Dauguma drabuzeliu liko nuo pirmo vaikelio. Ko truko pirkau tiek paprastose parduotuvese geru firmu per ispardavimus, tiek labdaroje, nes turiu pazistama, kuri turi savo parduotuve. Ji atrinko pacius naujausius ir garsiu firmu drabuzelius
Viska isskalbiau, islyginau ir ramu
QUOTE(<Pienė> @ 2009 07 27, 10:16)
Kaune prie Girstucio yra didelis "skudurynas", ir tam paciam pastate mazas. Tai tam mazam kiek visokiu graziu po lituka ir po 50ct ir bodziuku, ir visokiu kitokiu rubeliu pilna. Ir tikrai geros bukles. Kai drauge nescia buvo ten nemazai uzsipirko. Ir kokia nerealia striukyte uz 6lt nupirko.. 
na zinokit, jokiu rubeliu po 50 Cnt ten tikrai nera
Va dar pabusiu labai gera
ir parekomenduosiu tikrai nebloga parduotuve Kaune, Savanoriu pr. (priesais Dubingius, kitoje kelio puseje yra zalias turgelis ir salia jo paarduotuve, man regis uzrasas "Apranga vaikams ir ne tik"
). Tai va, teko ten pasizvalgyti tik, nes dar buvo labai mazas nestumas, nieko neisigijau, bet yra nauju rubeliu, zaislu, soskiu, buteliuku ir tt. ko tik reikia naujagimiui, krikstynoms ir panasiai. yra ir devetu rubeliu, visi deveti smelinukai po 2 litukus
yra ir ugtelejusiems vaikiukams rubeliu
na manau, kas nors pasinaudos mano rekomenduota parduotuvele
manyciau kad jei rubeliai is naudotu tai gal ir reikia juos lygint bet kad naujus rubelius ar tuos kuriuos jau lelius nesiojo isskalbus reikia lygint tai ziauriai nepritriu. vaikas negali augti sterilioje aplinkoje. zinau kad visos norim viso ko geriausio bet jis juk mazas zmogutis kuris turi ugdytis imuniteta ir atsparuma supanciam pasauliui. o kaip jis bus atsparus jei iki metu laiko auga steriliai. bent jau mano tokia nuomone. o ir gydytojai pritaria kad puses metu vaikas turi buti jau prisitaikes namu aplinkai pilnai. ir rengti reikia taip kaip patys tevai rengiasi. o ne prikutoti kiek imanoma daugiau. as uz tai kad neapribotume vaikiuku laisves...
QUOTE(Loote @ 2009 08 27, 16:24)
manyciau kad jei rubeliai is naudotu tai gal ir reikia juos lygint bet kad naujus rubelius ar tuos kuriuos jau lelius nesiojo isskalbus reikia lygint tai ziauriai nepritriu. vaikas negali augti sterilioje aplinkoje. zinau kad visos norim viso ko geriausio bet jis juk mazas zmogutis kuris turi ugdytis imuniteta ir atsparuma supanciam pasauliui. o kaip jis bus atsparus jei iki metu laiko auga steriliai. bent jau mano tokia nuomone. o ir gydytojai pritaria kad puses metu vaikas turi buti jau prisitaikes namu aplinkai pilnai. ir rengti reikia taip kaip patys tevai rengiasi. o ne prikutoti kiek imanoma daugiau. as uz tai kad neapribotume vaikiuku laisves... 
panasia tema diskutuojame temuteje "Ar skalbti naujus kūdikio drabužėlius?"
as pasisakau tik uz namu aplinkos mikrobus ir panasiai iki kol vaikui sukaks bent 4-6 menesiai. nes vaikas nuolat buna toje aplinkoje, bendrauja su mama, tetuku, seneliais, vyresniais sese/broliu ir tt. taciau kam toki maza kleckiuka "imesti" i jam nepazystama, svetimu bakteriju aplinka? gi spes dar
manau nuo 6 men jau galima pratinti vaikuti skalbiant jo drabuzelius kartu su suaugusiuju rubais, milteliais, aisku, tik skalavimas turi buti dvigubas, nes juk tie mazi zmogiukai viska megzta deti i burnyte, nepaslaptis - ir rubeliu rankovytes apziulpti
na as pirmam pirkau parduotuvese kaibuvo ispardavimai ( pirma gimdziau lt ) ir as kazkaip uz tai,kad na naujagimiui reikia nauju rubeliu,bent jau pirma menesi,cia mano nuomone
QUOTE(laurytej @ 2009 08 07, 13:41)
Va dar pabusiu labai gera
ir parekomenduosiu tikrai nebloga parduotuve Kaune, Savanoriu pr. (priesais Dubingius, kitoje kelio puseje yra zalias turgelis ir salia jo paarduotuve, man regis uzrasas "Apranga vaikams ir ne tik"
). Tai va, teko ten pasizvalgyti tik, nes dar buvo labai mazas nestumas, nieko neisigijau, bet yra nauju rubeliu, zaislu, soskiu, buteliuku ir tt. ko tik reikia naujagimiui, krikstynoms ir panasiai. yra ir devetu rubeliu, visi deveti smelinukai po 2 litukus
yra ir ugtelejusiems vaikiukams rubeliu
na manau, kas nors pasinaudos mano rekomenduota parduotuvele 
As irgi vis uzmesdavau aki i ta parduotuve. Ir pagaliau prisiruosiau nupedint. Tai ten yra visokiu rubeliu ir nauju ir nenauju.
As buvau isitikinusi ,kad tikrai devetu drabuzeliu nepirksiu savo leliukui, bet kai pamaciau kad ten visai grazus ir nenutrinti rubeliai, tai neatsilaikiau ir nusipirkau kelis.
Nors pradzioj manau naudosiu naujus rubelius.
as irgi manau, kad naujagimiui - nauji rubeliai. mes juk ir pacios i vestuves ar kokias ypatingas sventes neiname su jau devetais rubais, o ieskome ko nors naujo. taip ir leliukai - pirmosios ju savaiteles siame gyvenime - didziausia svente
o kai pradeda seiletis, ar juo labiau sliauzioti ir tt. tai manau dek nedejes naujus, grazius, su aplikacijom rubelius, po 1 skalbimo jie atrodys taip pat, kaip "devetukai" 
neturiu nieko pries rubelius padevetus, tuo labiau kad jie labai tvarkingi buna. o kai laukiausi pirmojo tai man atidave maisa tipo isaugtu rubeliu
slykstu, kaip galima tokius atiduoti? kaip apvemti taip ir sgrusti neskalbti, tfu... nesakau tikrai kad visi taip atiduoda tik man siuo atveju buvo maloniau is skuduryno issiknisti nei is to maiso
...maniau, kad bent jau iki 2-3 men. maziukui viska pirksiu nauja...bet kai pamaciau kokios kainos ir kokia kokybe parduotuvese, greitai atsoko fantazija...skuduryne prisiprikau beveik nauju ar net nauju, tokio grazumo drabuzeliu, kokybisku ir uz kapeikas, jau visa kraiti susikroviau is ten, o jei buciau viska pirkusi is parduotuves, tai turbut nezinau, 5-10 kartu brangiau uz viska buciau sumokejusi, na gal uz kai ka ir pigiau, bet lenkiska kokybe...o cia isskalbsiu pora karteliu ir bus kaip mano kleckiuko...
...bent jau zinosiu kaip tas rubelis atrodys isskalbtas, o ne kai nusiperki nauja, grazu, spalvota, isskalbi ir spalvyciu nekas belieka...
...sakiau maziukui naujus rubelius pirksiu tik pirmom dienom ir parsivezti is ligonines bei seilinukus, kepurytes, kojnytes, siaustinukus...sveikinu tas, kurios turi pinigeliu susipirkti viska nauja ir nieko pries tai neturiu, bet kazkaip atrodo per didele suma isleisti vien rubeliams, kai ir taip naujam zmogeliukui daug ko reikia (lovytes, pataliuku, vezimelio ir t.t.)...
Aš savo dukrytei pirkau iš dėvėtų atvežtų iš anglijos, airijos (vyro puskė atveža), galima sakyti praktiškai nauji visi buvo..
O dėl gražumo tai tiesa pasakysiu, kad tokių nei parduotuvėse nei turguose nemačiau...
O kainos tai žinoma
po 2-3lt...Brangiausiai kiek pamenu mokėjau už dublionkytę 25lt...Bet tokios niekur nerAdau pas mus..O tas kurias radau (žinoma grožiu skiriasi kaip diena ir naktis), kaina buvo parduotuvėj 800lt..
Jau nuo kokių 2 - 3m yra sunkiau su drabužiais dėvėtose, nes labai greit išperka, o ir jų labai nedaug būna...Kaip sakant deficitas...Tada jau tenka pirkti turguj, ar pardėj ir pan....
QUOTE(patrakusi @ 2009 09 15, 13:42)
Aš savo dukrytei pirkau iš dėvėtų atvežtų iš anglijos, airijos (vyro puskė atveža), galima sakyti praktiškai nauji visi buvo..
O dėl gražumo tai tiesa pasakysiu, kad tokių nei parduotuvėse nei turguose nemačiau...
O kainos tai žinoma
po 2-3lt...Brangiausiai kiek pamenu mokėjau už dublionkytę 25lt...Bet tokios niekur nerAdau pas mus..O tas kurias radau (žinoma grožiu skiriasi kaip diena ir naktis), kaina buvo parduotuvėj 800lt..
Jau nuo kokių 2 - 3m yra sunkiau su drabužiais dėvėtose, nes labai greit išperka, o ir jų labai nedaug būna...Kaip sakant deficitas...Tada jau tenka pirkti turguj, ar pardėj ir pan.... 
800??? manau, ponia, vienu nuliu padauginote arba ziurejote versace parduotuvese