Įkraunama...
Įkraunama...

Moters kūnas vyro akimis?

QUOTE(Febra @ 2011 08 12, 00:15)
Gal pasakysiu, o gal ne.  mirksiukas.gif Kodėl iš vis kas nors turėtų padėti? Dar pasakyk, kad gimdymas sugadina figūrą ir paverčia moterį paršavede.

Kalba eina apie krutine.
O tau tai gal ir tikrai niekas nebepades lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Flirt: 12 rugpjūčio 2011 - 09:17
QUOTE(Flirt @ 2011 08 12, 09:16)
Kalba eina apie krutine.
O tau tai gal ir tikrai niekas nebepades lotuliukas.gif

O kas sake, kad pagalba reikalinga? Jūs čia visų face makerių ir kitų dievukų šaukiates. Duok joms papus dirbtinius, duok joms plastikos, arba bent jau chirurgą, ax.gif Gal nuo silikoninių smegenėlių pradėkit, a?
Atsakyti
QUOTE(Febra @ 2011 08 12, 20:24)
O kas sake, kad pagalba reikalinga? Jūs čia visų face makerių ir kitų dievukų šaukiates. Duok joms papus dirbtinius, duok joms plastikos, arba bent jau chirurgą,  ax.gif Gal nuo silikoninių smegenėlių pradėkit, a?

Laukine kazkokia, vistgaidis tikriausiai 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Flirt @ 2011 08 12, 22:13)
Laukine kazkokia, vistgaidis tikriausiai 4u.gif

Na kam iškart su savim lygint? Pradėkit nuo paprastesnių versijų, pavyzdžiui, gaidys unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Febra @ 2011 08 12, 23:19)
Na kam iškart su savim lygint? Pradėkit nuo paprastesnių versijų, pavyzdžiui, gaidys  unsure.gif

Nepyk, kad nepataikiau lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Flirt @ 2011 08 13, 00:38)
Nepyk, kad nepataikiau lotuliukas.gif

Dėl vieno nepykčiau, bet kad dukart. doh.gif
Atsakyti
QUOTE(lengvai.ir.greitai @ 2011 08 04, 16:34)
O jeigu vyriokas nezino, kad turiu vaika? Tai jam tikrai bus sokas tongue.gif As juk neilgamecio draugo noriu, o keletos smagiu naktu... Taip ir stovi akyse toks vaizdelis, kai nusirengia jo manymu labai seksuali moteris blink.gif
Turbut as zinau, kodel as turiu ta kompleksa. Pries savo vyra nekompleksuodavau niekada, o ir blogio zodzio nera niekad pasakes. Bet jis mane idealia ir nelaike. O visi tie svetimi vyrai is mano isvaizdos nusprendzia, kad as esu ideali unsure.gif Grazus veidelis, grazus uzpakaliukas, grazus plaukai, grazios manieros, is visumos ir papukai grazus... Bet taip nera, tai bijau, kad susidarytas ivaizdis "suartejus" isnyks unsure.gif Juo labiau, kai nieko nenutuokia apie vaika ir t.t.. Vadinasi ir tikisi kazko tokio super ir po rubais doh.gif

Kazkaip man uzkliuvo, ne viena karta minit, kad nejauku, jog suzinos apie vaika g.gif Gal daugiau tai ir neramina, o ne \./ \./ biggrin.gif
O siaip labai neblogu patarimu sulauket: nenusiimt liemeneles, apsirengt korsetu, operacija, svorio priaugimas, smegenis sau "praisplaut"...

Klausimas: o po skyrybu jau bandet? Ar dar vis bijot istraukt (.)(.) i dienos sviesa? ax.gif Manau tereikia pabandyt, pamatysite, kad viskas einasi gerai ir dings visi kompleksai mirksiukas.gif

QUOTE(plan @ 2011 08 11, 23:44)
O kokia jusu lytis g.gif /. Cia gal srednij rost?

hihihi.gif hihihi.gif
Atsakyti
Kaip dėl vienos ar kelių naktų per daug pergyvenat tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(Smilla @ 2011 08 13, 19:44)
Kazkaip man uzkliuvo, ne viena karta minit, kad nejauku, jog suzinos apie vaika  g.gif Gal daugiau tai ir neramina, o ne \./ \./  biggrin.gif

Man vieną kartą buvo lyg ir nejauku pasakyt apie 2.gif , bet pasakiau gal po poros ar kiek daugiau savaičių, sureagavo normaliai, bendravimas nepasikeitė. Dabar jau iš karto pasakau ax.gif Ko čia slėpt, jeigu vyras tik seksui, tai jam dzin, ar yra tie vaikai, ar ne, o jei ilgiems santykiams, tai kuo anksčiau sužinos, tuo geriau, nes priimt reiktų ne tik moterį, bet ir vaikus tada...
Atsakyti
QUOTE(mylimuke @ 2011 08 13, 19:03)
Man vieną kartą buvo lyg ir nejauku pasakyt apie 2.gif , bet pasakiau gal po poros ar kiek daugiau savaičių, sureagavo normaliai, bendravimas nepasikeitė. Dabar jau iš karto pasakau  ax.gif Ko čia slėpt, jeigu vyras tik seksui, tai jam dzin, ar yra tie vaikai, ar ne, o jei ilgiems santykiams, tai kuo anksčiau sužinos, tuo geriau, nes priimt reiktų ne tik moterį, bet ir vaikus tada...

be to kas ten zino, o jei kris sirdin tas vienadienis... biggrin.gif Tai butu nesmagu, kad is karto nezinojo apie vaikus...

Nors... kartais bendraujant turbtu geriausiai matosi a ar reikia tam sakyt, ar ne biggrin.gif

Atsakyti
QUOTE(Smilla @ 2011 08 13, 20:10)
be to kas ten zino, o jei kris sirdin tas vienadienis...  biggrin.gif Tai butu nesmagu, kad is karto nezinojo apie vaikus...

Nors... kartais bendraujant turbtu geriausiai matosi a ar reikia tam sakyt, ar ne  biggrin.gif

Nebijokit vyrams sakyti apie vaikus, bijokit vaikams kalbėti apie naujus svetimus dėdes.
Atsakyti
QUOTE(mylimuke @ 2011 08 13, 19:13)
Nebijokit vyrams sakyti apie vaikus, bijokit vaikams kalbėti apie naujus svetimus dėdes.

Aha, gąsdinkit vaikus (nuolat) svetimom tetom ir dėdėm, profilaktiškai.
Atsakyti