Nusipirkau labai graziu padevetu (kiti visiskai nauji) rubeliu
Turiu pazystamu kurios prekiauja padevetais rubais tai jos man ir pririnko
labas, mamos
Mazas vyrutis, jau beveik 10 men, iesko gerokai mazesnio berniuko, kuriam galetu uz simboline kaina (uz lita, du, tris) parduoti savo rubelius ir taip susitaupyti triratukui
Gyvena Vilniuje, zveryne. Visi rubeliai skalbti su neutral milteliais.
Kam idomu, atsiliepkit, pasimatysim, susipazinsim - gal jums patiks ir berniukas, ir jo mama, ir jo rubeliai
Mazas vyrutis, jau beveik 10 men, iesko gerokai mazesnio berniuko, kuriam galetu uz simboline kaina (uz lita, du, tris) parduoti savo rubelius ir taip susitaupyti triratukui
Gyvena Vilniuje, zveryne. Visi rubeliai skalbti su neutral milteliais.
Kam idomu, atsiliepkit, pasimatysim, susipazinsim - gal jums patiks ir berniukas, ir jo mama, ir jo rubeliai
Aš nieko blogo tame nematau, juk vistiek tuos drabužėlius namie pati išskalbi. Mano pirmas sūnelis užaugo su iš padėvėtų pirktais drabužėliais, ir auga sveikas vaikutis
aš irgi pirkau įvairių rūbelių ir iš visur - iš padėvėtų, iš turgaus ir iš parduotuvės...
bet, labiausiai nusivyliau, kad parduotuvėje nusipirkau brangius marškinėlius, kurie užsisega nugarytėje
vat kartais taip ir būna - apakinta tų marškinėlių grožio, neatkreipiau dėmesio, kad jų užsegimas labai spaus nugarytę gulinčiam leliukui
kartais padėvėtuose gali nusipirkti tikrai paprastesnių ir geresnių daiktų... ir dar žymiai pigiau
bet, labiausiai nusivyliau, kad parduotuvėje nusipirkau brangius marškinėlius, kurie užsisega nugarytėje
vat kartais taip ir būna - apakinta tų marškinėlių grožio, neatkreipiau dėmesio, kad jų užsegimas labai spaus nugarytę gulinčiam leliukui
kartais padėvėtuose gali nusipirkti tikrai paprastesnių ir geresnių daiktų... ir dar žymiai pigiau
Padevetuose ne tik ne prastesni, bet tikrai geresni ir grazesni. Palyginkim kokybe lenkisku drabuzeliu ir firminiu Next, Early days, George ir t.t. O del dezinfekcijos nemanau, kad reiktu jaudintis, juk islyginat po skalbimo, tai manau, kad visos negeroves zuva... As tik uz padevetus
Na dar yra vienas variantas - atsisiuntimas is UK, JAV, bet cia jau truputeli brangiau atsieis
nezinau kaip kitos mamytes bet as laikausi nuostatos iki metuku nepirkti devetu rubu mazylei, nes odyte labai jautri, rizikuot nenoriu. na nebent jie ten butu visiskai nauji, kas pasitaiko labai retai. o ir parduotuviu yra visokiu ir visokiomis kainomis pardavinejanciu rubelius, tik reik moket ieskoti
man drauge parekomendavo net neparduotuvej o is tokio vyro pirkti, jis pardavineja namuose, veza pats drabuzelius, todel pas jy antkainiu nera 
Papildyta:
daug pigiau gaunasi pirktis internetu, net is paciu jav puslapiu. ypac prekes dvynukams, trynukams ir pan ten daug pigesnes ir eina komplektais, ne tik drabuzeliai, kitos priemones. na bet as turiu tik viena
Papildyta:
QUOTE(ritoolia @ 2007 12 14, 16:20)
Padevetuose ne tik ne prastesni, bet tikrai geresni ir grazesni. Palyginkim kokybe lenkisku drabuzeliu ir firminiu Next, Early days, George ir t.t. O del dezinfekcijos nemanau, kad reiktu jaudintis, juk islyginat po skalbimo, tai manau, kad visos negeroves zuva... As tik uz padevetus
Na dar yra vienas variantas - atsisiuntimas is UK, JAV, bet cia jau truputeli brangiau atsieis
daug pigiau gaunasi pirktis internetu, net is paciu jav puslapiu. ypac prekes dvynukams, trynukams ir pan ten daug pigesnes ir eina komplektais, ne tik drabuzeliai, kitos priemones. na bet as turiu tik viena
QUOTE(Auryte Sh. @ 2007 12 15, 14:11)
nezinau kaip kitos mamytes bet as laikausi nuostatos iki metuku nepirkti devetu rubu mazylei, nes odyte labai jautri, rizikuot nenoriu. na nebent jie ten butu visiskai nauji, kas pasitaiko labai retai. o ir parduotuviu yra visokiu ir visokiomis kainomis pardavinejanciu rubelius, tik reik moket ieskoti
man drauge parekomendavo net neparduotuvej o is tokio vyro pirkti, jis pardavineja namuose, veza pats drabuzelius, todel pas jy antkainiu nera 
Papildyta:
Papildyta:
mano pirmoji išaugo su padėvėtais...beje ir dabar vos ne visi drabužėliai iš ten...ir jokių alergijų, bėrimų ir t.t. neatsirado...aš tik UŽ padėvėtus...o kokybė tikrai nepalyginama su naujų
QUOTE(Auryte Sh. @ 2007 12 15, 15:11)
Papildyta:
Papildyta:
pritariu, as nei vieno rubelio savo suneliui nepirkau padeveto. visi nauji ir tuo labai dziaugiuosi
Aš irgi perku kaip sakoma second hand
ir tikrai yra labai gražių rūbelių naujagimiam, ypač angliški
nes firminėse ir netik parduotuvėse kainos
QUOTE(Lialia26 @ 2007 12 19, 14:13)
Aš irgi perku kaip sakoma second hand
ir tikrai yra labai gražių rūbelių naujagimiam, ypač angliški
nes firminėse ir netik parduotuvėse kainos 
na as nusiteikus vaikui pirkti rubus second hand. labai jautri vaiku odyte. perku labai paprastus, bet kokybiskus rubelius, kad nesualergizuoti jo odytes. jie gi greit auga daug rubu nereikia, be to pastoviai kas nors ka nors dovanu atnesa
Na, busimam leliukui rubu turim daugiau nei proto - atiduoti, uosvienes supirkti, manau, kad didele dalis liks neapvilkti, nes greitai isaugs. Pati pasirupinau tik keletu nauju rubeliu is parduotuves, nes paprasciausiai nera tam reikalo...