Įkraunama...
Įkraunama...

Rūbeliai: iš turgaus /parduotuvės/ "2-ų rankų"?

Nusipirkau labai graziu padevetu (kiti visiskai nauji) rubeliu thumbup.gif Turiu pazystamu kurios prekiauja padevetais rubais tai jos man ir pririnko thumbup.gif
Atsakyti
labas, mamos smile.gif
Mazas vyrutis, jau beveik 10 men, iesko gerokai mazesnio berniuko, kuriam galetu uz simboline kaina (uz lita, du, tris) parduoti savo rubelius ir taip susitaupyti triratukui 4u.gif
Gyvena Vilniuje, zveryne. Visi rubeliai skalbti su neutral milteliais.
Kam idomu, atsiliepkit, pasimatysim, susipazinsim - gal jums patiks ir berniukas, ir jo mama, ir jo rubeliai thumbup.gif
Atsakyti
pirkau is padevetu ir patenkinta esu smile.gif
Atsakyti
Aš nieko blogo tame nematau, juk vistiek tuos drabužėlius namie pati išskalbi. Mano pirmas sūnelis užaugo su iš padėvėtų pirktais drabužėliais, ir auga sveikas vaikutis 4u.gif
Atsakyti
aš irgi pirkau įvairių rūbelių ir iš visur - iš padėvėtų, iš turgaus ir iš parduotuvės... mirksiukas.gif
bet, labiausiai nusivyliau, kad parduotuvėje nusipirkau brangius marškinėlius, kurie užsisega nugarytėje fool.gif fool.gif
vat kartais taip ir būna - apakinta tų marškinėlių grožio, neatkreipiau dėmesio, kad jų užsegimas labai spaus nugarytę gulinčiam leliukui doh.gif
kartais padėvėtuose gali nusipirkti tikrai paprastesnių ir geresnių daiktų... ir dar žymiai pigiau blink.gif
Atsakyti
Padevetuose ne tik ne prastesni, bet tikrai geresni ir grazesni. Palyginkim kokybe lenkisku drabuzeliu ir firminiu Next, Early days, George ir t.t. O del dezinfekcijos nemanau, kad reiktu jaudintis, juk islyginat po skalbimo, tai manau, kad visos negeroves zuva... As tik uz padevetus thumbup.gif drinks_cheers.gif Na dar yra vienas variantas - atsisiuntimas is UK, JAV, bet cia jau truputeli brangiau atsieis
Atsakyti
nezinau kaip kitos mamytes bet as laikausi nuostatos iki metuku nepirkti devetu rubu mazylei, nes odyte labai jautri, rizikuot nenoriu. na nebent jie ten butu visiskai nauji, kas pasitaiko labai retai. o ir parduotuviu yra visokiu ir visokiomis kainomis pardavinejanciu rubelius, tik reik moket ieskoti thumbup.gif man drauge parekomendavo net neparduotuvej o is tokio vyro pirkti, jis pardavineja namuose, veza pats drabuzelius, todel pas jy antkainiu nera bigsmile.gif
Papildyta:
QUOTE(ritoolia @ 2007 12 14, 16:20)
Padevetuose ne tik ne prastesni, bet tikrai geresni ir grazesni. Palyginkim kokybe lenkisku drabuzeliu ir firminiu Next, Early days, George ir t.t. O del dezinfekcijos nemanau, kad reiktu jaudintis, juk islyginat po skalbimo, tai manau, kad visos negeroves zuva... As tik uz padevetus  thumbup.gif  drinks_cheers.gif Na dar yra vienas variantas - atsisiuntimas is UK, JAV, bet cia jau truputeli brangiau atsieis

daug pigiau gaunasi pirktis internetu, net is paciu jav puslapiu. ypac prekes dvynukams, trynukams ir pan ten daug pigesnes ir eina komplektais, ne tik drabuzeliai, kitos priemones. na bet as turiu tik viena rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Auryte Sh. @ 2007 12 15, 14:11)
nezinau kaip kitos mamytes bet as laikausi nuostatos iki metuku nepirkti devetu rubu mazylei, nes odyte labai jautri, rizikuot nenoriu. na nebent jie ten butu visiskai nauji, kas pasitaiko labai retai. o ir parduotuviu yra visokiu ir visokiomis kainomis pardavinejanciu rubelius, tik reik moket ieskoti thumbup.gif  man drauge parekomendavo net neparduotuvej o is tokio vyro pirkti, jis pardavineja namuose, veza pats drabuzelius, todel pas jy antkainiu nera  bigsmile.gif
Papildyta:
daug pigiau gaunasi pirktis internetu, net is paciu jav puslapiu. ypac prekes dvynukams, trynukams ir pan ten daug pigesnes ir eina komplektais, ne tik drabuzeliai, kitos priemones. na bet as turiu tik viena rolleyes.gif

mano pirmoji išaugo su padėvėtais...beje ir dabar vos ne visi drabužėliai iš ten...ir jokių alergijų, bėrimų ir t.t. neatsirado...aš tik UŽ padėvėtus...o kokybė tikrai nepalyginama su naujų blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Auryte Sh. @ 2007 12 15, 15:11)
nezinau kaip kitos mamytes bet as laikausi nuostatos iki metuku nepirkti devetu rubu mazylei, nes odyte labai jautri, rizikuot nenoriu. na nebent jie ten butu visiskai nauji, kas pasitaiko labai retai. o ir parduotuviu yra visokiu ir visokiomis kainomis pardavinejanciu rubelius, tik reik moket ieskoti thumbup.gif  man drauge parekomendavo net neparduotuvej o is tokio vyro pirkti, jis pardavineja namuose, veza pats drabuzelius, todel pas jy antkainiu nera  bigsmile.gif
Papildyta:

pritariu, as nei vieno rubelio savo suneliui nepirkau padeveto. visi nauji ir tuo labai dziaugiuosi thumbup.gif o kaip prdes vaikscioti tai gal ir uzeisiu pasidairyti, gal ka gero rasiu mirksiukas.gif
Atsakyti
Aš irgi perku kaip sakoma second hand mirksiukas.gif ir tikrai yra labai gražių rūbelių naujagimiam, ypač angliški thumbup.gif nes firminėse ir netik parduotuvėse kainos doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Lialia26 @ 2007 12 19, 14:13)
Aš irgi perku kaip sakoma second hand  mirksiukas.gif  ir tikrai yra labai gražių rūbelių naujagimiam, ypač angliški thumbup.gif nes firminėse ir netik parduotuvėse kainos  doh.gif

na as nusiteikus vaikui pirkti rubus second hand. labai jautri vaiku odyte. perku labai paprastus, bet kokybiskus rubelius, kad nesualergizuoti jo odytes. jie gi greit auga daug rubu nereikia, be to pastoviai kas nors ka nors dovanu atnesa rolleyes.gif
Atsakyti
Na, busimam leliukui rubu turim daugiau nei proto - atiduoti, uosvienes supirkti, manau, kad didele dalis liks neapvilkti, nes greitai isaugs. Pati pasirupinau tik keletu nauju rubeliu is parduotuves, nes paprasciausiai nera tam reikalo... ax.gif
Atsakyti