silence @ 2007 07 30, 18:34)
as manau, kad kudikiams ir vaikuciams tikrai galima nusirpirkti rubeliu ir is "2 ranku", gerai isskalbti ir islyginti.
Aš net nežiūrėjau kainų, nėra dar noro, bet užtenka pasiklausyt mamkų, įtraiu ir aš palakstysiu