Įkraunama...
Įkraunama...

Rūbeliai: iš turgaus /parduotuvės/ "2-ų rankų"?

QUOTE(rut @ 2007 07 13, 11:48)
padevetuose tikrai yra nauju kudikiui drabuzeliu, juos isskalbi ir viskas. tiesa pasakius parduotuvej pirkti medvilnniai siaustinukai susitrauke  ax.gif

tik skalbti juos pradziai reikia 2kartus
Atsakyti
Man jau dabar labai daug rūbelių atidavė draugai ir giminės, o kitus pirksiu dėvėtų drabužių parduotuvėse, nes 2.gif labai greitai auga ir pirkti drabužius už 20LT kurios panešios daugiausiai mėnesį nesinori... blink.gif
Atsakyti
Na as irgi UZ padevetus drinks_cheers.gif Ir kainos ne tokios kosmines, ir kokybe gera-ne kaip turginiu, kur paskalbi ir susitraukia(taip karta su mano rubais buvo). O beto as turiu kruva savo kudikisku rubeliu, kuriuos mama sukrovus spintoj laiko, sake:"gaila ismest, kada nors prireiks" biggrin.gif Taip kad dar dasipirksiu ko pritruks ir viskas 4u.gif nestuke.gif
Atsakyti
As irgi UZ padevetus drabuzius, ypac vaikams.
Jei jau ten jie gerai atrodo, reiskia kokybe superine! Kokia idomi statistika: vos ne 80% drabuziu pirktu parduotuveje arba supliso arba "pakeite" dydi arba spalva...o pirkti TIPO geruose parduotuvese g.gif O is padevetu praktiskai niekas nenukentejo biggrin.gif
Tik avalines niekad neperku is ten. Batukai turi buti nauji mirksiukas.gif
Atsakyti
Mano dukros visi rūbai nuo gimimo iki dabar tik iš padėvėtų. Turiu pirkus iš naujų, tai kokybė doh.gif doh.gif , o čia nešioji nešioji ir nesunešioji, ypač naujagimių. Ir dabar tuos pačius po biškį traukiu ir tvarkau, bus ir kitam leliui, man gaila pinigėlių mėtyt, nespėji nupirkt žiūrėk jau maži, be to man turginiai nepatinka su visokiais drugeliais, gėlytėm ir t.t.
Vienu žodžiu aš visada renkuosi sau ir šeimai iš padėvėtų thumbup.gif thumbup.gif , batus irgi daugumoj randu, nors perku žieminius naujus odinius.
Atsakyti
Beveik viska padevetuose ir sau is nestuminiu ir busimam vaikeliui supirkau. Jokiu skrupulu tame nematau, nors finansai ir leistu naujose krautuvese pirkti. Patiems maziausiems rubeliai tikrai puikios bukles, nenuskalbti, nenuseileti ir nenusliauzioti. Prisipirkau net tokiu daiktu, be kuriu galeciau apsieiti, jei tik naujose parduotuvese pirkti reiketu. Pvz. miegmaisi vaikeliui (uz 15 Lt, o BabyCenter parduotuvej toks pat - 80 Lt), nesyne-kengura (20 Lt), visokiu dekiuku, patiesaliuku, gryno kailio batuku-mokasinu ir pan. Iskalbiu viska 60 C temperaturos vandenyje spec. vaikiskais skalbikliais, isdziovinu, islyginu ir esu laiminga nestuke.gif
Is nauju nusipirkau tik keleta rubeliu, kuriuos vesiuos i ligonine: surisamu apatiniu marskineliu (4 vnt) ir pora bodziuku ilgomis rankovytemis.
Atsakyti
QUOTE(Paulita @ 2007 10 11, 08:08)
Beveik viska padevetuose ir sau is nestuminiu ir busimam vaikeliui supirkau. Jokiu skrupulu tame nematau, nors finansai ir leistu naujose krautuvese pirkti. Patiems maziausiems rubeliai tikrai puikios bukles, nenuskalbti, nenuseileti ir nenusliauzioti. Prisipirkau net tokiu daiktu, be kuriu galeciau apsieiti, jei tik naujose parduotuvese pirkti reiketu. Pvz. miegmaisi vaikeliui (uz 15 Lt, o BabyCenter parduotuvej toks pat - 80 Lt), nesyne-kengura (20 Lt), visokiu dekiuku, patiesaliuku, gryno kailio batuku-mokasinu ir pan. Iskalbiu viska 60 C temperaturos vandenyje spec. vaikiskais skalbikliais, isdziovinu, islyginu ir esu laiminga  nestuke.gif
Is nauju nusipirkau tik keleta rubeliu, kuriuos vesiuos i ligonine: surisamu apatiniu marskineliu (4 vnt) ir pora bodziuku ilgomis rankovytemis.

O kur Vilniuje tie sekondhandai? blush2.gif
Atsakyti
As ir tik uz padevetus drabuzelius. Kiek apejus parduotuviu nieko gero nemaciau kaip padevetuose. thumbup.gif
Atsakyti
as irgi uz padevetus rubelius thumbup.gif labai geru galima nusipirkti, o kokybe zymiai geresne nei is parduotuviu. is parduotuves kelis kart iskalbei ir jau rubelio kaip jau ir nebera doh.gif busimam leliukui jau visokiu grozybiu nupirkau is padevetu parduotuviu,gerai isskalbsiu islyginsiu ir bus thumbup.gif na o naujus rubelius planuoju kelis nusipirkti, veztis i ligonine. mirksiukas.gif
Atsakyti
As manau kad padevetu rubu parduotuvese tikrai geru dalyku galima atrasti, tik reik labai gerai isskalbti. Ir pati ruosiuos ten apsilankyti. Va dar kai drauge laukesi jos leliui parveziau drabuzeliu is Baltarusijos. Kokybe simtaprocentine, sake ner ko lygint su turginiais ir kai kuriais parduotuviniais. O kainos ten tikrai mazos... ax.gif
Atsakyti
O man kažkaip nesiseka rasti parduotuvės, kur rūbeliai būtų nenunešioti arba kainuotų mažiau nei nauji įprastose parduotuvėse g.gif verysad.gif Bet tokių pilna čia, forume ir jau beveik viską nusipirkau wub.gif
Atsakyti
Aš irgi daug ką susipirkau iš padėvėtų, kiti visiškai nauji thumbup.gif Nemažai rūbelių draugė atidavė. mirksiukas.gif Naujus nusipirkau tik parsivežimui iš ligoninės ax.gif
Atsakyti