Įkraunama...
Įkraunama...

Rūbeliai: iš turgaus /parduotuvės/ "2-ų rankų"?

Sveikos busimos mamytes smile.gif

Norejau paklausti kur galima rasti kombinezonu nesciosioms, ar kelniu,gal kas turit parduoti?

Nu as esu smulkaus sudejimo tiktu XS arba S turbut smile.gif
Atsakyti
labas, as ir nuostatos kad kudikiui nepirkt is padevetu, nieko nepirksiu.Yra ir turgui nauju nebrangiu rubeliu.
Atsakyti
QUOTE(Kamilchen @ 2008 01 03, 17:58)
labas, as ir nuostatos kad kudikiui nepirkt is padevetu,  nieko nepirksiu.Yra ir turgui nauju nebrangiu rubeliu.

Turguj rubeliai daznai neatitinka dydziu parasytu ant etiketes. Reik turet gera aki,kad nupirkt pagal dydi. Man mama neseniai nupirko busimam vaikui komplektuka - sliaustinukai, svarkliukas ir kepuryte. Tai sliaustinukai maziausio dydio, svarkiukas gal 3men vaikui, o kepuryte, tai ir dar didesniam. doh.gif
As labaiu rinkciausi firminius rubelius is "antru ranku" negu naujus is turgaus, o neiskios kokybes ir dydziu.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo violla: 04 sausio 2008 - 15:26
As pirkau parduotuveje. Dar uzsisakiau internetu is uzsienio parduotuviu, tie kurie nesiunte i LT, galima sutitarti, kad atsiustu per siuntu kompanija.
del devetu kazkaip nelabai... nes ka as zinau kas juos devejo ir kaip.
Parduotuve thumbup.gif ispardavimo metu galima nusipirkti tikrai smagiu ir jaukiu rubeliu, ir ne tokiu jau brangiu, kita vertus, leliukas mazas buna ne tiek jau ir ilgai, tad papildomai isleisti kokio 100 negaila. Vienaip ar kitaip tokia suma nieko nekeicia. g.gif
O del turgaus nezinau, nesu ten buvus blush2.gif
Atsakyti
as tai nieko pries ir is antru ranku, juolab, kad galima rasti tikrai puikios kokybes ir netgi nauju drabuzeliu ir tik po pora Lt. Vistiek greitai isauga. O nusipirkus padevetus tiesiog gerai isskalbti reikia ir viskas. ax.gif beje daznas drabuzelis pirktas is turgaus,jau kelis kartus iskalbus praranda forma, istysta.
Atsakyti
QUOTE(Agneja @ 2008 01 05, 15:28)
as tai nieko pries ir is antru ranku, juolab, kad galima rasti tikrai puikios kokybes ir netgi nauju drabuzeliu  ir tik po pora Lt. Vistiek greitai isauga. O nusipirkus padevetus tiesiog gerai isskalbti reikia ir viskas. ax.gif beje daznas drabuzelis pirktas is turgaus,jau kelis kartus iskalbus praranda forma, istysta.

visiškai pritariu, padėvėti kur kas geresnės kokybės negu nauji drinks_cheers.gif
Atsakyti
Kai ruošiau kraitelį pirkau iš visur - ir iš "Čipolinų", "Kotrynų", turgaus, ir iš dėvėtų. Kitos baiminasi padėvėtų dėl to, kad "nežinia, kas juos dėvėjo". Niu aš dar nemačiau nemielo, negražaus vaikiuko, dėl to tikrai nepergyvenu. Juk ir pačioj SM skelbimų lentoj mamos perka-parduoda leliukiškus grožius wub.gif .
Atsakyti
Tik is parduotuves... ax.gif
Atsakyti
QUOTE(vaidyle @ 2008 01 02, 16:19)
Sveikos busimos mamytes smile.gif

Norejau paklausti kur galima rasti kombinezonu nesciosioms, ar kelniu,gal kas turit parduoti?

Nu as esu smulkaus sudejimo tiktu XS arba S turbut smile.gif

As pati irgi nesiojau XS arba S, tai sekmingai radau NEXT firmos nestumines kelnes Vilniuje, parduotuveje APRANGELE, tiesiai priesais Seskines poliklinika. Ir sumokejau tik 65 Lt. Gerai tai, kad ten (turiu omeny NEXT nesciuju linija) ant visu nestuminiu kelniu yra parasyta kokiam dydziui buvusiam iki nestumo tinka. O visus kitus rubus pirkau tiesiog normaliose parduotuvese L arba XL dydzio.
Atsakyti
O del rubeliu kudikiui be skrupulu didziaja dali susipirkau padevetose. Ten norint galima ir visai nauju rasti - ypac naujagimiams. Viska isploviau, islyginau ir ramiausiai jau isaugt baigiam. Po pirmu dvieju savaiciu gimus leliui net vyras pagaliau ivertino mano "skudurinejimus" - kadangi mazius pastoviai pro pamperso sona pramyziodavo, rubeliu nespedavom keisti ir skalbti. Bet man ramu buvo, nes pilna komoda pripirkusi visko turejau. Ir vyras pasake: " isivaizduoju, jei visus tuos rubelius butu reikeje is nauju pirkti!". Tuo labiau, kad pirmuosius rubelius vaikiukas per pora savaiciu isaugo.
Atsakyti
Na as irgi turejau rubeliu ir is devetu, ir is internetiniu is uzsienio ir kazkaip del to nepergyvenu. Juk vistiek visus juos isskalbi, islygini, sutvarkai ax.gif . Kazkaip kaip tik neturejau nei vieno is turgaus ir lietuvos parduotuviu, prisiklausiau apie prasta kokybe, o beto kaina "neviliojo" ax.gif . Jei internetineje gali trigubai pigiau nusipirkti ir dar kokybe geresne, tai kam cia blaskytis g.gif
Atsakyti
mes irgi kraiteli surinkom is visur, daug ka is uk ten kainu skirtumas zymus, pas mus parduotuvese labai brangu jei viska pirkt is ten tai ohoho ir kokybe net baisu schmoll.gif
Atsakyti