Moterys viską daro pirmiausia dėl savęs ir kitų moterų

QUOTE(Montekrista @ 2011 08 25, 10:45)
Nzn, abejoju. Jei papai tokie, kad negėda su maudymke būt, o vyrų nėr, tai kam dar kažkoks grožis dėl savęs. kad veidrody savim grožėtumeis? 

na nezinau, jei nori moteris but grazi tik del vyru, reiskia, ji ir gyvena tik del ju

QUOTE(Febra @ 2011 08 25, 12:49)

Papildyta:
QUOTE(Flirt @ 2011 08 25, 12:50)
na nezinau, jei nori moteris but grazi tik del vyru, reiskia, ji ir gyvena tik del ju 

ne tik dėl jų. O tvirtinimas, kad gražiniesi tik dėl savęs-na, netikiu. Įsivaizduokim, gyvenat miške , namuke, savaitę. dažysitės kasryt? Dėl savęs?

QUOTE(Montekrista @ 2011 08 25, 10:52)

Papildyta:
ne tik dėl jų. O tvirtinimas, kad gražiniesi tik dėl savęs-na, netikiu. Įsivaizduokim, gyvenat miške , namuke, savaitę. dažysitės kasryt? Dėl savęs?

minimaliai visada, ar miske ar mieste ar dar kur, nes kaip atrodau taip ir jauciuos

moteris visada ir visur turi buti pasitempusi

QUOTE(Febra @ 2011 08 25, 12:54)
nu matyt kaina ne pagal svorį, ir grožis

Papildyta:
QUOTE(Flirt @ 2011 08 25, 12:55)
minimaliai visada, ar miske ar mieste ar dar kur, nes kaip atrodau taip ir jauciuos

negi jūs sau tokia negraži be kad ir minimalaus pasidažymo

QUOTE(severa @ 2011 08 25, 10:50)

Papildyta:
QUOTE(Montekrista @ 2011 08 25, 10:56)
negi jūs sau tokia negraži be kad ir minimalaus pasidažymo
nesitiki, kad yra moterų, kurios miške vienos maliavosis 

kokia moteris grazi ar negrazi bebutu, bet su paryskintomis blakstienomis ar parausvintais skruostais ji visada bus grazesne.
moterys nori išsiskirti iš kitų moterų vien tam, kad horizonte pasirodžius patinui jis dėmesį atkreiptų būtent į jas.
Papildyta:
kaip ir minejau, vyrai paskutinej eilej 
Papildyta:
kokia moteris grazi ar negrazi bebutu, bet su paryskintomis blakstienomis ar parausvintais skruostais ji visada bus grazesne.
taip ir įsivaizduoju, miške, paryškintais skruostais...mjooo
Papildyta:
QUOTE(Flirt @ 2011 08 25, 12:59)

Papildyta:
taip ir įsivaizduoju, miške, paryškintais skruostais...mjooo

QUOTE(lengvai.ir.greitai @ 2011 08 25, 11:05)
O kas nustato problemos vieta? Pati puikiai suprantu, kad galvoje. Matyt dar nesu tiek nepatenkinta, kad daryciau operacija. Kol gyvenau santuokoje - nesukau sau galvos del to. O pasikeitimai priverte galvoti, kaip cia reiks ir kaip viskas bus. Naturali baime ir kompleksai.
Keista, kodėl kai kurioms moterims svarbiau būt gražiai prieš svetimus vyrus, o ne prieš savą.
QUOTE(Montekrista @ 2011 08 25, 12:52)

Aš ir ne miške gyvendama kasdien nesidažau, nuo nuotaikos tai priklauso, bet būna, kad namie viena būdama ar pasidažau, ar pasikvepinu, ar dar kažką, nors žinau, kad tikrai jokie svečiai neateis. Ką jau kalbėt apie pvz. depiliaciją, kai tavęs niekas nemato ir nečiupinėja mėnesiais (ypač jei žiema ir į pliažus nevaikštai) - vaikščiotum visa apžėlus?

QUOTE(mylimuke @ 2011 08 25, 13:02)
Keista, kodėl kai kurioms moterims svarbiau būt gražiai prieš svetimus vyrus, o ne prieš savą.
Aš ir ne miške gyvendama kasdien nesidažau, nuo nuotaikos tai priklauso, bet būna, kad namie viena būdama ar pasidažau, ar pasikvepinu, ar dar kažką, nors žinau, kad tikrai jokie svečiai neateis. Ką jau kalbėt apie pvz. depiliaciją, kai tavęs niekas nemato ir nečiupinėja mėnesiais (ypač jei žiema ir į pliažus nevaikštai) - vaikščiotum visa apžėlus?

depiliacija jau ne tiek su grožiu, kiek su estetika susijusi, tai kas kita. Ir pasidažymas, kad ir namie visą dieną, puiku. Bet brangiosios, jei jūs miške, žygyje, dažotės dėl savęs-ką tai sako? Kad kaukė jums nuolat reikalinga, nes be jos nebepriimate savęs kaip gražaus žmogaus...
QUOTE(Montekrista @ 2011 08 25, 11:00)
moterys nori išsiskirti iš kitų moterų vien tam, kad horizonte pasirodžius patinui jis dėmesį atkreiptų būtent į jas.
na cia kiekvienos supratimas

as turiu mylima ir mylinti vyra, man kiti neidomus ir man neidomu ka jie apie mane pagalvos. o maniskis mane myli visokia, ir pasidaziusia ir ne, ir susivelusia ir su sukuosena........todel stengiuosi graziai atrodyti del saves, nes jei vaiksciociau susivelusi, nepasidaziusi ir panasiai, netvarkingumo ir apsileidimo ispudi sudarysiu as, o ne mano vyras ar vyrai

QUOTE(Montekrista @ 2011 08 25, 12:56)
Nepasitiki savimi ir tiek. Yra tokia kategorija moteryčių, kurios eidamos į parduotuvę pieno kaskart iš naujo veidą piešiasi.