Įkraunama...
Įkraunama...

Rūbeliai: iš turgaus /parduotuvės/ "2-ų rankų"?

QUOTE(marezagare @ 2006 06 25, 09:30)
as tai nusipirkau "neautral" miltelius ir pilu truputi minkstiklio tada visai kitokie rubeliai bet as tris kartus skalauju juos.man kazkaip baisu kad tie skalbimo milteliai nedulketu g.gif nes kazkur skaiciau kad kai naudoji miltelius o ne skysti tai paskui rubeliai dulka doh.gif  doh.gif o vaikisku ranksluostuku isvis negalima skalbti su milteliais.tai net nebazinau kaip cia dabar blink.gif  blink.gif

Mačiau, kad yra pirkti skystas "Neutral" skalbiklis. Gal jis ir būtų geriausias vaikiukų rūbeliams ir tikrai nedulkėtų mirksiukas.gif .

user posted image
Atsakyti
QUOTE(smiltpeliuke @ 2006 06 29, 22:22)
Mačiau, kad yra pirkti skystas "Neutral" skalbiklis. Gal jis ir būtų geriausias vaikiukų rūbeliams ir tikrai nedulkėtų  mirksiukas.gif .

user posted image

manau kad tikrai skysti miltelei geriau... g.gif reiks gal nusipirkt...
Atsakyti
[quote=smiltpeliuke,2006 06 24, 15:24]
Gaile, būk gerutė, parašyk tikliai, kurioj parduotuvėj Fabuose prie minimos pirkai. Ar kur vadinasi "Geri drabužiai", ar kokioj kitoj? Nes aš ten visai šalia gyvenu, bet vis pataikau rasti tik likucius verysad.gif Dar neturiu nei vieno rūbelio nusipirkusi, užtai labai nekantrauju rasti ka nors gražaus ir kokybiško leliukui. Užtai ten pirkau pora labai patogiu rūbelių nėštukėms nestuke.gif , tai pilvelis iš karto smagiau pasijuto.
O dėl skalbimo miltelių, girdėjau, kad daug kas skalbia "Bobas", "Neutral" irgi geri. Dėl skalavimo skysčio tai skirtingos nuomonės, vienos perskalauja, kitos ne, bet čia jau turbūt ne esminis dalykas. Medvilniniai rūbeliai turbūt ir be skysčio pakankamai minkšti. Geriausia pačiai išbandyti abu būdus.

Atleisk, tik dabar įlindau vėl į šitą temą 4u.gif Ta parduotuvė yra tarp Minimos ir seniūnijos, įėjimas tas pats, kur taiso drabužius ir batus - gal taip bus lengviau rasti mirksiukas.gif Šiandien apėjau nemažai parduotuvių šeškinėj, ir grįždama į šitą užėjau. Tai paadriau išvadą, kad į neverta man į Šeškinę trenktis - ten l.mažai ką teradau. O šitoj, Fabuose, tai daug naujų mergaitiškų atvežė, ech, o mano bachuriukui ne tiek jau daug šįkart radau, bet vistiek, čia dideli maišai, tik reik netingėt rinktis mirksiukas.gif
Sėkmės! drinks_cheers.gif

O dėl miltelių, man viena jau labai labai greit tapsianti mamyte patarė, kad geriausiai skalbti su tarkuotu ūkišku muilu be jokių skalbiklių - natūraliausia ax.gif Tai taip turbūt jau ir bandysiu. Tik sakė, kad tada reik nustatyti 60 laipsnių temperatūrą, kad gerai išsiskalbtų, mažesnės neužtenka.
Atsakyti
QUOTE(Gailė @ 2006 06 30, 22:58)
Atleisk, tik dabar įlindau vėl į šitą temą  4u.gif Ta parduotuvė yra tarp Minimos ir seniūnijos, įėjimas tas pats, kur taiso drabužius ir batus - gal taip bus lengviau rasti  mirksiukas.gif Šiandien apėjau nemažai parduotuvių šeškinėj, ir grįždama į šitą užėjau. Tai paadriau išvadą, kad į neverta man į Šeškinę trenktis - ten l.mažai ką teradau. O šitoj, Fabuose, tai daug naujų mergaitiškų atvežė, ech, o mano bachuriukui ne tiek jau daug šįkart radau, bet vistiek, čia dideli maišai, tik reik netingėt rinktis  mirksiukas.gif
Sėkmės!  drinks_cheers.gif

O dėl miltelių, man viena jau labai labai greit tapsianti mamyte patarė, kad geriausiai skalbti su tarkuotu ūkišku muilu be jokių skalbiklių - natūraliausia  ax.gif  Tai taip turbūt jau ir bandysiu. Tik sakė, kad tada reik nustatyti 60 laipsnių temperatūrą, kad gerai išsiskalbtų, mažesnės neužtenka.

AČIŪ AČIŪ Gailei clap.gif ! Vai kaip dėkinga tau esu, kad tokią gerą parduotuvę užrodei thumbup.gif . Šiandien pasivaikščiodama iki jos nupėdinau, tai gerą valandą po maišus rausiausi ir galiausiai nusipirkau 20 daiktelių už 37 Lt! Net juokinga lotuliukas.gif , o jau buvau pasiruošusi rimtoj vaikų parduotuvėje už vienus šliaužtus 18 Lt mokėti blink.gif . Pardavėja sakė, kad beveik kas savaitę papildymų gauna, tai reikės dar kada užeiti. 4u.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(smiltpeliuke @ 2006 07 01, 19:51)
AČIŪ AČIŪ Gailei clap.gif ! Vai kaip dėkinga tau esu, kad tokią gerą parduotuvę užrodei  thumbup.gif . Šiandien pasivaikščiodama iki jos nupėdinau, tai gerą valandą po maišus rausiausi ir galiausiai nusipirkau 20 daiktelių už 37 Lt! Net juokinga  lotuliukas.gif , o jau buvau pasiruošusi rimtoj vaikų parduotuvėje už vienus šliaužtus 18 Lt mokėti  blink.gif . Pardavėja sakė, kad beveik kas savaitę papildymų gauna, tai reikės dar kada užeiti.  4u.gif

thumbup.gif thumbup.gif na vai kaip smagu kad jau pradžiai rūbelių turite wub.gif
O gal galėtumetė patikslinti kur ta parduotuvytė...Ten kur buvo anksčiau Rimi...o dabar MAxima...tam pastate g.gif ? Ar aš jau visai ne apie tą pusę galvoju... blush2.gif Kartais ten lankausi pas kirpėją..tai nelabai žinau tų vietų blush2.gif blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Nikota @ 2006 07 03, 08:05)
thumbup.gif  thumbup.gif  na vai kaip smagu kad jau pradžiai rūbelių turite  wub.gif
O gal galėtumetė patikslinti kur ta parduotuvytė...Ten kur buvo anksčiau Rimi...o dabar MAxima...tam pastate  g.gif ? Ar aš jau visai ne apie tą pusę galvoju... blush2.gif Kartais ten lankausi pas kirpėją..tai nelabai žinau tų vietų  blush2.gif  blush2.gif

Ta parduotuvėlė yra Fabijoniškėse, Stanevičiaus 24. Ten toks geltonų plytų kompleksas, jame yra ir Raganiukės teatras, ir kažkokių įstaigų, ir maža Maxima, buvusi Minima. Šalia jos ir dėvėtų rūbų parduotuvė. Įėjus reikia paprašyti pardavėjos rūbelių leliukams 2.gif , tai ji duos tokius didelius maišus, iš kurių tiesiog trauki viska iš eilės, apžiūri ir griebi kas patinka. Aš užtrukau gerą valandą... ohmy.gif . Ten dažnai tuos maišus papildo, bet moteriškės ir perka dideliais kiekiais jei jau užklysta, tai nenusimink, jei pirmą kartą kažko ypatingo nerasi. Kaip supratau, ten reikia turėti kantrybės dažniau pavaikščioti. Kai aš nuėjau, tai moteriškė nestuke.gif kaip tik prieš mane rinkosi ir visą kalną nupirko, maniau jau nieko padoraus nerasiu ax.gif , bet kadangi dar visai nieko neturėjau, tai ir aš prisirinkau visokio gėrio - ir kokybiškų, ir gražių rūbukų clap_1.gif . Sėkmės, jei nueisi, parašyk paskui kaip sekėsi, ar radai ką nors 4u.gif .
user posted image
Atsakyti
Kaip smagu, kad kažkam galėjau pagelbėti ax.gif nestuke.gif
Šiaip tikrai, kiek kur apibėgau, tai niekur tiek daug neradau, ir tiek nenusipirkau.
Bat vakar apsižiūrėjau namuos, ką jau turiu (atrodė, kad tiek daug jau), o, pasirodo, kad dar labai daug trūksta. Ir būtent apatinių marškinėlių visokių ir pan. Dar perskaičiau vakar "Tavo vaikas" liepos numeryje straipsnį apie dėvėtus rūbelius mažiausiems, tai taip visokių abejonių kilo... unsure.gif g.gif Gal kuri skaitėt? Labai jau ten prigąsdina unsure.gif Ir dar ten rašo, kad apatinius rūbelius mažyliams yra draudžiama dėvėtose pardavinėti, tik viršutinius. Tai va, kodėl aš tik viršutinius ir radau. Nors tie šliaužtinukai tagi vistiek liečiasi su kūneliu... Ach, visai pasimečiau. O dar pirmas vaikelis, tai išvis dabar tokia neišmanėle jaučiuosi unsure.gif verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(smiltpeliuke @ 2006 07 03, 12:11)
. Ten toks geltonų plytų kompleksas, jame yra ir Raganiukės teatras, ir kažkokių įstaigų, ir maža Maxima, buvusi Minima.

QUOTE(Gailė @ 2006 07 03, 12:42)
Kaip smagu, kad kažkam galėjau pagelbėti  ax.gif  nestuke.gif

Ačiu mergytės jums uz informacija 4u.gif

O dėl to straipsnio tai as irgi skaičiau...Vyrui parodžiau ka jis mano mirksiukas.gif TAi ilgai šnekėjomės tarpusavyje ir pan.
Finale nusprendėme kad ne mes pirmi ne mes paskutiniai iš padėvėtų perkame rūbelius o tas strapnis juk ir reklama gali būti ....na paslėptas agitavimas pirkti tik naujus ir labaaaai jau brangius blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Nikota @ 2006 07 03, 12:44)
Ačiu mergytės jums uz informacija  4u.gif
O dėl to straipsnio tai as irgi skaičiau...Vyrui parodžiau ka jis mano  mirksiukas.gif  TAi ilgai šnekėjomės tarpusavyje ir pan.
Finale nusprendėme kad ne mes pirmi ne mes paskutiniai iš padėvėtų perkame rūbelius o tas strapnis juk ir reklama gali būti  ....na paslėptas agitavimas pirkti tik naujus ir labaaaai jau brangius  blush2.gif

Gal ir taip.. Aišku, kiekvienoj nuomonėj gali būt dalis tiesos. Daug kas ten dar neįrodyta, apie ligų sukėlėjus tik prielaidos ir pan... Na, reiks apatinių vistiek važiuot ieškot į turgų, "kuitukuose" juk ir nėra. Tik kad aš dar 100 proc. nežinau, kurie būten ten skirti vilkti kaip apatinius biggrin.gif blush2.gif
Atsakyti
neskaičiau to straipsnio, bet pasakysiu kad labai daug vaikučių dėvėtais rūbeliais rengtų užauga... seniau juk dar ir ne taip buvo - eidavo brolių pusbrolių drabužėliai ratu, ir ką?užaugo vaikai...man atrodo agitaciniai tokie straipsniai, ir tiek. mano pirmasis dėvėtais užaugo nuo gimimo, antrojo laukia tas pats likimas - neuždirbam mes tiems naujiems. tikrai nesijaučiu dėl to bloga mama. ramybės dėlei kai nusipirksit tikrai daug (kad prisikauptų pilna skalbiankė), išskalbkit keletą kartų tuos rūbelius. pvz vieną kartą normaliais kokiais ariel, antrą kartą ringuvos drožlėm, trečią kartą išvis tik vandeniu. dar su virinimu programą, ir paskui išlyginkit po tų trijų skalbimų - nu tikrai ten jokia bacilytė nebus išdrįsusi likti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Rucelie @ 2006 07 03, 13:02)
neskaičiau to straipsnio, bet pasakysiu kad labai daug vaikučių dėvėtais rūbeliais rengtų užauga... seniau juk dar ir ne taip buvo - eidavo brolių pusbrolių drabužėliai ratu, ir ką?užaugo vaikai...man atrodo agitaciniai tokie straipsniai, ir tiek. mano pirmasis dėvėtais užaugo nuo gimimo, antrojo laukia tas pats likimas - neuždirbam mes tiems naujiems. tikrai nesijaučiu dėl to bloga mama. ramybės dėlei kai nusipirksit tikrai daug (kad prisikauptų pilna skalbiankė), išskalbkit keletą kartų tuos rūbelius. pvz vieną kartą normaliais kokiais ariel, antrą kartą ringuvos drožlėm, trečią kartą išvis tik vandeniu. dar su virinimu programą, ir paskui išlyginkit po tų trijų skalbimų - nu tikrai ten jokia bacilytė nebus išdrįsusi likti  smile.gif

ačiū wub.gif Taip ir padarysiu drinks_cheers.gif
Atsakyti
as skaiciau ta straipsni ir man regis kad ten truputi per daug prisiurpino.
ten gal ir gali nutikti kas tiem kurie dirba su tom cheminem medziagom.
be to juk ne vienas vaikas uzaugo su devetais rubeliais.
as visus rubelius perploviau du kartus ax.gif ir dar 60 laipsniu vandeni tai kazi at ten kokia chemija liko schmoll.gif
Atsakyti