Įkraunama...
Įkraunama...

Moters kūnas vyro akimis?

QUOTE(mylimuke @ 2011 08 13, 20:03)
Man vieną kartą buvo lyg ir nejauku pasakyt apie 2.gif , bet pasakiau gal po poros ar kiek daugiau savaičių, sureagavo normaliai, bendravimas nepasikeitė. Dabar jau iš karto pasakau  ax.gif Ko čia slėpt, jeigu vyras tik seksui, tai jam dzin, ar yra tie vaikai, ar ne, o jei ilgiems santykiams, tai kuo anksčiau sužinos, tuo geriau, nes priimt reiktų ne tik moterį, bet ir vaikus tada...

Kur as rasiau, kad nejauku? Labai didziuojuosi, kad esu mama ir taip gerai atrodau tongue.gif su rubais lotuliukas.gif Bet juk nepulsiu visiems iskart aiskinti, kad va - as turiu vaika, kai nieko rimto neplanuoji. Jeigu paklaustu, tai ir atsakyciau. Bet pagal visus as per jaunai atrodau, kad tureciau vaiku, tai niekas net neklausia ar laisva as ar kaip...
Papildyta:
O skyrybos dar tik vyksta, gyvenam po vienu stogu, bet tikiuosi, kad greit issikels. Vyras nori taikytis, as ne. Noriu padeti tam taska. Uztenka man jau tu taikymusi ir t.t... Noriu greiciau pradeti kitoki gyvenima, kad nepaluzciau eilini karta ir galutinai nuspresciau... Bet tema ne apie tai.

Dar nemiegojau su niekuo, tai ir baisu, vos keletas vyru buvo mano gyvenime ax.gif As zinau, kad per daug pergyvenu, nera ta mano krutine tragiska, bet niekaip neperlipu per save blush2.gif Turbut pirmakart sunkiausia?
Papildyta:
Kazkas minejo chama? biggrin.gif Praeita savaite toki sutikau bare. Na bent jau jis mano, kad yra chamas, as jo asmeniskai nepazistu. Bet drauge (jo kolege) pazista ir tikrai sake, kad toks ir yra biggrin.gif As asmeniskai manau, kad jis ne chamas, o tiesiog "tiesus" zmogus. Bet koks simpatiskas, vyriskas! Siule vaziuoti pas ji - atsisakiau... Pasirodo turiu dar viena problema - nemoku pasakyti TAIP lotuliukas.gif Netgi tiems, kurie labai patinka blush2.gif Bet nenusimenu dar, turesiu dar viena sansa - tas chamas mano drauges klausinejo apie mane ir kada vel eisim linksmintis. Ech... ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lengvai.ir.greitai: 13 rugpjūčio 2011 - 21:25
QUOTE(Febra @ 2011 08 13, 20:31)
Aha, gąsdinkit vaikus (nuolat) svetimom tetom ir dėdėm, profilaktiškai.

Gal ne taip supratot? Turėjau omeny, kad nebūtina kiekvieno naujo vyro tempti pažindintis su vaikais, kai dar visiškai neaišku, kas per santykiai su juo ir kiek jie truks.

QUOTE(lengvai.ir.greitai @ 2011 08 13, 22:35)
Kur as rasiau, kad nejauku? Labai didziuojuosi, kad esu mama ir taip gerai atrodau tongue.gif su rubais lotuliukas.gif Bet juk nepulsiu visiems iskart aiskinti, kad va - as turiu vaika, kai nieko rimto neplanuoji. Jeigu paklaustu, tai ir atsakyciau. Bet pagal visus as per jaunai atrodau, kad tureciau vaiku, tai niekas net neklausia ar laisva as ar kaip...

Man lygiai tas pats. Ir draugai dažnai sako, kad šiaip iš šono niekada net nepasakytum, kad aš galėčiau būt mama ar ištekėjus (dabar jau ne).
Nors kalbant apie papus, juk kiek jaunų mergaičių, kurios atrodo jau tikrai nekaip, nors niekad nėra gimdžiusios. g.gif Kuom tada joms pasiteisint? blush2.gif
Atsakyti

As ir turiu panasia beda, kompleksuoju del krutines, net neisivaizduoju ka tektu daryti, jeigu skirciausi unsure.gif Bet turbut viskas ateis su laiku.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo nendre: 13 rugpjūčio 2011 - 21:56
QUOTE(nendre @ 2011 08 13, 21:56)
As ir turiu panasia beda, kompleksuoju del krutines, net neisivaizduoju ka tektu daryti, jeigu skirciausi unsure.gif Bet turbut viskas ateis su laiku.

Kas ateis: skirybos, ar krūtinė?
Atsakyti
QUOTE(Febra @ 2011 08 13, 22:31)

ir tas , ir tas biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Febra @ 2011 08 13, 23:31)

Jei krūtinė pasibels pirma, yra didesnė tikimybė, jog skyrybų nesulauksi.
Atsakyti
Nesąmonė, niekada griūvančios šeimos neišgelbėjo krūtinė.
Atsakyti
QUOTE(Malvinuke @ 2011 08 14, 20:51)
Nesąmonė, niekada griūvančios šeimos neišgelbėjo krūtinė.

Gal minkščiau nugriūt bus... smile.gif
Atsakyti
Kai nera ant ko, tai tikrai minksciau nebus.

Skaiciau apie krutines vyru skyrelyje... Na ir ka, buvau teisi, daugumai ten rupi kokie tie papai biggrin.gif Ech, naivios tos moterys, kurios mano, kad vyrams visiskai vienodai rodo kokius papus grabalioja...

P.S. Noriu i miegamaji, kaip ten patekti? g.gif
Atsakyti
QUOTE(lengvai.ir.greitai @ 2011 08 14, 20:37)
Kai nera ant ko, tai tikrai minksciau nebus.

Skaiciau apie krutines vyru skyrelyje... Na ir ka, buvau teisi, daugumai ten rupi kokie tie papai biggrin.gif Ech, naivios tos moterys, kurios mano, kad vyrams visiskai vienodai rodo kokius papus grabalioja...

P.S. Noriu i miegamaji, kaip ten patekti?  g.gif

Na, tada naudok visas moteriskas gudrybes, optines apgaules mirksiukas.gif
Siaip, ne visiems, patikekt tie papai rupi smile.gif

Reikia surinkt kazkiek zinuciu, tada administratorei rasyti ir suteiks slaptazodi. Gal. bigsmile.gif Zinuciu ar ne 100 reikia? gal kas tiklsiau zino.
Atsakyti
QUOTE(lengvai.ir.greitai @ 2011 08 14, 21:37)

P.S. Noriu i miegamaji, kaip ten patekti?  g.gif

parašyti 100 žinučių, paskui moderatorei, kad norit slaptažodžio smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Smilla @ 2011 08 14, 21:44)
Na, tada naudok visas moteriskas gudrybes, optines apgaules  mirksiukas.gif
Siaip, ne visiems, patikekt tie papai rupi smile.gif

Reikia surinkt kazkiek zinuciu, tada administratorei rasyti ir suteiks slaptazodi. Gal.  bigsmile.gif Zinuciu ar ne 100 reikia? gal kas tiklsiau zino.

Kokios yra optines apgaules kai esi nuoga?

O liemenuka naudoju tik pakietinta, bet be pagalveliu/silikono, kad nesudaryciau visiskai klaidingo ispudzio, maza kas biggrin.gif

Tikiu, kad yra vyru, kuriems nerupi. Bet is kur zinoti, kad prie taves kabinasi butent toks? Cia tokia problema, kad tik per save reikia perlipti, turbut sunkiausia bus pirmus kartus doh.gif

P.S. Nepykit, teks keliauti per temas ir zinutes rinkti... Bet simtas! Tai kol iveiksiu doh.gif
Atsakyti