Įkraunama...
Įkraunama...

Moters kūnas vyro akimis?

QUOTE(Flirt @ 2011 08 25, 13:05)
na cia kiekvienos supratimas mirksiukas.gif
as turiu mylima ir mylinti vyra, man kiti neidomus ir man neidomu ka jie apie mane pagalvos. o maniskis mane myli visokia, ir pasidaziusia ir ne, ir susivelusia ir su sukuosena........todel stengiuosi graziai atrodyti del saves, nes jei vaiksciociau susivelusi, nepasidaziusi ir panasiai, netvarkingumo ir apsileidimo ispudi sudarysiu as, o ne mano vyras ar vyrai mirksiukas.gif

nu nėr to jūsų vyro miške, nėr. nafik tie rausvinti skruostai? įsivaizduokim, veidrodžio net nėr. tik knyga, gamta ir jūs.
Atsakyti
QUOTE(Montekrista @ 2011 08 25, 11:04)
depiliacija jau ne tiek su grožiu, kiek su estetika susijusi, tai kas kita. Ir pasidažymas, kad ir namie visą dieną, puiku. Bet brangiosios, jei jūs miške, žygyje, dažotės dėl savęs-ką tai sako? Kad kaukė jums nuolat reikalinga, nes be jos nebepriimate savęs kaip gražaus žmogaus...

cia ne kauke, cia paprasciausiai Moteris, kuriai rupi jos isvaizda mirksiukas.gif
nepagalvokit, as nesigedinu, kad mane pamatys be makiazo. esu visokia sau grazi, taciau kaip jau rasiau, kiekviena yra grazesne pasiryskinusi mirksiukas.gif

Papildyta:
QUOTE(Montekrista @ 2011 08 25, 11:08)
nu nėr to jūsų vyro miške, nėr. nafik tie rausvinti skruostai? įsivaizduokim, veidrodžio net nėr. tik knyga, gamta ir jūs.

o kodel taip nervuojates, manau pati savo isvaizda esat neaptenkinta g.gif
kiekvienas zmogus yra skirtingas ir kiekvienas viska skirtingai supranta. as juk nepykstu, kad jus miske vaikstot nepasidazius, ar netaip?
Atsakyti
Man rūpi mano išvaizda. Sportuoju, prausiuosi, dėl savęs. O vat kam moteriai miške ta jos "išvaizda" tai man paslaptis, niekaip neįkertu. ar moteris, kuri dažosi miške, bet subinę žeme velka yra ta Moteris, kuri rūpinasi savo išvaizda?
PS aš nepykstu ir į asmeniškumus neikim, man tiesiog įdomu, diskusiją tsakant bandau rutuliot.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Montekrista: 25 rugpjūčio 2011 - 12:12
QUOTE(Montekrista @ 2011 08 25, 11:12)
Man rūpi mano išvaizda. Sportuoju, prausiuosi, dėl savęs. O vat kam moteriai miške ta jos "išvaizda" tai man paslaptis, niekaip neįkertu. ar moteris, kuri dažosi miške, bet subinę žeme velka yra ta Moteris, kuri rūpinasi savo išvaizda?
PS aš nepykstu ir į asmeniškumus neikim, man tiesiog įdomu, diskusiją tsakant bandau rutuliot.

mano nuomone yra ta, kad ar miskas ar miestas, neturi jokio skirtumo-moteris turi buti moteris.
pagal jus tai, jei niekas nemato tai nereikia ir stengtis g.gif tuo musu nuomones ir issiskiria tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(Flirt @ 2011 08 25, 13:16)
mano nuomone yra ta, kad ar miskas ar miestas, neturi jokio skirtumo-moteris turi buti moteris.
pagal jus tai, jei niekas nemato tai nereikia ir stengtis g.gif tuo musu nuomones ir issiskiria tongue.gif

Moteris be makiažo - ne moteris?
Taip, aš manau, kad vienumoje esant dažytis nebūtina. O jei sau be dažų esi nuogas ir nelabai gražus - tai jau gilesnės bėdelės.
Atsakyti
QUOTE(Montekrista @ 2011 08 25, 11:17)
Moteris be makiažo - ne moteris?
Taip, aš manau, kad vienumoje esant dažytis nebūtina. O jei sau be dažų esi nuogas ir nelabai gražus - tai jau gilesnės bėdelės.

o kokia jus sau grazesne? pasiryskinusi ar ne?
Atsakyti
aš nors ir parašiau, kad moterys dažosi pirmiausia dėl savęs ir kitų moterų, pati kosmetikos beveik nenaudoju (o jau apie mišką ar gamtą tai iš vis kalbos negali būti), tiesa yra moterų, kurios be makiažo tikrai negali išsiversti
Atsakyti
QUOTE(Flirt @ 2011 08 25, 13:21)
o kokia jus sau grazesne? pasiryskinusi ar ne?

pasiryškinus, aišku. bet man nesvarbu, keliais proc aš gražesnė miške.
Atsakyti
QUOTE(severa @ 2011 08 25, 12:22)
aš nors ir parašiau, kad moterys dažosi pirmiausia dėl savęs ir kitų moterų, pati kosmetikos beveik nenaudoju (o jau apie mišką ar gamtą tai iš vis kalbos negali būti), tiesa yra moterų, kurios be makiažo tikrai negali išsiversti

Baikit, mergai, tai paprasčiausiai įdomu ax.gif kartais. Panašiai kaip dailininkui, kaskart piešt naujas to paties paveikslo variacijas. Tik ne visada įkvėpimas būna. Menas gi čia. Ir didis. mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Montekrista @ 2011 08 25, 11:32)
pasiryškinus, aišku. bet man nesvarbu, keliais proc aš gražesnė miške.

o mano nuomone, moteriai turi buti svarbu. zinoma, ir pas mane buna dienu, kai nieko nesinori ar tingisi, bet tada tokia tingine ir jauciuosi mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Flirt @ 2011 08 25, 13:35)
o mano nuomone, moteriai turi buti svarbu. zinoma, ir pas mane buna dienu, kai nieko nesinori ar tingisi, bet tada tokia tingine ir jauciuosi mirksiukas.gif

o aš manau, kad moteriai turi būti svarbu gerai jaustis ir be dažų. ir kuo daugiau skaityti.
Atsakyti
QUOTE(Montekrista @ 2011 08 25, 13:04)
depiliacija jau ne tiek su grožiu, kiek su estetika susijusi, tai kas kita. Ir pasidažymas, kad ir namie visą dieną, puiku. Bet brangiosios, jei jūs miške, žygyje, dažotės dėl savęs-ką tai sako? Kad kaukė jums nuolat reikalinga, nes be jos nebepriimate savęs kaip gražaus žmogaus...

O jei namie pasidažai viena būdama, tai jau gali priimti save kaip gražų žmogų? biggrin.gif Kuo tai skiriasi nuo miško, kad namie - puiku, o jei jau miške, tai nepriimi savęs?
Aš už tave tikriausiai naudoju kur kas mažiau makiažo ir rečiau, ką tai sako? Gal aš save priimu labiau nei tu? biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(Montekrista @ 2011 08 25, 13:36)
o aš manau, kad moteriai turi būti svarbu gerai jaustis ir be dažų. ir kuo daugiau skaityti.

Ne kuo daugiau, o ne bet ką.
Atsakyti