[quote=smiltpeliuke,2006 06 24, 15:24]
Gaile, būk gerutė, parašyk tikliai, kurioj parduotuvėj Fabuose prie minimos pirkai. Ar kur vadinasi "Geri drabužiai", ar kokioj kitoj? Nes aš ten visai šalia gyvenu, bet vis pataikau rasti tik likucius

Dar neturiu nei vieno rūbelio nusipirkusi, užtai labai nekantrauju rasti ka nors gražaus ir kokybiško leliukui. Užtai ten pirkau pora labai patogiu rūbelių nėštukėms

, tai pilvelis iš karto smagiau pasijuto.
O dėl skalbimo miltelių, girdėjau, kad daug kas skalbia "Bobas", "Neutral" irgi geri. Dėl skalavimo skysčio tai skirtingos nuomonės, vienos perskalauja, kitos ne, bet čia jau turbūt ne esminis dalykas. Medvilniniai rūbeliai turbūt ir be skysčio pakankamai minkšti. Geriausia pačiai išbandyti abu būdus.
Atleisk, tik dabar įlindau vėl į šitą temą

Ta parduotuvė yra tarp Minimos ir seniūnijos, įėjimas tas pats, kur taiso drabužius ir batus - gal taip bus lengviau rasti

Šiandien apėjau nemažai parduotuvių šeškinėj, ir grįždama į šitą užėjau. Tai paadriau išvadą, kad į neverta man į Šeškinę trenktis - ten l.mažai ką teradau. O šitoj, Fabuose, tai daug naujų mergaitiškų atvežė, ech, o mano bachuriukui ne tiek jau daug šįkart radau, bet vistiek, čia dideli maišai, tik reik netingėt rinktis
Sėkmės!
O dėl miltelių, man viena jau labai labai greit tapsianti mamyte patarė, kad geriausiai skalbti su tarkuotu ūkišku muilu be jokių skalbiklių - natūraliausia

Tai taip turbūt jau ir bandysiu. Tik sakė, kad tada reik nustatyti 60 laipsnių temperatūrą, kad gerai išsiskalbtų, mažesnės neužtenka.