Įkraunama...
Įkraunama...

Moters kūnas vyro akimis?

QUOTE(lengvai.ir.greitai @ 2011 08 25, 10:34)
Manau dar daug duoda tai, kad vyru mano gyvenime nebuvo daug. Su vyru draugavom nuo paauglystes.
Papildyta:
Apie ka? Papus? Jau supratau laugh.gif Prisimenu, kai ateinu i SM laugh.gif Kadangi noriu i miegamaji, tai tenka daznokai prisiminti laugh.gif

Dar nepriėmė? Tai vargas su tom gulimom vietom. doh.gif
Atsakyti
QUOTE(lengvai.ir.greitai @ 2011 08 25, 11:34)
Manau dar daug duoda tai, kad vyru mano gyvenime nebuvo daug. Su vyru draugavom nuo paauglystes.
Papildyta:
Apie ka? Papus? Jau supratau laugh.gif Prisimenu, kai ateinu i SM laugh.gif Kadangi noriu i miegamaji, tai tenka daznokai prisiminti laugh.gif

įtariu, kad ne papuose esmė. Tu ir šiaip bijai artumo su kitu vyru - pati sakei. Vadinasi, reik susižavėt ir tralia lia.
Atsakyti
QUOTE(Montekrista @ 2011 08 25, 11:45)
įtariu, kad ne papuose esmė. Tu ir šiaip bijai artumo su kitu vyru - pati sakei. Vadinasi, reik susižavėt ir tralia lia.

As irgi taip manau wink.gif

Papildyta:
QUOTE(Febra @ 2011 08 25, 11:43)
Dar nepriėmė? Tai vargas su tom gulimom vietom.  doh.gif

laugh.gif
Atsakyti
natūralu, kad bijai. Bet įtariu, kad vyrai irgi bijo bei nerimauja. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(lengvai.ir.greitai @ 2011 08 25, 10:50)
As irgi taip manau wink.gif
Papildyta:
laugh.gif

Taigi, mane asmeniškai irgi tokios xamstvos bėsina. Na turi žmogus vieną kitą nežymų defektuką aukščiau juosmens, kurio mandagūs žmonės net nepastebėtų, o dabar unsure.gif Ar senai jau stovit įsitvėrus durų rankenos?
Atsakyti
QUOTE(Febra @ 2011 08 25, 11:53)
Taigi, mane asmeniškai irgi tokios xamstvos bėsina. Na turi žmogus vieną kitą nežymų defektuką aukščiau juosmens, kurio mandagūs žmonės net nepastebėtų, o dabar  unsure.gif Ar senai jau stovit įsitvėrus durų rankenos?

Nuo vakar ryto. Gal zinutes negavo g.gif palauksiu iki ryt ryto, tada dar bandysiu rasyti unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(lengvai.ir.greitai @ 2011 08 25, 09:34)
Papildyta:

jei nori grazios krutines del saves-pagalvok apie plastine operacija mirksiukas.gif , bet jei tai tik del vyru, nemanau, kad verta sukti sau galva, juk kiekvienam neitiksi tongue.gif
o siaip tai kuris myles- myles ir su tokiais papais, kokius turi ax.gif
o vienadieniui tavo papai nerupes, jam svarbu bus tik skylute blink.gif
Atsakyti
o kam tie superiniai papai dėl savęs tik? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Montekrista @ 2011 08 25, 12:33)

panašu kad taip biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Montekrista @ 2011 08 25, 10:33)

na as tai noriu graziai atrodyti del saves. del to, kad gerai jaustis ir tureti pasitikejima savimi. vyrai jau eina paskutinej eilej. del ju tikrai nieko nedaryciau ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Flirt @ 2011 08 25, 12:42)
na as tai noriu graziai atrodyti del saves. del to, kad gerai jaustis ir tureti pasitikejima savimi. vyrai jau eina paskutinej eilej. del ju tikrai nieko nedaryciau ax.gif

Nzn, abejoju. Jei papai tokie, kad negėda su maudymke būt, o vyrų nėr, tai kam dar kažkoks grožis dėl savęs. kad veidrody savim grožėtumeis? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Montekrista @ 2011 08 25, 11:45)
Nzn, abejoju. Jei papai tokie, kad negėda su maudymke būt, o vyrų nėr, tai kam dar kažkoks grožis dėl savęs. kad veidrody savim grožėtumeis? g.gif

O kiek jie sveria? blink.gif
Atsakyti