va, ka tik is vaiku miesto, nupirkau tik kelis rubelius nes beveik visko turiu, drauges pririnko, kainos tikrai dedeles, grozio nepasakyciau, o kokybe tai ir negeriausia...
As savo lialiui irgi is visur pripirkau, nos dar nezinau netgi kas bus
Bet del to per daug nesijaudinu, manau spalva reiksmes neturi, ypac maziukui, kuriam pora savaiciu ir tikrai jo nieks (isskyrus artimiausius) nelankys. Zinoma, orientyras buvo i neutralias spavas. Daug ka gavau is neseniai gimdziusiu artimuju, pirkausi ir parduotuveje,ir internete, ir turguju ir second hand'e. paskutiniajam buvau praeita savaite, pries tai taip pat galvojau, kad gal vaikeliui geriau is ten nepirkti, bet kai uzsukau...
Tokia ivairove rubeliu ir tik po 1 lt (daugiausia bodikai, maikiukai). Pasiziurejau, kad vieni visai beveik nauji, kokybe-super. Nesunesioti, geru firmu, grazuciai. Uz tokius parduotuvese po 30-50 lt/vnt mokejau. O cia uz 50 lt 2 maisus rubeliu nupirkau. Gal is kai kuriu greit isaugsim, bet tikrai negaila.
Jau pirmam laikui tai daug dabar turiu. Namie visus isskalbiau po 2 kartus, "skalbianke" staciau ant karsciausio, skalavau po pora kartu (nei vienas rubelis is second hand nepaleido spalvos ir nenusiskalbe), islyginau karstu lygintuvu ir valio!!!
Tos kurios baiminasi - tikrai nematau cia nieko baisaus. Aisku, ten jie turi ta specifini dezinfektoriaus kvapa, bet dabar kvepia maloniai. Nemanau, kad kazkoks paradoksas pirkti mazyliui is padevetu. Kas juos devejo? Tokie patys maziuliukai, kaip ir musu. Jie vezami is uzsienio ir surinkti tikrai ne is vargingai gyvenanciu seimu. Uzdeti po keleta kartu, vieni visai nauji.
Vaikiukai auga kaip ant mieliu, pirktis nespesit! Rodos vakar dar buvo geras, o siandien jau per mazas. Be to ir negaila, jei kas atsitiks tam rubeliui.
As neagituoju uz pirkima second hand'e. Cia kiekvienos mamytes reikalas ir noras, be to finansai daug ka lemia. As tiesiog nematau tikslo pirkti viska parduotuvese ir moket "n" kartu brangiau.
Kai kurie parduotuviniai pas mane net toli neprilygsta padevetems. O tuos kur turguj pirkau, tai nors ir nauji, bet nieko juose ypatingo (dar ir dydis neatitinka).
Tokia ivairove rubeliu ir tik po 1 lt (daugiausia bodikai, maikiukai). Pasiziurejau, kad vieni visai beveik nauji, kokybe-super. Nesunesioti, geru firmu, grazuciai. Uz tokius parduotuvese po 30-50 lt/vnt mokejau. O cia uz 50 lt 2 maisus rubeliu nupirkau. Gal is kai kuriu greit isaugsim, bet tikrai negaila.
Jau pirmam laikui tai daug dabar turiu. Namie visus isskalbiau po 2 kartus, "skalbianke" staciau ant karsciausio, skalavau po pora kartu (nei vienas rubelis is second hand nepaleido spalvos ir nenusiskalbe), islyginau karstu lygintuvu ir valio!!!
Tos kurios baiminasi - tikrai nematau cia nieko baisaus. Aisku, ten jie turi ta specifini dezinfektoriaus kvapa, bet dabar kvepia maloniai. Nemanau, kad kazkoks paradoksas pirkti mazyliui is padevetu. Kas juos devejo? Tokie patys maziuliukai, kaip ir musu. Jie vezami is uzsienio ir surinkti tikrai ne is vargingai gyvenanciu seimu. Uzdeti po keleta kartu, vieni visai nauji.
Vaikiukai auga kaip ant mieliu, pirktis nespesit! Rodos vakar dar buvo geras, o siandien jau per mazas. Be to ir negaila, jei kas atsitiks tam rubeliui.
As neagituoju uz pirkima second hand'e. Cia kiekvienos mamytes reikalas ir noras, be to finansai daug ka lemia. As tiesiog nematau tikslo pirkti viska parduotuvese ir moket "n" kartu brangiau.
Sveikos mamytės,
Man tai neseniai teko pabuvoti JAV, tai pasinaudojau proga ir ten stengiausi prisipirkt rūbelių pradžiai savo mažyliui
, nes kainos skiriasi nuo Lietuvos kartais...
O išvaizda ir kokybė tikrai geresnė nei tai, ką mačiau mūsų parduotuvėse už prieinamą kainą. Ten juk pilna internetinių parduotuvių, kurios siunčia į Europą, tikrai net su siuntimu gaunasi pigiau nei pirkti čia parduotuvėse.
Aišku, pigiau nei padėvėtuose tikrai nebus
Man tai neseniai teko pabuvoti JAV, tai pasinaudojau proga ir ten stengiausi prisipirkt rūbelių pradžiai savo mažyliui
Aišku, pigiau nei padėvėtuose tikrai nebus
Gal kuri žinote kur Kaune galima rasti baltarusiškų rūbelių naujagimiui, ar turguose būna
Na aš turiu daug drabužių nuo pirmos mergaitės, bet dar keleto berniukiškų prireikė gražesnių. Taigi apėjau parduotuves (KOTRYNA, VAIKU MIESTAS ir panašiai) - nieko gero neradau už padorią kainą. Taigi nespjausiu ir į skudurynus, ir Kauno bazėje žadu apsilankyti 
Pas mane taip pat nuo pirmos dukrytes yra like daug rubeliu.kol kas nezinau kas pilvely gyvena...Bet visus rubelius naujagymiui veztis i ligonine nupirksiu naujus
Gal kas gali patarti second - hand parduotuviu adresus Vilniuje, anksciau neteko susidurti
, o dabar labai noreciau pasmalsaut
QUOTE(Dany @ 2008 02 15, 13:11)
Pas mane taip pat nuo pirmos dukrytes yra like daug rubeliu.kol kas nezinau kas pilvely gyvena...Bet visus rubelius naujagymiui veztis i ligonine nupirksiu naujus 
Pas mane tai nuo sūnelio liko daug ir dar draugė atidavė
Naujus pirksiu turguj, iš baltarusių, tik iš ligoninės parsivežti.
"Padėvūškėse" galima rasti firminių, puikių rubelių. Turiu savo mylimiausią "padėvūškę", ten viską leliui ir perku: Gap, Next, Early days ir kt. garsių firmų drabužėlius.
Pastebėjau, kad iš LT parduotuvių pirkti drabužiai labai greit praranda savo prekinę išvaizdą. Ir dar kainos kosminės būna. O padevėtuose gali už kelis litus drabužėlį nupirkt
Pastebėjau, kad iš LT parduotuvių pirkti drabužiai labai greit praranda savo prekinę išvaizdą. Ir dar kainos kosminės būna. O padevėtuose gali už kelis litus drabužėlį nupirkt
QUOTE(Estrella @ 2008 02 05, 20:07)
Iš tiesų ir aš saviškiui iš visur pirkau, bet gerokai persistengiau su kiekiu todėl ir kitam leliukui užtektų, bet neplanuojam greitu laiku.
Papildyta:
QUOTE(JUSTITIA @ 2008 02 21, 18:29)
Sutinku pilnai, nenusiskalbia jie.
Ir dar kokių gražučių gali ten rast
O tos mūsų parduotuvės tai...
Man tiesiog gaila "mėtyti" pinigėlius vėjais
Pamenu su pirmu tai kas savaitę vis ką noors išaugdavo, o juk šliaužtų kainos naujų ir 20 ir 30 Lt
o pirmus mėnesius auga laaabai sparčiai
kai paaugo, malonu ir nebetaupyti, kai nešioti gali drabužėlį iki pusmečio ar metų