Įkraunama...
Įkraunama...

Moters kūnas vyro akimis?

QUOTE(mylimuke @ 2011 08 10, 00:08)
Bendroj sumoj gal ir supratingesni, nes ir patys jau ne jaunuoliškos išvaizdos paskui būna - apsivelia bambos riebaliukais, blizga plikės ir t.t. Bet kadangi išvaizdos prastėjimas nebūtinai tiesiogiai proporcinga amžiui, tai ir supratingumas nebūtinai ateina su amžium. Kartais 20-metis supratingesnis už savo tėvą, kuris p**palo nematydamas per savo arbūzą vis dar tikisi, kad pas jį naktį į lovą atšliauš monekenė.
Bet partnerį mes turbūt renkamės dažnai pagal tai, kiek patys savim pasitikim - ir kiek savo jėgom išlaikyti jį šalia savęs nuvejant konkurentus.

drinks_cheers.gif
Atsakyti
Kiekviena žinom, kad kompleksai tikrai negerina gyvenimo kokybės unsure.gif aš kažkada buvau grynas vaikščiojantis kompleksas ir mane taip užkniso mano pačios dejavimai, kad pati sau pasakiau "gana". Užtenka čia bliaut, nepasitikėt savimi ir panašiai. Ir ką jūs manot: dabar mano savijauta visiškai kitokia bigsmile.gif nors krūtinės visiškai neturiu, bet nesigėdinu būti nurengiama. Nors ir nesu simpatiška, bet tikrai dėl to nevengiu viešumos. Žodžiu, merginos, tvarkykitės pirmiausia psichologiją, nes jokios kitos priemonės nepadės, jeigu galvoj košė mirksiukas.gif
Atsakyti
Man patinka sita istorija smile.gif Kad visos taip mastytu smile.gif Skyrybu metu ne asaras del netikusio vyro lietu, o savimi rupintusi, kad kitiems patikti smile.gif Super smile.gif Sekmes. Ir maziau baimes bis.gif
Atsakyti
Aš savo vyro akimis esu sexuali. 4u.gif (bent jau jis taip sako, o ir aš pati taip manau). biggrin.gif

Gerai, kad turiu iškilumus. Subinioką gerą, kunkolus nemažus. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Jolitaaa @ 2011 08 11, 00:52)
Aš savo vyro akimis esu sexuali.  4u.gif  (bent jau jis taip sako, o ir aš pati taip manau).  biggrin.gif 

Gerai, kad turiu iškilumus. Subinioką gerą, kunkolus nemažus.  biggrin.gif

jei butum neseksuali ar jis su tavim butu?
Atsakyti
Jei jau jauti tokį kompleksą dėl savo krūtinės - sportuok, eik į stangrinančius masažus (jie daro stebuklus).
O jei psichologiškai ir tada nepadės - teks kreiptis į chirurgus, manau.

P.s. Aš taip dėl šito nesinervinčiau. Suprantu, kad kiekviena turi kažkokių mažų trūkumų ar kompkeksų, bet....vien dėl šito.
Atsakyti
QUOTE(Marta.Placebo @ 2011 08 11, 13:20)
Jei jau jauti tokį kompleksą dėl savo krūtinės - sportuok, eik į stangrinančius masažus (jie daro stebuklus).
O jei psichologiškai ir tada nepadės - teks kreiptis į chirurgus, manau.
P.s. Aš taip dėl šito nesinervinčiau. Suprantu, kad kiekviena turi kažkokių mažų trūkumų ar kompkeksų, bet....vien dėl šito.

na jei gimdziusiai ir maitinusiai moteriai, tai stebukla gali padaryt tik chirurgas mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Flirt @ 2011 08 11, 14:22)
na jei gimdziusiai ir maitinusiai moteriai, tai stebukla gali padaryt tik chirurgas mirksiukas.gif

Iš kur tokią nesąmonę ištaukėt? blink.gif
Atsakyti
QUOTE(Febra @ 2011 08 11, 22:20)
Iš kur tokią nesąmonę  ištaukėt? blink.gif

Gal pasakysi, kad sportas ar masazas lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Jolitaaa @ 2011 08 11, 02:52)
Aš savo vyro akimis esu sexuali.  4u.gif  (bent jau jis taip sako, o ir aš pati taip manau).  biggrin.gif 

Gerai, kad turiu iškilumus. Subinioką gerą, kunkolus nemažusbiggrin.gif

O kokia jusu lytis g.gif /. Cia gal srednij rost?
Atsakyti
QUOTE(plan @ 2011 08 11, 22:44)
O kokia jusu lytis g.gif /. Cia gal srednij rost?

lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Flirt @ 2011 08 11, 23:37)
Gal pasakysi, kad sportas ar masazas lotuliukas.gif

Gal pasakysiu, o gal ne. mirksiukas.gif Kodėl iš vis kas nors turėtų padėti? Dar pasakyk, kad gimdymas sugadina figūrą ir paverčia moterį paršavede.
Atsakyti