Įkraunama...
Įkraunama...

Rūbeliai: iš turgaus /parduotuvės/ "2-ų rankų"?

Kaip supratau daugelis mamu nemato nieko blogo jei vaikai devi rubelius is antru ranku, galeciau duoti patarima jeigu kas turite draugiu, giminaiciu gyvenanciu arba besilankanciu JAV ypac Ilinojaus ar kitose valstijose is kuriu vyksta kroviniai i Lietuva galit prasyt kad artimieji jums pririktu daiktu, rubu, anklodziu, zaislu is taip vadinamuju "garage sale" kur vienu sliauztu kaina yra paie $0.25, anklodes kombinezonai apie $1, zaislai, nesiokles ir kiti daiktai atitinkamai kainuoja apie 5% parduotuvines kainos, na dar parsiuntimas, bet mazdaug kudikiui iki vienu metu amziaus kraitele su persiuntimu gal jums kainuotu apie $80, nes persiuntimas, kad ir per lietuviskas kompanijas kainuoja apie $2 uz kg, bet tai vistiek yra labai pigu ir rubai grazus ir tik geros kokybes.. be to zaislai idomesni..
Atsakyti
man tai nelabai logiska atrodo pirkti lialiui komplektuka parduotuvei uz 60 lt, kai 2 rankose uz tokia suma galima visam sezonui pripirkti, tereikes isskalbti drabuzelius ir tiek blush2.gif

Atsakyti
Mano nuomone yra tokia,jei turi pinigeliu galima ir is parduotuves ir is ten nupirkt...Bet kiekvienas daro savaip,mums atsiuncia is londono ir cia paperku...nebutina pirkti viska nauja as taip manau,kvaila netgi..isauga greit o sumoki daug...dbr daug rubeliu yra pirkti kokybisku ir is antru ranku ..
Atsakyti
Manau, kad drabuziai is vadinamu "labdarynu", "antru ranku" ar kaip ten dar juos pavadinsi yra ir geros kokybes, ir didelis ivairus pasirinkimas, ir nebrangu. Man tai is vis nuskile buvo pries pora metu. Vienas pazistamas, kuris prekiavo devetais drabuziais, mums atiduodavo maisus su nereikalingais ar neparduotais rubais. O tarp ju buvo pilna vaikisku sliauztu, smelinuku ir t.t. Tie, kurie patiko man, pasilikau, o kitus atidaviau i vaiku namus. Gal ten jie irgi ju gauna, bet kazkaip nekilo ranka tiesiog ismesti. O kai nueinu i parduotuve ir pamatau kainas sliauztu, tai nevalingai prunkstelnu ir iseinu..absurdas..
Atsakyti
QUOTE(Mivika @ 2009 05 17, 17:10)
Mano nuomone yra tokia,jei turi pinigeliu galima ir is parduotuves ir is ten nupirkt...Bet kiekvienas daro savaip,mums atsiuncia is londono ir cia paperku...nebutina pirkti viska nauja as taip manau,kvaila netgi..isauga greit o sumoki daug...dbr daug rubeliu yra pirkti kokybisku ir is antru ranku ..

kad ir turiu galimybę pirkti naujus rūbus, bet neperku...vien dėl kokybės schmoll.gif ..labai patenkinta tais "antrų rankų" drabužėliais, ypač mažiems vaikams...turiu dukros dar nesunešiotų rūbų, kad tiko ir sūnui, tiks dar ir trečiam thumbup.gif...ir sau dažniausiai perku iš ten drabužius thumbup.gif

QUOTE(bubuke @ 2009 06 05, 12:14)
Manau, kad drabuziai is vadinamu "labdarynu", "antru ranku" ar kaip ten dar juos pavadinsi yra ir geros kokybes, ir didelis ivairus pasirinkimas, ir nebrangu. Man tai is vis nuskile buvo pries pora metu. Vienas pazistamas, kuris prekiavo devetais drabuziais, mums atiduodavo maisus su nereikalingais ar neparduotais rubais. O tarp ju buvo pilna vaikisku sliauztu, smelinuku ir t.t. Tie, kurie patiko man, pasilikau, o kitus atidaviau i vaiku namus. Gal ten jie irgi ju gauna, bet kazkaip nekilo ranka tiesiog ismesti. O kai nueinu i parduotuve ir pamatau kainas sliauztu, tai nevalingai prunkstelnu ir iseinu..absurdas..

vat būtent...kaina doh.gif ... baisu nukrist pamačius...
Atsakyti
Perku is "antru ranku" parduotuviu, nes tiesiog nematau reikalo pirkti nauju.. Isskalbi gerais milteliais, tai ir tampa kaip nauji.
Vis tiek neisauga, lieka arba kitam vaikui, arba suterlina neisplaunamai doh.gif
Tik kartais tenka pavaiksciot dazniau po tas parduotuves, kad rastum tai, ko reikia. O tam, be abejo, reikia laiko, kurio kartais tiesiog truksta. Tad tokie dalykai kaip pedkelnes, seilinukai, dar sis bei tas yra perkami parduotuveje, beje, ju nenauju ir vis dar "formoje" rasti sunku unsure.gif

Na, trumpikes mergiotei pirkau naujas ir grazias is parduotuves, bet gal pirkciau ir is "antru ranku, jei naujas rasciau. Niekad neradau, deja..
Atsakyti
O kuriam Kauno turguje galima nusipirkti naujagimiams rubeliu? biggrin.gif
Atsakyti
Pirkau ir pirksiu thumbup.gif Juk išskalbi ir išlygini rūbelius. Jie kokybiškesni net dėveti, palyginus su turgaus "grožybėmis". Gali rasti labai originalių ir tavo vaikutis tikrai nebus papuoštas kaip visi smile.gif
Atsakyti
O kokiose jus "is antru ranku" parduotuvese Vilniuje lankotes? As kiek esu uzejus tai tik suaugusiems matau rubu g.gif
Atsakyti
Kaune prie Girstucio yra didelis "skudurynas", ir tam paciam pastate mazas. Tai tam mazam kiek visokiu graziu po lituka ir po 50ct ir bodziuku, ir visokiu kitokiu rubeliu pilna. Ir tikrai geros bukles. Kai drauge nescia buvo ten nemazai uzsipirko. Ir kokia nerealia striukyte uz 6lt nupirko.. 4u.gif
Atsakyti
Laba diena, 4u.gif

Nepykite, kad isiverziau i jusu pasnekesius blush2.gif
As taip pat neseniai susilaukiau vaikelio. Jusu laukia daug dziaugsmingu akimirku

Poreikiui esant mes su vyru sukureme internetine svetaine www.mamosturgelis.lt , kur patogu pirkti/parduoti/dovanoti vaikiskus daiktus/rubelius.
siandiena pirmoji diena kai sis puslapis veikia. Tikiuosi si ideja Jums patiks ir galesite siuo puslapiu pasinaudoti.

Linkiu garziu akimirku 4u.gif
Atsakyti
Bukit mielos, nepaverskit temos skelbimo lenta doh.gif
Nors ir nera labai populiari tema, bet nereiskia, kad visos dekim savo skelbimus schmoll.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo LoveIs: 29 liepos 2009 - 13:23